Ga naar inhoud

Altobelli

Leden
 • Aantal items

  531
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Altobelli

 • Titel
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Noord-Holland
 • Interesses
  Kabel en satelliet

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bedankt Satneef, Heb deze er weer in gezet.
 2. Het nul punt van de motor is 4.8 Oost (Uiterste zuiden). Vandaar uit pakt hij de satellieten 42 E naar 30 W. Ik neem aan dat je motor en schotel goed uitgericht zijn, dan is het geen probleem. Dan kun je alleen usals instellen.
 3. Je moet de lengte en breedtegraad invoeren bij motorinstellingen, zo gebruik je usals. GPS coördinaten voor Noord Brabant: Breedtegraad (latitude): 051.483 Noord, Lengtegraad (longitude): 05.232 Oost Succes!!!
 4. Ik heb al jaren een draaibaar systeem, ontvangst 42E naar 30W, veel vrije kanalen op de satelliet, op 5W multistreamkanalen, werken perfect op mijn Mutant HD51 Het is wel een hobby om dit te doen, je moet wel vrij zicht hebben om alle satellieten te ontvangen. Ikzelf heb vrij zicht op het zuiden. Ik zou niet meer anders willen, ieder zijn smaak.
 5. Altobelli

  IPTV - Mix

  Bedankt weer voor de lijst, lekker hobbyen.
 6. Hallo Satneef, Is het mogelijk deze youtube webcams in een bouquet te plaatsen? https://www.youtube.com/watch?v=8KGXSjtS5pk&feature=youtu.be
 7. Altobelli

  IPTV - Mix

  Bedankt voor de mooie lijst
 8. Geen idee, af en toe proberen of het lukt de webcams open te krijgen.
 9. Ik heb OpenDroid erin gezet, ziet er idd goed uit. Maar de plugin werkt niet op de HD51. Jammer, maar het zij zo.
 10. Oke, Ga deze ook installeren, kijken hoe deze het doet, heb nog een slot over.
 11. Vreemd, ik krijg ze wel geinstalleerd in Open pli 8.0 met de HD51. En het werkt perfect. Werken de updates met Opendroid wel goed bij jou via Zgemma H7s?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.