Ga naar inhoud

Altobelli

Leden
 • Aantal items

  456
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Altobelli

 • Titel
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Noord-Holland
 • Interesses
  Kabel en satelliet

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Altobelli

  Blindscan HD51

  Bij iedere image staat blindscan onder systeemplugins.
 2. Altobelli

  Blindscan HD51

  Even ter info Blindscan op de mutant hd51 werkt nu op bijna alle images met de s2x tuner(m.u.v.Esi 9.0 image voor de mutant). De image werkt nog met oude drivers. Ik heb de nieuwe drivers van open hdf overgezet op de Esi 9.0 image en blindscan werkt ook nu perfect op deze image. Deze drivers zijn te vinden op lib/modules/4.10.12/extra. Kopieren en in de Esi image zetten. Dit voor gebruikers die de Esi image interessant vinden mede te gebruiken in multiboot. Persoonlijk vind ik dit een leuke image. Ik heb er 4 in mijn mutant staan, open hdf 6.4, open atv 6.3 en openesi 9.0 en open pli 7.2. Succes!!!
 3. Ik heb 3 images lopen op mijn mutant hd51, open hdf 6.4, open pli 7.2 en open atv 6.3. Ik vind de open hdf 6.4 een goede image, weinig of geen problemen, ook niet met updates. De plugins/skins etc. die ik gebruik en dat zijn er nogal wat werken allemaal perfect.
 4. Altobelli

  Blindscan HD51

  Blindscan werkt alleen met de nieuwe dvb s2x tuner. Dit even ter info.
 5. Er zijn diverse images zoals open HDF 6.4, open VIX 53.011 en open ATV 6.4, deze hebben bij de laatste updates nieuwe drivers aan boord. Open pli is hier nog mee bezig. Wel een schone flash doen. Blindscan doet het ook weer. Heb deze images getest. Goed nieuws voor de sat liefhebbers. Dit even ter info
 6. Altobelli

  Blindscan HD51

  Ik ging vandaag de image open HDF 6.4 updaten, toen ik een melding kreeg dat ik de image niet moest updaten. en opnieuw moest flashen met de laatste update van 22-11-2019, omdat er een update was van van de kernel en/of de drivers. Heb opnieuw een schone flash gedaan zonder backup en alle instellingen weer geplaatst en wat blijkt. Blindscan doet het weer. De drivers zijn geupdate naar 20-11-2019. Ik weet niet of de andere images ook een update hebben van de drivers. Dus goed nieuws voor degene die weer met blindscan willen werken. Succes!!!!
 7. Hallo Satneef, Bedankt weer voor de webcams
 8. Altobelli

  OpenATV 6.4

  De meeste images heb ik al getest, ik vind open VIX ook erg goed, meestal draai ik ze een week om te testen. Ik ga Pure e2 wel een week testen, kijken hoe deze bevalt. Ik kan met 4 images(multiboot) in mijn box alle kanten heb, dat is wel ideaal. Open pli ben ik niet zo tevreden over. Met de UHD kanalen crasht de box. Open HDF heeft weer een voordeel met de streamlinkserver om de youtube webcams te openen. Zo heeft iedere image zijn voor en nadelen, net wat Tripleboy zegt. Ik gebruik wel pure e2 6.2, omdat ik las dat de 6.3 nog niet helemaal klaar is met de build.(testfase)
 9. Altobelli

  OpenATV 6.4

  Wat heeft Pure e2 6.3 meer als andere images, buiten het stabiele om. Dan wil ik deze er ook wel en keer inzetten om te testen.
 10. Altobelli

  OpenATV 6.4

  Ik heb nu open ATV 6.4 werken op mijn Mutant HD51, nog geen problemen ondervonden. Ik heb 4 verschillende images draaien op mijn HD 51, (open pli, open vix, open atv en open hdf), dus kan ik kiezen welke image het stabielst is. Open ATV 6.4 oogt voor mij wel stabiel. De ene image is wat uitgebreider als de ander. Het is maar net wat je wilt.
 11. Altobelli

  softcams HD51

  Beter laat dan nooit. Heb ze kunnen verwijderen zowel op ATV als HDF. Vriendelijk dank voor de info
 12. Oke, dit is wat ik zocht , duidelijke info. Vriendelijk dank hiervoor.
 13. Dat klopt, alleen de snp versie, het gaat om de srp versie, zie ik ook nergens staan
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid