Jump to content

Altobelli

Members
 • Content Count

  503
 • Joined

 • Last visited

About Altobelli

 • Rank
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Noord-Holland
 • Interesses
  Kabel en satelliet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Formateren en fat 32.
 2. Dit is de ipk file van mpgz. Succes!!! enigma2-plugin-extensions-mpgz_all.ipk
 3. Probeer dan toch maar een andere image, zoals open ATV 6.4 of open HDF 6.5 De plugin doet het met deze images wel, vanuit de feeds downloaden. Zowel mediaportal als mpgz downloaden.
 4. Werkt mediaportal nu goed? Heb je service app aangepast?
 5. Er zijn een paar webcams van stranden in Nederland, die het niet meer doen. Zoals Bergen, Zandvoort, Castricum etc.ook youtubekanalen. Hopelijk gaan een aantal stranden weer online.
 6. Als je mediaportal gebruikt moet de service app op origineel staan en niet op service app. Alleen werken dan de webcams niet meer, als je dan weer de webcams wil zien, even de service app weer aanpassen. Succes!!!
 7. Mediaportal is een gewone plugin, niets illegaals aan. HBBTV/Mediathek etc. Zit gewoon standaard in de meeste images> Gebruik de plugin al jaren.
 8. python-youtube-dl_2020_05.08+git17680+a54c5f8-r0.1_armv7ahf-neon.ipk
 9. Als je open pli erop wil laten staan, kun je open ATV 6.4 en/of open HDF 6.5 in multiboot flashen in slot 2/slot 3. Net van Tonskidutch zegt kun je via dreamboxedit je settinglijst opslaan op je PC en deze in de andere image toevoegen. Open HDF heeft als voordeel dat er een streamlink opzit om je youtube webcams te kunnen bekijken. De keus is aan jou. Op allebei de images zit de plugin mediaportal in de feeds.
 10. Open pli heeft de plugin niet meer in de feeds staan. OpenHDF en Open ATV wel. De plugin laat zich hier wel installeren.
 11. Welke open pli gebruik je 7.2 of 7.3 En deze: enigma2-plugin-extensions-mediaportal_7.5.6_all.ipk
 12. Ik heb hier de laatste ipk file van mediaportal en mpgz Kijk of deze het doen. enigma2-plugin-extensions-mediaportal_all.ipk enigma2-plugin-extensions-mpgz_all.ipk
 13. Oke, veel kijkplezier!!!!!
 14. Hallo Satje07, Bedankt voor de info, Op dit ogenblik doen de webcams het. Ik zal bovenstaande in acht nemen als het niet meer mocht werken.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy