Jump to content

Altobelli

Members
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

About Altobelli

 • Rank
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Noord-Holland
 • Interesses
  Kabel en satelliet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat mij nu ook opvalt, dat ik bij open ATV(slot 1), (open HDF en open VIX, welke in in multiboot heb staan, slot 2 en 3), ik geen image in slot 4 meer kan plaatsen in multiboot, na de updates. Bij de 3 images kon ik via flash online een local optie gebruiken, als ik een usb met een image multiboot had geplaatst om deze te flashen in het desbetreffende slot, zie ik de optie local er niet meer in zitten, ik zie de image welke ik local wil flashen er niet meer in staan via usb. Heeft iemand hier ook problemen mee, anders ga ik wel weer opnieuw een oudere image flashen om de diverse multiboot images in mij box te plaatsen. Ik hoor het anders wel.
 2. Dat dacht ik ook al, ik vind het daarom ook vreemd dat open atv en open hdf hiermee komt
 3. Ik heb de laatste update erop staan van 24-04 van de image open ATV. Wat kan ik met het recovery_emmc zip bestand van 24-04 (herstel van de image)? Hoe kan ik deze toepassen in mijn HD51?
 4. Ik ben gisteren op de open HDF 6.5 en open ATV 6.4 site de images van 24-04-2020 tegengekomen voor de Mutant HD 51 usb toepassing en nu ook recovery_emmc, allebei zip bestanden. Ik gebruik voor de HD51 altijd de usb, heeft iemand ook ervaring met de recovery_emmc_zip. Ben dat voor de HD51 nog niet tegegekomen, wel voor de HD60.
 5. De laatste bootloader uitpakken. De usb stick formateren fat 32. De uitgepakte versie(hd51) op een lege stick zetten. De usb stick in je box plaatsen, stroom eraf aan/uit knop in drukken samen met de stroom er weer op. Dan de aan/uit knop loslaten, dan zie je in het scherm hd51 bolt staan en dan gaat deze booten, dan staat de nieuwe bootloader erin. Stick eruit halen en klaar. En dan kun je de nieuwe image erop zetten
 6. Bij open atv 6.4 moet je een wachtwoord invoeren, wachtwoord moet gelijk zijn als die van dreamset of dcc. Als je in mainmenu voor netwerk kiest staat daar een password setup, daar kun je je paswoord invullen. Dan is alles weer bereikbaar.
 7. Kan iemand mij helpen aan de open vision 9.3 voor de mutant HD51. Of anders een iets lagere image die beschikbaar is voor de hD51. Bij voorbaat dank!!!!!!!!!!!!
 8. Bedankt weer voor de webcams. Even een vraag: Zijn er ook webcams van Schiphol, evt youtube? Alvast bedankt👍
 9. Altobelli

  Blindscan HD51

  Bij iedere image staat blindscan onder systeemplugins.
 10. Altobelli

  Blindscan HD51

  Even ter info Blindscan op de mutant hd51 werkt nu op bijna alle images met de s2x tuner(m.u.v.Esi 9.0 image voor de mutant). De image werkt nog met oude drivers. Ik heb de nieuwe drivers van open hdf overgezet op de Esi 9.0 image en blindscan werkt ook nu perfect op deze image. Deze drivers zijn te vinden op lib/modules/4.10.12/extra. Kopieren en in de Esi image zetten. Dit voor gebruikers die de Esi image interessant vinden mede te gebruiken in multiboot. Persoonlijk vind ik dit een leuke image. Ik heb er 4 in mijn mutant staan, open hdf 6.4, open atv 6.3 en openesi 9.0 en open pli 7.2. Succes!!!
 11. Ik heb 3 images lopen op mijn mutant hd51, open hdf 6.4, open pli 7.2 en open atv 6.3. Ik vind de open hdf 6.4 een goede image, weinig of geen problemen, ook niet met updates. De plugins/skins etc. die ik gebruik en dat zijn er nogal wat werken allemaal perfect.
 12. Altobelli

  Blindscan HD51

  Blindscan werkt alleen met de nieuwe dvb s2x tuner. Dit even ter info.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy