Jump to content

Altobelli

Members
 • Content Count

  486
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Altobelli

 1. De webcams kun je openen bij het blokje iptv test files onder Nederland en iptv webcams.
 2. Hallo Satneef, Klopt, heb hetzelfde met deze webcams. Een aantal gaan wel open met de service/app Ook de youtube webcams hebben een streamlock probleem, Ook hier een aantal open met streamlink via de open HDF image.
 3. Ik heb er nog 1 voor je, dit is Luxsat menu plugin, als je deze installeert en opent, heb je diverse files waaronder iptv webcams in Buitenland en Nederland, als je deze webcams download komen ze terecht onderaan je kanalenlijst, daar kun je ze bekijken. Veel kijkplezier. Als je de image open HDF flasht, kun je ook de youtube webcams openen via streamlink. enigma2-luxsat-menu_12.9_all.ipk
 4. Ik bekijk de webcams via mijn satontvanger, er zijn wel webcam plugins. enigma2-plugin-extensions-worldcam_3.2_r2_all.ipk
 5. Ik wist niet dat je open atv in je box zou zetten, anders had ik ook de andere optie doorgegeven waar de plugin staat. Heb je inmiddels de webcams open?
 6. Ik heb even gekeken naar gemini 4, daar staat idd de service/app niet in. Ik heb een Mutant HD51 box en gebruik diverse images in multiboot, open ATV 6.4, open HDF 6.5, VIX en open PLI.7.2 De service/app zit daar standaard in de feeds.(systeemplugins) Je moet eens kijken of er een service/app plugin voor gemini 4 is voor de Dreambox.
 7. Service/app installeren, kun je vinden onder systeemplugins. Als je deze hebt geinstalleerd, zie je deze staan in menu/instellingen/systeem. In de plugin zie je staan origineel, deze wijzigen in service/app en dan 1 regel er onder exteplayer3, deze opslaan, geeft dan een reboot. Dan kun je de webcams weer openen. Niet alle webcams doen het, maar de meeste kun je weer zien. Succes!!!
 8. Als ze het maar doen, dat is het belangrijkste, maar het blijft een vreemde zaak
 9. Krijg nu alleen de webcams open met service/app, maakt niet uit met 4097 of 5002. Beach Club Royal
 10. Ik heb hetzelfde, ik zal ook de 4097 vervangen door de 5002, kijken wat ze doen. Met service/app doen sommige het wel en andere ook weer niet, blijf het vreemd vinden. Gisterenochtend deed alles het nog.
 11. Met de serv.app duurt het wel langer voordat je beeld krijgt
 12. Sommige doen het weer met de serv.app.
 13. Ik heb de laatste versie van open HDF 6.5 en de laatste versie van open ATV 6.4 in multiboot (schone flash.) Ik zal de bovenstaande webcams er even opnieuw inzetten, kijken wat ze doen. Ik vond het alleen vreemd dat ze 's morgens het nog deden en 's middags waren ze weg.
 14. Er zijn webcams die het nog wel doen, maar een groot aantal niet, zoals de webcams van Spanje doen een aantal het niet meer, zoals Mallorca(El Arenal etc.) En een aantal webcams van Texel paal 9, paal 17 de veerboot Texel, Hoek van Holland, Bergen, Castricum, Bloemendaal etc.doen het niet meer. Ook de youtube streams nietvia HDF image. Wel bedankt voor bovenstaande webcams. Ik heb de webcams in de kanalenlijst van Hans staan.
 15. Hallo, De meeste webcams van nl. en buitenland werken niet meer sinds vanmiddag, vanmorgen deed alles het nog. De meeste stranden zoals op Texel etc.werken niet meer. Is dit bekend? Hopelijk kan het weer opgelost worden. Bvd.
 16. Wat mij nu ook opvalt, dat ik bij open ATV(slot 1), (open HDF en open VIX, welke in in multiboot heb staan, slot 2 en 3), ik geen image in slot 4 meer kan plaatsen in multiboot, na de updates. Bij de 3 images kon ik via flash online een local optie gebruiken, als ik een usb met een image multiboot had geplaatst om deze te flashen in het desbetreffende slot, zie ik de optie local er niet meer in zitten, ik zie de image welke ik local wil flashen er niet meer in staan via usb. Heeft iemand hier ook problemen mee, anders ga ik wel weer opnieuw een oudere image flashen om de diverse multiboot images in mij box te plaatsen. Ik hoor het anders wel.
 17. Dat dacht ik ook al, ik vind het daarom ook vreemd dat open atv en open hdf hiermee komt
 18. Ik heb de laatste update erop staan van 24-04 van de image open ATV. Wat kan ik met het recovery_emmc zip bestand van 24-04 (herstel van de image)? Hoe kan ik deze toepassen in mijn HD51?
 19. Ik ben gisteren op de open HDF 6.5 en open ATV 6.4 site de images van 24-04-2020 tegengekomen voor de Mutant HD 51 usb toepassing en nu ook recovery_emmc, allebei zip bestanden. Ik gebruik voor de HD51 altijd de usb, heeft iemand ook ervaring met de recovery_emmc_zip. Ben dat voor de HD51 nog niet tegegekomen, wel voor de HD60.
 20. De laatste bootloader uitpakken. De usb stick formateren fat 32. De uitgepakte versie(hd51) op een lege stick zetten. De usb stick in je box plaatsen, stroom eraf aan/uit knop in drukken samen met de stroom er weer op. Dan de aan/uit knop loslaten, dan zie je in het scherm hd51 bolt staan en dan gaat deze booten, dan staat de nieuwe bootloader erin. Stick eruit halen en klaar. En dan kun je de nieuwe image erop zetten
 21. Bij open atv 6.4 moet je een wachtwoord invoeren, wachtwoord moet gelijk zijn als die van dreamset of dcc. Als je in mainmenu voor netwerk kiest staat daar een password setup, daar kun je je paswoord invullen. Dan is alles weer bereikbaar.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy