Spring naar bijdragen

Altobelli

Leden
 • Aantal bijdragen

  448
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Altobelli geplaatst

 1. Altobelli

  OpenATV 6.4

  De meeste images heb ik al getest, ik vind open VIX ook erg goed, meestal draai ik ze een week om te testen. Ik ga Pure e2 wel een week testen, kijken hoe deze bevalt. Ik kan met 4 images(multiboot) in mijn box alle kanten heb, dat is wel ideaal. Open pli ben ik niet zo tevreden over. Met de UHD kanalen crasht de box. Open HDF heeft weer een voordeel met de streamlinkserver om de youtube webcams te openen. Zo heeft iedere image zijn voor en nadelen, net wat Tripleboy zegt. Ik gebruik wel pure e2 6.2, omdat ik las dat de 6.3 nog niet helemaal klaar is met de build.(testfase)
 2. Altobelli

  OpenATV 6.4

  Wat heeft Pure e2 6.3 meer als andere images, buiten het stabiele om. Dan wil ik deze er ook wel en keer inzetten om te testen.
 3. Altobelli

  OpenATV 6.4

  Ik heb nu open ATV 6.4 werken op mijn Mutant HD51, nog geen problemen ondervonden. Ik heb 4 verschillende images draaien op mijn HD 51, (open pli, open vix, open atv en open hdf), dus kan ik kiezen welke image het stabielst is. Open ATV 6.4 oogt voor mij wel stabiel. De ene image is wat uitgebreider als de ander. Het is maar net wat je wilt.
 4. Altobelli

  softcams HD51

  Beter laat dan nooit. Heb ze kunnen verwijderen zowel op ATV als HDF. Vriendelijk dank voor de info
 5. Altobelli

  Ocram picons

  Oke, dit is wat ik zocht , duidelijke info. Vriendelijk dank hiervoor.
 6. Altobelli

  Ocram picons

  Dat klopt, alleen de snp versie, het gaat om de srp versie, zie ik ook nergens staan
 7. Altobelli

  Ocram picons

  Ik haalde vroeger mijn ocram picons altijd bij VIX, maar dat kan niet meer. Ik hoop dat iemand nog een site heeft waar ik de ocram picons full kan downloaden. Dan ben ik altijd up to date. Bvd.
 8. Altobelli

  Ocram picons

  Dat klopt, maar light on transparant 100/60 zit er niet bij. Niets ten nadele van Stevie V, die levert goed werk af.
 9. Altobelli

  Ocram picons

  Oke, bedankt voor de moeite
 10. Altobelli

  Ocram picons

  Hallo Satmaat, Als het niet teveel moeite is, is het mogelijk ook nog de picons srp full 100-60 light on transparant en de srp Ziggo 100-60 light on transparant als ipk file te krijgen? Bvd. Altobelli
 11. Altobelli

  Ocram picons

  Hallo Satmaat, Klasse, bedankt voor de picons.
 12. Altobelli

  Ocram picons

  Wie kan mij helpen aan de nieuwste ocram picons srp full 220-132 light on transparant. (ipk file) Bvd.
 13. Satneef, bedankt voor de webcams.
 14. Altobelli

  Webcam

  Dreamboxzrend, hartelijk dank.
 15. Altobelli

  Open Vision 7.0 HD51

  Ik wilde eens een keer wat anders, ik weet dat de image vergelijkbaar is met open pli, maar ik dacht als ik deze kan upgraden naar 7.2 er misschien toch een aanvulling in kan zitten.Ik heb nu 4 images in mij HD51 zitten, open pli, open hdf, open atv en open vix. Ik mag graag hobbyen De ene image heeft dit en de ander weer dat. Maar ik begrijp je wel wat betreft de open vision 7.0, heeft wel dezelfde opbouw als open pli
 16. Altobelli

  Open Vision 7.0 HD51

  Heeft iemand voor de Mutant HD51 nog de image Open Vision 7.0. Op Linuxsat- support.com is deze niet meer beschikbaar. De nieuwe image 9.1 is nog niet beschikbaar voor de HD51. Bvd.
 17. Heeft iemand voor de Mutant HD51 nog de image Open Vision 7.0. Op Linuxsat- support.com is deze niet meer beschikbaar. De nieuwe image 9.1 is nog niet beschikbaar voor de HD51. Bvd.
 18. Een kennis van mij vraagt welk type usb smartcardreader je moet hebben, voor Ziggo en CD
 19. Bedankt Satneef De zender staat er weer in
 20. Altobelli

  Ziggo pakket

  Er gaat niets boven de schotel, veel FTA kanalen, veel in HD, BBC , ITV, film en muziekkanalen etc.op 28,2 E Als je meerdere satellieten hebt, is de keus nog veel groter. Ikzelf heb een motor, dus kun je veel sats bekijken. Ik heb ook Ziggo, alleen de basiskanalen, meer als genoeg.
 21. Dat klopt, maar ik vind de streamlink voor you tube webcams wel prachtig en dat is alleen via open HDF te zien. Ieder zijn smaak, hangt er natuurlijk wel vanaf wat voor box je hebt. Ik heb 4 slots vol(multiboot)open HDF, open PLI, open VIX en open ATV. Dus kan ik kiezen uit verschillende images, wel zo handig
 22. Daar heeft Satneef gelijk in . Ik heb ook open HDF 6.4 in mijn HD51, ook de you tube webcams zichtbaar en nog veel meer plugins waaronder mediaportal etc.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid