Spring naar bijdragen

waveman

Leden
 • Aantal bijdragen

  317
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over waveman

 • Rang
  Sat4all regular

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. waveman

  W10 Capslock aan

  Mijn computer werkzaam heden bij mijn werkgever gebeuren altijd met hoofdletters Hoe krijg ik capslock voor altijd aan na het opstarten in Windows 10 bvd, waveman
 2. Je hebt gelijk Wimo, heb in eerste instantie bij de betreffende Canal groep gekeken, maar zag geen melding over dit zeer grote 5 daagse gebeuren in Amsterdam.
 3. Om niet direct reclame met een link te maken hier de woorden om verder te zoeken " Brussels approves Canal+ Group’s acquisition of M7"
 4. Zou er niets aan doen Satterdam, hier in R'dam noord de zelfde zenders. Net als vorige keer worden wel naast Rijnmond en Zeeland ook Utrecht en West gezien tijdens de install. Die laatste 2 krijg je met geen mogelijkheid in je lijst. @Noordzee schreef eerder al dat de mogelijkheid om alle regio zenders te ontvangen in een latere update komt......... laten we het hopen want, nu is zenders(handmatig RF kanaal) toevoegen uit geschakeld.
 5. OFDM & Noordzee, zojuist KPN gebeld en gevraagd waarom mijn kaarten zijn uit gezet. Het antwoord van de mevrouw was helder(niet dus) Ze zag dat ik al om was en zei. ....mooi beeld hè? Mevrouw, ik heb nog 2 ontvangers die ik graag nog wil gebruiken, die kaarten moeten dus weer aangezet worden. Sorry......dat is niet meer mogelijk zei ze, uit is uit. Helder genoeg voor mij om na 9 juli te beslissen om alles in te leveren. Het wachten is nog op mn T2 ontvanger of er de mogelijkheid is om TV Rijnmond en TV West in één lijst te krijgen.
 6. Dit is helaas niet zo Alex, om 16.00 uur de eerste ontvanger, en om 17.30 de tweede. Hetgeen ik wil zien is de kwaliteit in DVB en DVB-T2(heb altijd een zwak voor Terrestrial gehad. Dat het puur de kaarten betreft is wel duidelijk, één is een Rebox en de tweede betreft een losse kaart in mijn Satelliet ontvanger. De omgeruilde tuner was een Topfield, waar ik nu wel de ZXV 7200 met update 32 draaiende heb.
 7. Vandaag is bij 2 van mijn 3 ontvangers de Conax kaart uitgezet. Jammer, ik had graag het verschil willen zien. Niet helemaal eerlijk dat het 4 dagen eerder dan de kaarten in mijn ontvangers aangeeft(30 juni) is uitgezet, dit terwijl de HD pas op 9 juli aangaat. Mondeling in een KPN winkel beloven dat de Conax kaarten niet direct worden uitgezet heb je dus niets aan. Dit was al te lezen in een blad dat vaak over Digitenne en Satelliet onderwerpen gaat. Omdat ik reeds één HD ontvanger heb omgeruild is de rest ook maar gelijk uitgezet...... lever de hele zwik volgende week in.
 8. waveman

  Sab Triple problemen

  Het probleem is verholpen, op de 2 aanwezige printplaten zaten elco's die bol stonden. Display is totaal vervangen en nieuwe geplaatst. Wat nog over blijft zijn de PT zenders die ook nu weer tijdens het scannen te voorschijn komen.
 9. De oranje in een @smit module eveneens geschikt voor Irdeto, kan je uberhaupt kanalen ontvangen?
 10. waveman

  Sab Triple en Ziggo kaart(kabel)

  Heb een Samsung BD-D8500 met Ziggo CI+ kaart gekregen, de eigenaar zei dat de kaart nog actief was. Wie heeft er in de Sab Triple de Kabel instelling werkend gekregen, en zoja welke instellingen? Wil dit graag weten ivm. Digitenne die ik ook op dezelfde ontvanger(nog)heb.
 11. Heb eindelijk de update 32 in de ZXV7200 gekregen, alléén op SBS6 lukte deze update. Jammer dat hij wel 36(TV)zenders inleest maar slechts 32 in het geheugen opslaat. Ik wacht dus af wat Noordzee eerder schreef: Wel is het zo dat (nu er dadelijk overal twee regionale zenders worden verspreid in NPO Mux en De ontvangst van één regionale zender is nog tijdelijk. Na de switch naar HD worden er standaard twee regionale zenders uitgezonden.
 12. waveman

  Sab Triple problemen

  Downgraden heeft niets uitgehaald, dan maar het mes er in volgende week
 13. waveman

  Sab Triple problemen

  Dank voor je antwoord Satterdam. 1 + 2 zal ik na laten kijken. 3 de PT kanalen komen de ene keer wél de andere keer niet, op wat voor manier ik ook scan.......signaal sterkte is prima. Wellicht is een downgrade naar eerdere versie het proberen waard.
 14. waveman

  Sab Triple problemen

  1. Al enige tijd heb ik dat het display van de ontvanger vaag te zien is. 2. Afstand bediening werkte niet(dacht ik) dus nieuwe gekocht en moet nog steeds meerdere keren drukken om van kanaal te wisselen. 3. Tijdens scannen komen er vaak kanalen tevoorschijn die PT er voor hebben(bvb.) PT1218,PT1219 enz. vervelend is dit omdat het gewone kanalen betreft. Vraag is: heeft het vervagen van het display misschien met het ontvangen van de afst. bediening te maken?
 15. Mijn ontvangst met de ZXV7200 en Sab Ultimate Unix is goed te noemen, denk dat als ik een yagi of ander meer elements antenne plaats meer lokale zenders heb. Nu voor beide ontvangers gewone maar wel hoog geplaatste antennes. Als ontvangst en zendamateur wil je gewoon alles hebben..... ja toch
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid