Ga naar inhoud

waveman

Leden
 • Aantal items

  322
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over waveman

 • Titel
  Sat4all regular

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Helemaal mee eens Mimisiku, dan mag voor mij ook dat de TV er uit en ja ik keek graag via Channel4 naar de races Maar is inmiddels de mond gesnoerd kwa rechten. Dan maar géén SKY en verder met de vol gepompte repeat reclames op de Duitse RTL
 2. @ton68 Via de satelliet heb je toch niet te maken met IP?(behoudens updates via internet) Zal het wel mis hebben
 3. Jee, jullie hebben allemaal gelijk. Het is juist het Duits dat ik eruit wil hebben(de reclames van RTL daargelaten) De Engelse comments zijn veel beter! Heb wat gezocht kwa mogelijkheid met mijn ontvanger, van alleen Astra 1 wordt ik niet echt vrolijk
 4. Dit is echt goede info Mimisiku, als ik maar naar 28.2E kan draaien. Hartelijk dank --NOTE-- Tonski Dutch schreef mij eens privé.......vermeld nooit je IP
 5. Graag wil ik weten of er nog mensen zijn die een losse Sky kaart in hun ontvanger hebben voor 28.2E? Het gaat hier voornamelijk om de F1 races te kunnen bekijken. Streamen via iptv is geen optie vanwege te lage snelheid. Mijn ontvanger: SAB Unix Triple met 2 kaartlezers ingebouwd, geen CI dus
 6. Mijn computer werkzaam heden bij mijn werkgever gebeuren altijd met hoofdletters Hoe krijg ik capslock voor altijd aan na het opstarten in Windows 10 bvd, waveman
 7. Je hebt gelijk Wimo, heb in eerste instantie bij de betreffende Canal groep gekeken, maar zag geen melding over dit zeer grote 5 daagse gebeuren in Amsterdam.
 8. Om niet direct reclame met een link te maken hier de woorden om verder te zoeken " Brussels approves Canal+ Group’s acquisition of M7"
 9. Zou er niets aan doen Satterdam, hier in R'dam noord de zelfde zenders. Net als vorige keer worden wel naast Rijnmond en Zeeland ook Utrecht en West gezien tijdens de install. Die laatste 2 krijg je met geen mogelijkheid in je lijst. @Noordzee schreef eerder al dat de mogelijkheid om alle regio zenders te ontvangen in een latere update komt......... laten we het hopen want, nu is zenders(handmatig RF kanaal) toevoegen uit geschakeld.
 10. OFDM & Noordzee, zojuist KPN gebeld en gevraagd waarom mijn kaarten zijn uit gezet. Het antwoord van de mevrouw was helder(niet dus) Ze zag dat ik al om was en zei. ....mooi beeld hè? Mevrouw, ik heb nog 2 ontvangers die ik graag nog wil gebruiken, die kaarten moeten dus weer aangezet worden. Sorry......dat is niet meer mogelijk zei ze, uit is uit. Helder genoeg voor mij om na 9 juli te beslissen om alles in te leveren. Het wachten is nog op mn T2 ontvanger of er de mogelijkheid is om TV Rijnmond en TV West in één lijst te krijgen.
 11. Dit is helaas niet zo Alex, om 16.00 uur de eerste ontvanger, en om 17.30 de tweede. Hetgeen ik wil zien is de kwaliteit in DVB en DVB-T2(heb altijd een zwak voor Terrestrial gehad. Dat het puur de kaarten betreft is wel duidelijk, één is een Rebox en de tweede betreft een losse kaart in mijn Satelliet ontvanger. De omgeruilde tuner was een Topfield, waar ik nu wel de ZXV 7200 met update 32 draaiende heb.
 12. Vandaag is bij 2 van mijn 3 ontvangers de Conax kaart uitgezet. Jammer, ik had graag het verschil willen zien. Niet helemaal eerlijk dat het 4 dagen eerder dan de kaarten in mijn ontvangers aangeeft(30 juni) is uitgezet, dit terwijl de HD pas op 9 juli aangaat. Mondeling in een KPN winkel beloven dat de Conax kaarten niet direct worden uitgezet heb je dus niets aan. Dit was al te lezen in een blad dat vaak over Digitenne en Satelliet onderwerpen gaat. Omdat ik reeds één HD ontvanger heb omgeruild is de rest ook maar gelijk uitgezet...... lever de hele zwik volgende week in.
 13. waveman

  Sab Triple problemen

  Het probleem is verholpen, op de 2 aanwezige printplaten zaten elco's die bol stonden. Display is totaal vervangen en nieuwe geplaatst. Wat nog over blijft zijn de PT zenders die ook nu weer tijdens het scannen te voorschijn komen.
 14. De oranje in een @smit module eveneens geschikt voor Irdeto, kan je uberhaupt kanalen ontvangen?
 15. Heb een Samsung BD-D8500 met Ziggo CI+ kaart gekregen, de eigenaar zei dat de kaart nog actief was. Wie heeft er in de Sab Triple de Kabel instelling werkend gekregen, en zoja welke instellingen? Wil dit graag weten ivm. Digitenne die ik ook op dezelfde ontvanger(nog)heb.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid