Jump to content

waveman

Members
 • Content Count

  334
 • Joined

 • Last visited

About waveman

 • Rank
  Sat4all regular

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dank voor de adviezen, Hoe ik het nu heb gedaan.....de frequenties erbij gepakt en per transponder de zenders ingeladen. De lijsten waren welkom ceesv. Welke satlist en eventuele editor raden jullie aan voor mijn SAB Triple?
 2. @ceesv En die zenden in het regionale tijdvenster allemaal hun eigen lokale programma uit. Door een aantal van hen te controleren gebeurd dat eigen lokale programma juist niet, een @mail naar de BBC is nooit beantwoord. Zou ik(om te proberen) een lijst in mijn SAB Ultimate kunnen laden?
 3. Om de zoveel maanden laad ik een nieuwe zenderlijst in mijn ontvanger, beginnend met de FTA kanalen. Probleem waar ik elke keer op stuit is het enorme aantal dubbele zenders waar precies hetzelfde wordt uitgezonden. Voorheen(Nokia tijdperk) was er altijd een bijgewerkte lijst te vinden hier. Weet iemand waarom de BBC kanalen zo veelvuldig op transponders van 28.2E voorkomen? 20x BBC1, 28x ITV is absurd enz.
 4. In de 80er jaren waren deze geheugens overal te verkrijgen, nu is het zoeken. Omdat veel schotelaars(in hun rommelkamer) losse componenten bewaren, wie heeft er nog EDO rammetjes liggen? Liefst 16mb en 60 of 70ns enkelzijdig? Heb je er 2 of 4 of nog meer dan kan ik mijn muziek instrument verder afbouwen. Een lijst met werkende geheugens als bijlage, dank voor het spitten
 5. @Tonski, de Xbox werkt perfect.......het is dat de SAB Triple niet erg vlot is anders had ik via die de beide kanalen bekeken.
 6. Lukt voor geen meter hier, de hele zooi ondersteboven en geen beeld! Slaapkamer geprobeerd via nieuwere TV, beeld en geluid! Het doet mij denken aan het late Irdeto MPML tijdperk, je moet iets nieuws kopen om te kunnen blijven kijken. Grrrr, snap je?
 7. Mee eens Penthe, maar beter beeld als niets. Deze operatie ga ik morgen doen Dank voor het mee denken
 8. Operatie "stof verzamelaar" gedaan en de inputs bekeken De TV heeft geen andere aansluiting dan de kabels die van de receiver afkomen. De Xbox is ook daar al op aangesloten geweest. De volgende stap die ik nu ga doen is via RGB <--->scart
 9. De Media Receiver heeft alles kwa inputs en slechts één output naar de TV, dus moet via de Receiver. Dat het HD gebeuren in orde is blijkt wel, Sat ontvanger SAB Triple geeft beter beeld dan kabel
 10. Splitter is goed, ook rechtstreeks zonder splitter geprobeerd
 11. Via de HDMI van Xbox(hier staat ook de NF app op)naar splitter, op deze splitter staan de Sat ontvanger en Kabel die inderdaad via de Pioneer Media receiver PDP-R05E naar TV gaat.
 12. Al een poos heb ik wel geluid maar geen beeld op mijn TV Er zijn hier geen verandering kwa aansluitingen gedaan en heb voorheen normaal naar NF en VL kunnen kijken. Het enige waar ik mij iets bij kan voorstellen is dat de bitrate veranderd is(eerder beschreven door Tonski Dutch), iets dat mijn Plasma TV niet kan verwerken? Wel heb ik HD werkend op zowel de satelliet alsmede m'n kabel box. Via Chromecast / Xbox en TV de resolutie veranderd maakt ook niet uit. Geluid wel / Beeld niet.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.