Ga naar inhoud

skippie1770

Leden
 • Aantal items

  617
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over skippie1770

 • Titel
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 07/04/1958

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Universe
 1. Hi, Ik woon in UK en heb onlangs een cam + bijbehorende kaart besteld en het werkt met mijn VU+ Ultimo 4k. Geen probleem.
 2. De snelheid van mijn internet is 350 Mbps, dus ik denk wel dat dat vlug genoeg is.
 3. Kan ik ja, maar de kwaliteit is wel slecht.
 4. skippie1770

  skippie1770

 5. Aha, wist ik niet, bedankt voor de info. Ik vind die instelling niet !! Bvb, ik ben nu 'De Vuelta' aan het opnemen maar ik kan niet tegelijkertijd kijken naar Eleven Sports Pro League 1 NL. Oplossing ?
 6. Ja zou ik ook niet doen, ik had geen losse kaart dus heb ik een CI + module genomen.
 7. Hoi, ik heb onlangs een CI+ kaart aangevraagd bij TVV om te gebruiken in mijn VU+ Ultimo 4K. Het werkt perfect MAAR. Je kan niet opnemen en naar een andere zender kijken, dat is het probleem met deze CI module + kaart.
 8. Bedankt voor de informatie, doch een abo bestellen op Eleven Be gaat niet als je in het buitenland woont.
 9. Dat is dus mijn probleem, ik woon in UK en hoe kan ik een losse kaart bekomen, daarbovenop moet ik dan een belgisch adres op het formulier invullen. Bij het bestellen online van een CI module + kaart is het mogelijk om mijn UK adres te vermelden.
 10. En met de aanvraag van een CI-module + smartcard dan ?
 11. Ben al een tijdje geleden afgestapt van TVV maar nu met de 3 nieuwe voetbalzenders erbij is het opnieuw wat interessanter geworden. Dus hier mijn vraag : ik heb een VU+ Ultimo 4k draaiend met Oscam. Vraag ik dan alleen een smartcard aan of is dat te kort door de bocht ?
 12. Update : probleem blijkbaar opgelost deze morgen.
 13. Jep ook problemen hier, alleen op Een.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.