Ga naar inhoud

Orgeldandri

Leden
 • Aantal items

  282
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1567 profielweergaven
 1. Op welke WebOs versie draait jouw tv? Ik draai sedert een kleine 2 weken op WebOs 5.60.20. Geen VTM Go te vinden.
 2. Dat kan ik zeker. En via PC kan ik ook kiezen om het beveiligingscertificaat te omzeilen door aan te geven dat ik zonder certificaat (en dus onveilig) naar de server wil gaan. Alleen lukt me dat niet op een smartphone. En deze oplossingen zijn oplossingen om met de kwaal te leren leven... Een andere oplossing op internet zou zijn: de datum van mijn smartphone manueel op een vroegere datum instellen, waardoor de smartphone denkt dat het certificaat nog niet vervallen is.
 3. Neen. Ik betaal mijn Internet all-in aan TV Vlaanderen en zij beschouwen zichzelf als mijn provider. Ik had al (voor een vroeger probleem) contact met EDP-net. Ze hebben voor mij toen alles willen uitzoeken, ook al ben ik geen klant bij hen. Maar ze hebben me toen duidelijk gezegd dat de e-mail-server bij TV Vlaanderen staat en dat zij deze server zelf beheren. Maar, nogmaals: met het TV Vlaanderen internet, via edpnet, is niets mis.
 4. Heb in de tijd TV Vlaanderen all-in-one genomen. Iets wat ze trouwens nu niet meer aanbieden. Internet via onderaanneming: edp-net. Internet is geen probleem. Werkt echt heel goed. Onbeperkt, zonder kleine lettertjes. Nu heeft TV Vlaanderen een eigen e-mailserver. Wanneer je je via een e-mailprogramma met deze server wilt verbinden, wordt er een beveiligingscertificaat nagekeken. Indien OK, dan wordt er een veilige verbinding opgebouwd en kan je e-mailen. Nu krijg ik al sedert 19/8 foutmeldingen. Op 19/8 is het beveiligingscertificaat verlopen dat me veilige toegang geeft tot hun server. Al meerdere keren voor gebeld. Geen oplossing. De ene zegt: dat moet ik intern doorgeven. (Maar hoort het in Keulen donderen). Wanneer ik dan vraag of ik feedback krijg over wanneer dat in orde gaat komen: "Dat zult u merken, wanneer het weer werkt." Vandaag: "We zullen Proximus voor u contacteren om uw aansluitingen na te kijken." => uitgelegd dat deze werken, want dat mijn internet normaal werkt. Dat zij een e-mailserver hebben en dat daarvan het beveiligingscertificaat moet worden geüpdatet. Een hele uitleg dat - wanneer ik wil geholpen worden - het via Proximus zal moeten lopen, van wie ze de lijn huren. Wanneer een oplossing? => ergens volgende week... Als ik naar een compensatie vraag (zo lang zonder e-mail), dan is het antwoord: "Het feit dat u me het defect kunt melden en dat ik Proximus zal verwittigen, is al service genoeg..." Via PC kan ik de beveiliging bypassen door aan te duiden dat ik "onveilig" wens verbonden te worden. => Kan ik dat ook via Android? Dank voor jullie reactie. D.
 5. LG erweitert seine kostenlosen Channels an Smart TVs - 4K Filme Automatische vertaling van de bron... LG breidt zijn zenderaanbod op zijn eigen Smart TV's uit. Ook de gebruikersinterface is herzien. De LG Channels staan in wezen voor een streamingaanbod van de Zuid-Koreanen dat allerlei content van partners bundelt. Zoals de fabrikant meldt, wordt de UI momenteel herzien en worden er meer kanalen geïntegreerd. Van 1.600 zenders stijg je naar maar liefst 1.900 zenders. Het aanbod begint ook in andere landen. Daarom kun je volgens LG nu in totaal 25 markten bereiken. Voorheen waren dat er maar 14. De LG-zenders zouden niet langer alleen gereserveerd moeten worden voor in-house tv's, maar ook op televisies van de merken Motorola, JVC, Polaroid en Master-G in de race worden gestuurd. Omdat webOS ook voorgeïnstalleerd is als besturingssysteem op die modellen. De nieuwe interface moet de bediening vereenvoudigen en de aanbevelingen uitbreiden. Dit is minder waarschijnlijk altruïsme, maar eerder een poging om de gebruiker aan te moedigen meer te consumeren. De LG Channels hebben een nieuwe look gekregen. De nieuwe gebruikersinterface zal in eerste instantie Smart TV's bereiken vanaf webOS 5.0, wat overeenkomt met de modellen uit 2020. Maar LG heeft bevestigd dat televisies met webOS 3.0 tot 4.5 ook achteraf geleverd zullen worden. In sommige Europese landen wil LG ook 100 kanalen van Pluto TV integreren in de LG Channels. Je splitst de regio's niet op, maar het is goed mogelijk dat Duitsland er ook bij is. De LG-kanalen vieren nieuwkomers Pluto TV zal het aanbod verrijken met zenders als Pluto TV Action, Masterchef, Pluto TV Cinema, Pluto TV Telenovelas en Pluto TV Anime. Bovendien wordt dankzij de samenwerking met Amagi de muziek- en cultuurhub Qwest TV vanaf eind 2021 gelanceerd - ook in Duitsland. Dus als je de LG Channels actief gebruikt, kun je uitkijken naar een make-over en veel nieuwe content.
 6. Inderdaad. Minor bugs in een download van 856 MB. Dank!!
 7. Hartelijk bedankt voor deze link. Ik heb er op rondgekeken. Ik vind terug in een aantal talen hoe ik kan updaten. Ik heb ook de volledige versie gevonden van de WebOS 05.60.20. Deze kan ik downloaden en ik kan de TV ermee updaten via USB-poort. Toch, maar ik kan me vergissen, vind ik op deze pagina geen extra info terug over WebOS 0 5.60.20...
 8. Hallo, Hebben hier een LG oled TV 55B6V, een al wat ouder basistoestel. Vandaag bij het inschakelen, verscheen er een boodschap: er was een belangrijke WebOS-update ter beschikking. De televisie heeft een update uitgevoerd naar WebOs 05.60.20 Ik heb al proberen te google-en om te weten te komen welke de voordelen van deze update zouden zijn. Ik kan niets vinden. Iemand een idee? Dank! Dirk
 9. Bedankt allemaal. Met wat knutselen is het opgelost. ITV gescand met juiste frequenties. Deze dan toegevoegd aan het TVVLAANDEREN bouquet. Dan de kanalen verplaatst waar ze hoorden te zitten in de zenderlijst. Dat ging niet automatisch omdat in de nieuwe benaming geen spatie staat tussen ITV en 2-3-4 enz.
 10. Bedankt, Sprietje. Maar het probleem van de ontvangst is opgelost. De Fastscan van TVVlaanderen heeft voor de itv-groep verkeerde frequenties aan boord. Ik heb de itv-frequenties opgezocht en manueel daar op gescand. Ik heb ze allemaal nu. Alleen nog in zelfde bouquet krijgen. Maar daarvoor kreeg ik ook al tips. Zal voor morgen zijn: de familie kijkt tv nu... Ik probeer het morgen. Familie kijkt tv nu... Dank voor de tips!
 11. Ondertussen de frequenties van ITV manueel gescand. Ze werken. De fastscan van TV Vlaanderen staat op andere frequenties ingesteld. Ontvanger heeft de kanalen nu gevonden. Ze staan nu in het bouquet "last scanner". Waar kan ik de bouquetten vinden om dit bouquet aan bouquet TVVLAANDEREN toe te voegen. Xtrend onder Openpli 4.
 12. De Panne in België, dus zeker binnen bereik van de satelliet.
 13. Ik vermoed van wel, aangezien alle andere Engelse frequenties heel sterk binnenkomen. En ook de Duitse. 23,5 zit centraal. Dus de schuinte gaat een effect hebben op 19,2 en 28,2?
 14. Dank voor je informatie. Ik probeer er mee Ik heb een tv Vlaanderen fastscan uitgevoerd. Doe ik thuis ook. Thuis heb ik op ITV - voor zover ik weet- beeld.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.