Ga naar inhoud

Orgeldandri

Leden
 • Aantal items

  234
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Orgeldandri

 • Titel
  Sat4all Regular

Recente bezoekers van dit profiel

765 profielweergaven
 1. Bedankt voor je tip. Ik heb hem vanmorgen uitgetest, maar zonder resultaat. Ik had ook de indruk dat voor de FTA-zenders (bv. ARD) geluid en beeld niet synchroon waren. Dus, omdat ik geen image van 7.1 kon vinden naar 6.2 gegaan. Daar wel overal beeld en correcte decodering van zenders TVVlaanderen. Probleem: Timeshift werkt niet meer. Wanneer ik een zender wil pauzeren, komt op het scherm het symbool dat de toets geen functie heeft. Over gelezen. Men schrijft dat het pad naar de lokatie waarop de Timeshift moet worden weggeschreven, niet is ingesteld. Via expertenmenu wordt verwezen naar waar dat pad kan worden ingesteld. Alleen: ik krijg deze keuze niet op het scherm. Ook het pad waar moet worden opgenomen, wordt niet getoond en kan dus niet worden ingesteld. Ik gebruik een losse harde schijf die via usb is verbonden met de Xtrend 8500. Opnemen gaat wel: programma komt mooi op de plaats te staan waar ik onder 7,1 opnam. Daarom Openpli 4 geïnstalleerd. Zelfde problemen als onder 6.2. H E L P! En veel dank voor de reacties.
 2. Orgeldandri

  ET8500 OpenPli 7.2

  Update naar OpenPli 7.2 gedaan. Is wel gelukt, maar ik denk dat de softcam weigert om tv Vlaanderen te decoderen. Oscam. Ik zat onder 7.1 die wel werkte. Elke nacht een backup op de aan de ontvanger gekoppelde harde schijf, maar die backup is niet te vinden.... Oplossing?
 3. Vijf heeft last van blokjes. Toch ontvangst van 12,5 dB.
 4. Iemand een idee of het Nieuwjaarsconcert uit Wenen op 1/1/2020 in UHD of 4k kan worden ontvangen?
 5. 1080 i en 720p. Een deel van het verhaal wanneer je over beeldkwaliteit wilt spreken. Wat ik bij de Duitse zenders een belangrijk verschil vind, is de bandbreedte waarin ze uitzenden. Een aantal hebben een constante bitrate van 16 Mbps. Wanneer ik dat vergelijk met de bandbreedte die M7 toekent aan bv. VRT of NPO, dan zie je dat dat vaak een variabele bitrate is die soms eens naar 8-10 Mbps schiet, maar gemiddeld slechts rond de 4-5 Mbps schommelt. Ik maakte vorig jaar een simultane opname van het Nieuwjaarsconcert uit Wenen via Één, NPO en ZDF. ZDF was ong 16 GB. Een, ongeveer 2 GB. NPO wegens DD5.1, meer dan 2GB, maar zeker geen 16!
 6. Alle zenders zitten al in HD op de kabel. Telenet wilt bandbreedte sparen. Analoog weg. SD er bij. ?????
 7. Ik open net de Yelo tv app van Telenet. Ik krijg een pop-up te zien waarop staat dat Telenet zijn streams boost naar 1080p. Weet iemand er iets meer over? Ook upgrade van resolutie over de Yelo tv app?
 8. Heb je geprobeerd of je in het rusthuis één HD kan ontvangen? We hebben dat ook zo geprobeerd toen mijn moeder in rusthuis verbleef. Dat werkte. TV had ci-slot (zeg ik dat juist?) Ik heb toen voor mezelf een ci-module gekocht. Is eenmalig bedrag. En in tv van rusthuis gezet. Digitale tv met alle kanalen.
 9. Hallo allemaal, Zender Eén heeft sedert kort een nieuw logo. Ik heb het gedownload, dezelfde naam gegeven als de naam van de zender in de Fastscan lijst van TV Vlaanderen. Ik heb het logo als png in FTP/PICON/logos gezet. Werkt perfect. Nu staat er in de fastscanlijst ook Ketnet / Eén+ / Canvas+ Dat is de zender van Ketnet, die 's avonds heel soms extra programma's van één of canvas brengt. Meestal sport. Wanneer ik nu probeer het Ketnetlogo op te slaan, wordt dat niet herkend, ik denk omdat ik het logo niet dezelfde naam kan geven als de zender: "/" mag immers niet worden gebruikt in de naamgeving van een bestand (Windows PC). Heeft iemand een oplossing? Dank, Dirk
 10. TVVLAANDEREN via sat geen probleem. Stond in de lijst na fastscan. Ik werk nog met tv Vlaanderen kaart in xtrend ontvanger. Abonnement basic.
 11. Die winkel had idd een smart-tv. Zeker dat de TVVLAANDEREN app er niet op werkt? Ik heb in huis op LG de app geïnstalleerd. Werkt heel goed. Ook de terugkijk tv. Ik gebruik hem voor als ik uitval heb bij onweer. Had eerst tweede kaart voor slaapkamer. Nu opgelost door TVVLAANDEREN app op smartphone die via Chromecast doorstuurt naar televisie.
 12. Dank voor jullie reacties... Neen het is een lnb die enkel 23,5 en 19,2 kan ontvangen. Geen 28,2 dus.
 13. Iemand een idee of Wimbledon finale van morgen ergens FTA wordt doorgegeven via dat 19.2 of 23,5? Dank!
 14. Zelfde fenomeen bij gebruik van de app. TVVLAANDEREN zal zijn signaal zelf van de satelliet halen om via AntenneTV en de app door te sturen. En heeft dus zelf last van uitvallende upstream.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid