Jump to content

Orgeldandri

Members
 • Content Count

  277
 • Joined

 • Last visited

About Orgeldandri

 • Rank
  Sat4all Regular

Recent Profile Visitors

1,443 profile views
 1. Inderdaad. Minor bugs in een download van 856 MB. Dank!!
 2. Hartelijk bedankt voor deze link. Ik heb er op rondgekeken. Ik vind terug in een aantal talen hoe ik kan updaten. Ik heb ook de volledige versie gevonden van de WebOS 05.60.20. Deze kan ik downloaden en ik kan de TV ermee updaten via USB-poort. Toch, maar ik kan me vergissen, vind ik op deze pagina geen extra info terug over WebOS 0 5.60.20...
 3. Hallo, Hebben hier een LG oled TV 55B6V, een al wat ouder basistoestel. Vandaag bij het inschakelen, verscheen er een boodschap: er was een belangrijke WebOS-update ter beschikking. De televisie heeft een update uitgevoerd naar WebOs 05.60.20 Ik heb al proberen te google-en om te weten te komen welke de voordelen van deze update zouden zijn. Ik kan niets vinden. Iemand een idee? Dank! Dirk
 4. Bedankt allemaal. Met wat knutselen is het opgelost. ITV gescand met juiste frequenties. Deze dan toegevoegd aan het TVVLAANDEREN bouquet. Dan de kanalen verplaatst waar ze hoorden te zitten in de zenderlijst. Dat ging niet automatisch omdat in de nieuwe benaming geen spatie staat tussen ITV en 2-3-4 enz.
 5. Bedankt, Sprietje. Maar het probleem van de ontvangst is opgelost. De Fastscan van TVVlaanderen heeft voor de itv-groep verkeerde frequenties aan boord. Ik heb de itv-frequenties opgezocht en manueel daar op gescand. Ik heb ze allemaal nu. Alleen nog in zelfde bouquet krijgen. Maar daarvoor kreeg ik ook al tips. Zal voor morgen zijn: de familie kijkt tv nu... Ik probeer het morgen. Familie kijkt tv nu... Dank voor de tips!
 6. Ondertussen de frequenties van ITV manueel gescand. Ze werken. De fastscan van TV Vlaanderen staat op andere frequenties ingesteld. Ontvanger heeft de kanalen nu gevonden. Ze staan nu in het bouquet "last scanner". Waar kan ik de bouquetten vinden om dit bouquet aan bouquet TVVLAANDEREN toe te voegen. Xtrend onder Openpli 4.
 7. De Panne in België, dus zeker binnen bereik van de satelliet.
 8. Ik vermoed van wel, aangezien alle andere Engelse frequenties heel sterk binnenkomen. En ook de Duitse. 23,5 zit centraal. Dus de schuinte gaat een effect hebben op 19,2 en 28,2?
 9. Dank voor je informatie. Ik probeer er mee Ik heb een tv Vlaanderen fastscan uitgevoerd. Doe ik thuis ook. Thuis heb ik op ITV - voor zover ik weet- beeld.
 10. Hallo, Heb vandaag op vakantieadres een triple lnbkop geïnstalleerd. 19,2-23,5-28,2. Op 28,2 goede ontvangst. Sterktes op BBC, Channel 4, Channel 5 zijn ok en goed beeld. ITV lijkt verdwenen. Ontvangststerkte 15,3 dB. Zijn ze verhuisd? Uitgeschakeld? Dank voor je bericht.
 11. Bedankt voor de tip, Sprietje. Ik heb er ondertussen eentje gevonden in een winkel die hem nog op voorraad had.
 12. Is weer in orde. Heb de Enigma-box volledig herstart.
 13. Ik heb via de sat wel klank maar geen beeld op één via tv Vlaanderen. De app: geen probleem. Al de rest van de zenders ok. Ontvangst 13,4 dB, zoals anders...
 14. Mijn zoektocht is opgelost. Dank aan allen. Dit bericht mag op slot.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.