Ga naar inhoud

Orgeldandri

Leden
 • Aantal items

  229
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Orgeldandri

 • Titel
  Sat4all Regular

Recente bezoekers van dit profiel

681 profielweergaven
 1. Alle zenders zitten al in HD op de kabel. Telenet wilt bandbreedte sparen. Analoog weg. SD er bij. ?????
 2. Ik open net de Yelo tv app van Telenet. Ik krijg een pop-up te zien waarop staat dat Telenet zijn streams boost naar 1080p. Weet iemand er iets meer over? Ook upgrade van resolutie over de Yelo tv app?
 3. Heb je geprobeerd of je in het rusthuis één HD kan ontvangen? We hebben dat ook zo geprobeerd toen mijn moeder in rusthuis verbleef. Dat werkte. TV had ci-slot (zeg ik dat juist?) Ik heb toen voor mezelf een ci-module gekocht. Is eenmalig bedrag. En in tv van rusthuis gezet. Digitale tv met alle kanalen.
 4. Hallo allemaal, Zender Eén heeft sedert kort een nieuw logo. Ik heb het gedownload, dezelfde naam gegeven als de naam van de zender in de Fastscan lijst van TV Vlaanderen. Ik heb het logo als png in FTP/PICON/logos gezet. Werkt perfect. Nu staat er in de fastscanlijst ook Ketnet / Eén+ / Canvas+ Dat is de zender van Ketnet, die 's avonds heel soms extra programma's van één of canvas brengt. Meestal sport. Wanneer ik nu probeer het Ketnetlogo op te slaan, wordt dat niet herkend, ik denk omdat ik het logo niet dezelfde naam kan geven als de zender: "/" mag immers niet worden gebruikt in de naamgeving van een bestand (Windows PC). Heeft iemand een oplossing? Dank, Dirk
 5. TVVLAANDEREN via sat geen probleem. Stond in de lijst na fastscan. Ik werk nog met tv Vlaanderen kaart in xtrend ontvanger. Abonnement basic.
 6. Die winkel had idd een smart-tv. Zeker dat de TVVLAANDEREN app er niet op werkt? Ik heb in huis op LG de app geïnstalleerd. Werkt heel goed. Ook de terugkijk tv. Ik gebruik hem voor als ik uitval heb bij onweer. Had eerst tweede kaart voor slaapkamer. Nu opgelost door TVVLAANDEREN app op smartphone die via Chromecast doorstuurt naar televisie.
 7. Dank voor jullie reacties... Neen het is een lnb die enkel 23,5 en 19,2 kan ontvangen. Geen 28,2 dus.
 8. Iemand een idee of Wimbledon finale van morgen ergens FTA wordt doorgegeven via dat 19.2 of 23,5? Dank!
 9. Weeral heel veel dank!!
 10. Zelfde fenomeen bij gebruik van de app. TVVLAANDEREN zal zijn signaal zelf van de satelliet halen om via AntenneTV en de app door te sturen. En heeft dus zelf last van uitvallende upstream.
 11. Ik schreef aan TV Vlaanderen met 2 vragen... Jouw vraag was: Betreft TVVLAANDEREN app voor LG televisie Wanneer uitgesteld wordt gekeken, houdt de weergave van de Replay plots op. App schakelt dan onmiddellijk over op de live-uitzending van het betreffende kanaal. Om verder te kunnen kijken, moet je het Replay programma opnieuw opzoeken. Programma weet dan wel perfect tot waar de weergave gebleven was. Kan dat worden nagekeken? Tweede vraag. Een aantal Vlaamse commerciële kanalen en Ketnet worden op satelliet in SD doorgezonden. Ook via de app's zijn ze in SD. Nochtans hebben jullie voor de sportzenders van Eleven een oplossing door ze via de app's wél in HD door te geven. Kan dat voor de Vlaamse zenders ook niet worden gerealiseerd? Dank, Dirk Antwoord van TV Vlaanderen... => Wat ze antwoorden slaat toch nergens op? Of ben ik mis en worden ook Ketnet, de commerciëlen via de APP wel in HD doorgegeven? Eén, Canvas, VTM, VIER, NPO, …. deze komen wel door in 720p. Vitaya, ZES, CAS, VIJF, … volgens mij in 576i? Beste, Wij hebben je mail goed ontvangen, Ons excuses voor het laattijdige antwoord, Het spijt ons te horen dat wanneer je uitgesteld probeert te kijken dat dit niet lukt, Wat je kan proberen om deze storing te verhelpen is om de app te verwijderen en dan terug te installeren, De kanalen worden uitgezonden via HD, maar het kan zijn dat je tv geen optie heeft voor uit te zenden via HD. We hopen dat we je hiermee voldoende hebben geïnformeerd. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kan je steeds terecht op www.tv-vlaanderen.be/vragen of contacteer ons even opnieuw en we horen graag wat we voor je zouden kunnen doen. Met vriendelijke groeten, Nikki
 12. Top! Werkt. Ik heb ze in plaats van de vorige geplakt. Ook epg komt mee. Is er een mogelijkheid om ook voor de 3 RTBF kanalen epg te koppelen? Dank, Dirk
 13. Is Freespoets HD nog op de sat?
 14. Heb eerst update gedaan naar Openpli 7. Flash via USB-stick. Dan service app geïnstalleerd. Dan de streams ingevoerd. Geen foutmeldingen bij installatie. Alle RTBF streams doen het Ook Letzeburg. Bepaalde Vlaamse regionale omroepen doen het ook. Enkel VRT laat het afweten. Dirk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid