Jump to content

Orgeldandri

Members
 • Content Count

  260
 • Joined

 • Last visited

About Orgeldandri

 • Rank
  Sat4all Regular

Recent Profile Visitors

1,293 profile views
 1. Wat volgt op dat programma, klopt allemaal. Ook voor de andere zenders klopt het.
 2. Tijd geleden upgrade naar Openpli 8 gedaan op xtrend 8500. Werkte prima. Ondertussen zijn er wat extra dingen geupgraded. Op dit moment vindt de Xtrend zijn netwerk niet. Wanneer ik in de instellingen Netwerk probeer te openen, blokkeert de Enigma en herstart deze. Vroeger kon je in de netwerk instellingen het netwerk weer opstarten. Iemand een idee?
 3. Xtrend 8500 onder Openpli 8 Zondag op Één stond er een heel ander programma aangekondigd dan Beau Séjour. Niet opgenomen dus... Nu vandaag zou op VTM2 Boer zoekt vrouw down under beginnen. Epg meldt: Achter gesloten deuren. Nog iemand dat probleem?
 4. Gisterenavond leek alles ok, behalve de bijdragen buitenshuis van reporters op verplaatsing tijdens journaal. Ik kijk nu journaal van 13 uur. Alles normaal.
 5. Inderdaad. En enkel op één. Onze ontvanger is aangesloten op een surround systeem. Het signaal voor de centre speaker wordt ook naar de achterspeakers gestuurd. Een TVVLAANDEREN probleem? Of ook een probleem via bv. Telenet of Proximus?
 6. Ik ken het systeem niet. Ik was laatst in een winkel die tv Vlaanderen verdeelt en die in de toonzaal zo een IPTV systeem had staan spelen. Een koppel, met een Aziatische dame, was vol interesse er info over aan het vragen. Om die reden vraag ik me af of dat legaal is. Prijs per maand was laag. Hardware niet duur. Verkoper deed na hun verdwijnen zijn beklag: komen hier info vragen, maar kopen het daarna online. Dus: wanneer dat gewoon, open en bloot, wordt te koop aangeboden, mag ik daar toch vragen over stellen? En, neen, ik ga het niet kopen. Trouwens: VTM go, V
 7. Ik zie vaak problemen wanneer ik een programma dat nog bezig is, vanaf het begin wil zien. Geen probleem wanneer het echt terugkijken is. Via app op LG.
 8. Staat nochtans tussen de te ontvangen zenders van basic light. https://www.tv-vlaanderen.be/tv-via-satelliet/abonnementen/basic-light/ Sorry: verkeerd gelezen. Ik bedoel BBC first
 9. Iemand bekend met het programma Audacity? Ik nam een klassiek concert op met 3 stereo-opnamemicrofoons. Om tot de juiste balans te komen, plaatste ik de 3 stereo-opnames in 3 tracks van Audacity. Ik kon een mooie mix maken van de 3 bronnen. Geen enkele bron is op zich overstuurd opgenomen. Wanneer ik echter de mix van de 3 bronnen exporteer naar een stereo-opname op 2 kanalen, klinkt deze vervormd en is deze ver in het rood uitgestuurd. Kent iemand de oplossing? Dank, Dirk
 10. Ondertiteling liep synchroon, maar stond bijna in het midden van het beeld. Nu onderaan waar ze hoort te staan.
 11. Ze stellen op hun site dat het om IPTV gaat. We zijn in Vlaanderen nog niet gewoon dat er IPTV aanbieders zijn (schrijven ze). Ook Belgacom en TVVLAANDEREN bieden IPTV betalend aan...(?)
 12. Orgeldandri

  IPTV. Legaal?

  Ik kom via Facebook in contact met deze link. http://www.lockdowntv.be/wie-zijn-wij/ Iemand die het kent? Beweert volstrekt legaal te zijn. Wie weet meer?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.