Jump to content

jackren

Members
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

About jackren

 • Rank
  Sat4all regular

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. schotel geplaatst, is inderdaad van andere kwaliteitscategorie als de triax👍. nu nog even uitrichten, als ik alleen de 2 lnb wil gebruiken voor astra 3 (23.5) en astra 2 (28.2), kan ik dan het beste de lnb's allebei iets uit het midden en een graad of 5 ertussen plaatsen en dan beginnen met schotel te stellen voor de 23.5 en dan later de 28.2 goedzetten door schuiven/draaien op de rail?
 2. @Tonskidutch, zijn de zenders dan ook meteen verwijderd uit alle boeketten verwijderd? kan namelijk niet meteen testen, gebruik alleen linux pc's (demoneditor) , en moet oude windows laptop eerst opstarten om Dreamboxedit te gebruiken. Als ik met demoneditor 1 sat wis en opsla, en dan zenderlist opnieuw laadt in programma, zijn alle zenders weer terug.
 3. Hoe kan ik het eenvoudigst 1 satteliet met alle daarbijhorende zenders verwijderen van een settingstlijst? Bv van 19,1 verwijderen van settingsijst 19,1 -23,1 en 28,2
 4. @Sprietje Ik heb de gibertini OP 85 SE schotel besteld met de met de multifeed houder voor 2 verstelbare lnb's van gibertini. (astra2 en 3 ) welke lnb's + switch adviseer je voor deze opstelling?( gewoon goed , hoeft niet perse de duurste te zijn).
 5. je mag zeggen wat je wilt, maar als je alleen wat commentaar hebt en nutteloos advies, heb ik liever dat je niks zegt. opstelling is op zich goed, Paal beweegt geen milimeter en zeker minder dan 2" buis ( buis op paal is niet van toepassing was voor andere schotel opstelling) Triax is inderdaad niet het beste, kwam ik achter en heb toen de bestaande setup zo goed mogelijk proberen te verstevigen. ga waarschijnlijk toch voor advies van Sprietje, gibertini met verstelbare rail voor 2 losse lnb's.
 6. Is deze dubbele lnb, Inverto BLACK Pro - 6° Monoblock Twin LNB hetzelfde als de konig die jij adviseerde? die zie ik namelijk niet op de duitse site die de Gilbertini voordelig aanbied.
 7. bedankt voor advies, denk dat ik een nieuwe gilbertini 100 schotel koop en dan of een KÖNIG KN-LNB-TM60N Lnb twin monoblock 6.0°, of 2 bestaande lnb's met nieuwe switch.
 8. is deze ook geschikt voor gibertini 100 schotel? ps is 6 graden niet te veel? 28.2-23.5=4.7 graden , is er geen twinlnb met 5 graden afstand?
 9. Fout uitgelegt, schotel uitgericht met schotelklemmen, toen schoor geplaatst,maar omdat ik de alu schoor vast moest boren op dik stalen spantbeen, is de boor uitgegleden en klopte maat niet meer van de schoor, dus draadspanner ertussen geplaatst om schoor op maat te maken.
 10. een zelfgemaakte schoor met daartussen een draadspanner voor fijn-afstelling. maar wat moet de hoek van de arm tov de schotel origineel zijn? ben bang dat de arm al doorgezakt was voordat ik de schoren plaatste.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.