Ga naar inhoud

mereltje

Leden
 • Aantal items

  2281
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  11

Berichten die geplaatst zijn door mereltje

 1. 33 minuten geleden, Zunigkyk zei:

  @mereltje

  Je reageert wel erg snel. Je lijkt het artikel niet eens gelezen te hebben, op het woord "ivermectine" na. Heb je de kennis wel in je opgenomen?

   

  Hier nog eentje.

   

  Ik heb van die rare gevoelen bij die gasten uit India  , iets wat we hier tegen schurft gebruiken in een overdosis tegen corona inzetten ,dan geef mij maar Phizer

 2. 1 minuut geleden, Tonskidutch zei:

  Recente versies van Firefox kunnen ook pagina’s voorlezen in je eigen taal

  Dat kan maar dit is een Nederlands forum , dat zeg jij zelf vaak genoeg

 3. 34 minuten geleden, Psychosammie zei:

  Gelukkig achter een abo. Zag alleen de eerste 2 regels. Was ook genoeg. Gaat erover dat ik een aso zou zijn omdat er IC bedden te weinig zijn. Kijk, dat is het echte probleem. Wel een lading boa's QR codes laten controleren maar iets doen aan het echte probleem (meer bedden en mensen in de zorg) ho maar.

  Zou jij zo een afgekeurde politieagent aan je bed willen hebben dan

 4. Met de invoer van de EcoDesign richtlijnen in 2022 is de kans groot dat het stoken van een traditionele open haard ook in Nederland op (korte) termijn verboden gaat worden. Een bestaande open haard kan in de meeste gevallen makkelijk vervangen worden door een inzethaard of een inbouwhaard.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.