Jump to content

StevenS

Members
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

About StevenS

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 12/08/1967

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  1e Exloërmond

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb op mijn eigen Nederlandse adres een aanvraag op mijn huidige NL-module gedaan via de Vlaamse tak voor het BE-pakket, we gaan zien hoe dat gaat aflopen. Ik hoefde in elk geval geen Belgisch adres op te geven.
 2. Ik reageer toch even op de eerdere bijdragen van @Mimisiku en @Denisdaf Ik heb ook gemaild met Joyne en kreeg als antwoord dat het technisch mogelijk is om op één module het Nederlandse en Vlaamse pakket te kunnen kijken, maar dat dit vanwege de rechten toch niet kan. Hoe hebben jullie dat dan gefikst? Door een adres in België op te geven?
 3. Ik heb de schotel uitgericht via de speciale software met inbegrip van 9E, dus dat zit wel goed. Skew en hoe ver de lnb in de houder moet, daar heb ik nog niet mee gespeeld. Als ik naar de waarden van lid Rogge kijk dan mag ik niet klagen qua signaal, maar het zou toch richting de 14 tot 15 dB moeten kunnen? Of is rond de 14dB in de lage landen een reële waarde?
 4. Hoi satvrienden, ik ben sinds een aantal weken ook 'decadent' bezig, met de Joyne module naast mijn Canal Digitaal kaart. Dit draait in een Xsarius Galaxy 4K. Ik had vooraf ook wel twijfel, maar ik heb geen problemen gehad om de module werkend te krijgen. Ik heb wel de waarschuwing ter hand genomen dat je bij het eerste gebruik niet te snel moet gaan zappen, om te voorkomen dat de module nog geen updates heeft gehad. Waar ik wel tegenaan loop is het (bij mij) swabberende signaal op 9 oost. Ik heb waardes van 13.2 dB tot 10.9 dB (locatie Zuidoost-Drenthe). Bij regen heb ik soms
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.