Ga naar inhoud

StevenS

Leden
 • Aantal items

  126
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over StevenS

 • Titel
  Sat4all regular
 • Verjaardag 12/08/1967

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  1e Exloërmond

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb op mijn eigen Nederlandse adres een aanvraag op mijn huidige NL-module gedaan via de Vlaamse tak voor het BE-pakket, we gaan zien hoe dat gaat aflopen. Ik hoefde in elk geval geen Belgisch adres op te geven.
 2. Ik reageer toch even op de eerdere bijdragen van @Mimisiku en @Denisdaf Ik heb ook gemaild met Joyne en kreeg als antwoord dat het technisch mogelijk is om op één module het Nederlandse en Vlaamse pakket te kunnen kijken, maar dat dit vanwege de rechten toch niet kan. Hoe hebben jullie dat dan gefikst? Door een adres in België op te geven?
 3. StevenS

  Joyne CI+ Module

  Ik heb de schotel uitgericht via de speciale software met inbegrip van 9E, dus dat zit wel goed. Skew en hoe ver de lnb in de houder moet, daar heb ik nog niet mee gespeeld. Als ik naar de waarden van lid Rogge kijk dan mag ik niet klagen qua signaal, maar het zou toch richting de 14 tot 15 dB moeten kunnen? Of is rond de 14dB in de lage landen een reële waarde?
 4. StevenS

  Joyne CI+ Module

  Hoi satvrienden, ik ben sinds een aantal weken ook 'decadent' bezig, met de Joyne module naast mijn Canal Digitaal kaart. Dit draait in een Xsarius Galaxy 4K. Ik had vooraf ook wel twijfel, maar ik heb geen problemen gehad om de module werkend te krijgen. Ik heb wel de waarschuwing ter hand genomen dat je bij het eerste gebruik niet te snel moet gaan zappen, om te voorkomen dat de module nog geen updates heeft gehad. Waar ik wel tegenaan loop is het (bij mij) swabberende signaal op 9 oost. Ik heb waardes van 13.2 dB tot 10.9 dB (locatie Zuidoost-Drenthe). Bij regen heb ik soms
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.