Ga naar inhoud

StevenS

Leden
 • Aantal items

  124
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door StevenS

 1. StevenS

  Joyne CI+ Module

  Ik heb de schotel uitgericht via de speciale software met inbegrip van 9E, dus dat zit wel goed. Skew en hoe ver de lnb in de houder moet, daar heb ik nog niet mee gespeeld. Als ik naar de waarden van lid Rogge kijk dan mag ik niet klagen qua signaal, maar het zou toch richting de 14 tot 15 dB moeten kunnen? Of is rond de 14dB in de lage landen een reële waarde?
 2. StevenS

  Joyne CI+ Module

  Hoi satvrienden, ik ben sinds een aantal weken ook 'decadent' bezig, met de Joyne module naast mijn Canal Digitaal kaart. Dit draait in een Xsarius Galaxy 4K. Ik had vooraf ook wel twijfel, maar ik heb geen problemen gehad om de module werkend te krijgen. Ik heb wel de waarschuwing ter hand genomen dat je bij het eerste gebruik niet te snel moet gaan zappen, om te voorkomen dat de module nog geen updates heeft gehad. Waar ik wel tegenaan loop is het (bij mij) swabberende signaal op 9 oost. Ik heb waardes van 13.2 dB tot 10.9 dB (locatie Zuidoost-Drenthe). Bij regen heb ik soms wegvallend signaal. Ik had meer power verwacht, gezien de kleine schotels waarmee je Joyne zou kunnen ontvangen. Ik heb trouwens een Big Bisat, die volgens mij ook goed uitgericht staat. Ben wel benieuwd wat jullie aan signaalsterkte krijgen. Het activeren van je kijkperiodes op de website van Joyne is wel een beetje verwarrend. Zo lukt het mij niet om tijdens een actieve periode alvast een nieuwe periode te activeren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.