Jump to content

dorus43

Members
 • Content Count

  219
 • Joined

 • Last visited

About dorus43

 • Rank
  Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. CaptDistraction "men dikke mercie" ( hartstikke bedankt), dank zij je goede uitleg is het zonder problemen gelukt. De web directory heb ik "niet" moeten aanmaken. groetjes dorus43
 2. Nogmaals mijn dank CaptDistraction, ik ga het morgen op nijn nas installeren. Sorry voor mijn late reactie.
 3. Bedankt CaptDisraction voor het mededelen van je bevindingen. Ik heb de handleiding van thomastepe goed kunnen volgen maar het lukte me niet. Waarschijnlijk ligt het daaraan dan Synology nas slechts een intern ip adres heeft( 192.168.x.x (en dien ik een externe url te hebben.
 4. Zoals in de tittel reeds vermeld wil ik een DAB antenne toevoegen aan mijn FM antenne. Daar deze op het zelfde toestel moet aangesloten worden, zou ik deze op de antennemast willen samenvoegen met behulp van een "combiner". Het probleem is als ik " Combiner voor FM en DAB+" ingeef, krijg ik enkel combiners voor Sat en Tv. met meestal 2dB verlies. Daar de frequenties van FM en DAB+ dicht bij elkaar zijn dacht ik dat onder getoonde "trippel F connector" wellicht dit zonder veel verlies zou kunnen. Daar ik weinig ervaring en kunde heb in deze materie zou ik erg op prijs dat and
 5. Bedankt Boudeman voor je positieve reactie, hopelijk verloopt het insgelijks als met FS. groetjes
 6. Na de problemen met radioportaal "Frontier Silicon" dat gelukkig verholpen is, is er nu een ander portaal dat er het bijltje bij neerlegt. Dit zou gevolgen kunnen hebben voor de volgende internetradio's Audisse, Block, DNT, Hama, K&M, Lenco, Nordmende, Noxon, Pinell, P TEC, Revo, Roberts, Ruark, Sangean, Scansonic, Sharp, Sonoro, Tangent, TechniSat en eventuele andere radio's. Twee mailtje naar de support leverde mij de onder vermelde reacties op: vraag > What will happen then , without a paid service are all my reciva radio's worthless? antwoord > Hello, Thank you f
 7. Door de hitte lagen mijn werkzaamheden stil. Van Morgen de schotel een beetje bijgesteld en heb nu een stabiele ontvangst op de MediaSet kanalen. Mijn dank aan allen die reageerden maar voornamelijk aan Sprietje.
 8. Hoe kan ik dit naukeurig doen ik had jouw hoeken uitgeprint en op zicht ter plaatse getracht in te schatten blijkbaar is deze methode onvoldoende.
 9. Van uit de schotel gezien, lukt me dat op het ogenblik niet. (Wegens de stand van de zon) Ik kan het wel later maken.
 10. @Sprietje Vanmorgen heb ik de wijzigingen zoals je beschreven hebt nauwkeurig doorgevoerd. Het goede nieuws is dat de signaalsterkte fel verbeterd zijn voor de drie Astra satellieten ( Astra 1 Duitse HD-zenders >95 % idem voor de SD-BBC zenders De Nederlands talige zenders zijn ook boven de 85 %) Voor de Rai zenders is er ook een bescheiden verbetering rond 43 % de MediaSet kanalen geven nu wel lage waarden en af en toe stilstaand beeld wat voorheen niet het geval was. Het is in ieder geval een merkbare verbetering.👍 👍 👍
 11. Nogmaals bedankt Sprietje, morgen is dit mijn eerste job.
 12. De kopdiameter van de 3 lnb's voor de Astra satellieten is 59.5 mm. Die voor de Hotbird is 29.7. Ik ga nu de rail in de ochtend koelte omdraaien en tijdelijk de lnb afstanden gebruiken die Connexxion gaf.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.