Ga naar inhoud


Tjoeben

Lid
  • Items

    59
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door Tjoeben

  1. Dus dit is niet te omzeilen. TV Vlaanderen gaan hier hun boekje te buiten. Ze wijzigen de spelregels en binnenkort worden ze weeral duurder. Ik heb dit in ieder geval doorgegeven aan Test Aankoop, ben benieuwd wat er van gaat komen.
  2. Als ik afstem op Love Nature 4K, krijg ik zwart beeld in de second infobar lichten V, Co en N geel op. Afstemmen op MyZen tv 4K geeft ook zwart beeld en in de second infobar staan de V en N geel. De Co zal wel voor Conax zijn denk ik? Maar de S staat die dan voor Seca ? Maar volgens kingOfSat is er geen enkele zender van TV Vlaanderen met een Seca codering. Of is S dan Mediaguard ? Bij de Waalse zenders (La Une, Tipik, La Trois en RTL-Tvi), waar ik ook eens mapping heb toegepast, staan de V en N geel, en de S staat in 't groen. Voor de Waalse zenders heb ik toen het regeltje M: 1818 0100:00006C in oscam.dvbapi ingevoerd en voila ik had beeld op deze zenders. Bestaat er zo geen regeltje voor Love Nature 4K en voor MyZen tv 4K ? Want om nu zelf zo een regeltje samen te stellen, dat gaat boven mijn petje. Hoe meer ik er van wil snappen, hoe meer ik snap dat ik er niets van snap.
  3. Onze TV is een 4K en de ontvanger is een VU+ Duo 4K se, dus ja ook 4K. Er is plaats voor een CI module, maar dat wil ik nu juist vermijden want met de CI+ kaart van TV Vlaanderen kan je maar 2 streams tegelijkertijd decoderen. Als ik het juist heb kan mijn huidige kaart 4 streams tegelijkertijd decoderen. Men wil me dus met "zachte" hand dwingen om een CI+ module te kopen. Op die manier ga ik van 4 naar 2 streams die ik tegelijkertijd kan bekijken/opnemen. In de plaats kan ik dan 4K uitzendingen van TV Vlaanderen bekijken (slechts 2 zenders op dit ogenblik). En dat is iets dat tegen het contract ingaat. De prijs van het abonnement gaat ieder jaar omhoog, en dat is nog te verantwoorden als men meer zenders aanbied. Nu wil men mij laten betalen voor minder. Misschien is er een oplossing via mapping in de oscam.dvbapi file. Maar daar snap ik zelf niets van, dus ik hoop dat er hier een specialist is die dit wel kent.
  4. Ik heb een grijze smartcard (met een foto van een gezin op), en een ci+ module heb ik niet. Die heb ik ook niet nodig, ik gebruik een softcam nml. Oscam. Kan je me dat regeltje voor de mapping eens doorspelen a.u.b. Ik heb ooit eens iets gelijkaardigs gedaan voor de Waalse zenders. Maar hoe het werkt weet ik niet. Ik heb toen ook hulp gekregen via dit forum. Viaccess open ? Waar kan ik dat zien ? MyZen tv 4K en Love Nature 4K staan wel degelijk in de zenderlijst van TV Vlaanderen. Dus moet het toch ook te ontvangen zijn.
  5. Een tijdje geleden ging onze HD ontvanger Xtrend et9500 defect. Een jaartje geleden was dat ook al gebeurt, toen heb ik die nog kunnen herstellen, maar nu was ie gewoon rijp voor de schroot. Dus een nieuwe gekocht, dan maar ineens voor geschikt voor 4K, of UHD, zoals je wil. Het is een VU+ Duo 4K se geworden. Onze TV is ook een UHD, dus moet het lukken om 4K uitzendingen te bekijken. Dat lukt wel voor wat betreft de FTA uitzendingen. Maar Love Nature 4K en MyZen tv 4K kunnen we niet ontvangen. We hebben nochtans een Basic Plus abonnement bij TV Vlaanderen. Dus een mailtje gestuurd naar TV Vlaanderen om te horen wat de oorzaak kan zijn. Dit is hun antwoord; Beste M., Dank je voor je bericht. Bij navraag bij de technische dienst blijkt dat de zenders Love Nature 4K en MyZen tv 4K enkel beschikbaar zijn voor tv via eenCI-module. Je kan wel Love Nature en MyZen tv bekijken via Live tv. Mocht je hierover nog vragen of opmerkingen hebben, kan je ons altijd bereiken op het nummer 02/790 27 90. Dit kan elke dag tussen 09.00 en 19.00 en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00. Vriendelijke groeten Xxxxx (een medewerker van TV Vlaanderen die ik hier niet vermeld) Klantendienst TV VLAANDEREN Wat denken jullie hier van, dit kan toch niet, men zou ons aansporen tot de aankoop van een CI module, terwijl men bij TV Vlaanderen steeds vrije keuze heeft van decoder. De TV Vlaanderen Smart Card daar heb je geen keuze in, dat is normaal. Maar met zachte hand gedwongen worden om een CI module van hun aan te schaffen, nee daar bedank ik voor. Zijn er andere oplossingen om dit te omzeilen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...