Jump to content

tokkio

Members
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

About tokkio

 • Rank
  Proef lidmaatschap

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Misschien kan het ook handmatig,even met google deze oplossingen: https://www.zwiebelfam.nl/schotel-updaten/ en hier vind u Motosat: http://www.support-telecogroup.com/telecogroup/teleco/pdf/teleco_camper_nl.pdf En op BLZ 26 Staat er deze uitleg voor motosat: 26MotoSat Kg 8,0MotoSat 65 parabole 63,5 x 59 cm16 cm80 cmKg 10,2MotoSat 85parabole 85 x 78 cm16 cm101 cmfull hdLange mast 52 cmMotoSat 85MotoSat 65De MotoSat is een halfautomatisch schotelantennesysteem met een elektrische 12 Volt motor waardoor het omhoog en omlaag doen en het richten van de antenne veel makkeli
 2. Op up/downlink mei 2 staat er een artikel over de afschakeling,die openlijk nog een paar gaat duren, maar het ziet er niet goed uit, en wat met al wie al een ontvanger heeft die alleen een kaartlezer heeft maar geen ci slot,of is het de bedoeling om alleen hun M7 te verkopen. Bron Up/downlink
 3. Ik zet de dreambox 800se altijd uit met de stroomschakelaar,nog nooit geen probleem mee gehad. Misschien is een VU anders, maar het is een linux box, en ze zouden wel een waarschuwing geven als dat slecht zou zijn,ik denk eerder aan een image fout.
 4. Ik zou 2x bellen, naar de bank en naar TVVL.
 5. Ik vraag mij af waar al die fta kanalen hun inkomsten halen, en toch overleven,als Nederlandstaligen vallen we wel uit de boot,zelf met BVN gaan ze stoppen,maar voor al de al de anderstaligen zal satelliet nooit stoppen, we waren en zijn gelukkig met CD,TVVL en Join,zeker voor wie op camping TV kan zien, want via streaming is het hopeloos op vele campings.
 6. dat is een HD, belgische tv zender en dat is 12188H en 29900 3/4,ik heb beeld ,op alle zenders trouwens.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.