Jump to content

tokkio

Members
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

About tokkio

 • Rank
  Proef lidmaatschap

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. steek er een harde schijf in , of een usb, zet daar een MMboot op en men heeft geen last meer van te weinig geheugen, in de flach kan men BV een merlin zetten,die is niet groot en zet daar die mmboot in.
 2. Waarom eens geen oscam gebruiken, en / of eens een ander op open pli gebouwd image opzetten,er zijn er nog voor een "oude" DM 800, Bv een satdreamer GR,.
 3. Ik denk dat iedereen super blij is met die duidelijke handleiding,Mimisiku,zelf heb ik nog geen Mutant 60 HD, zitten nog is Spanje,en daar de dreambox 800se ver over tijd is vind ik dat een goed alternatief.
 4. Bedankt voor deze handleiding Mimisiku,hebt u ook de test gedaan met de micro SD kaart voor opname en afspelen. En hoe stelt men de DVB-S2X-tuner DiSEqC in de.....1.0 / 1.1 / 1.2, en wat is USALS-ondersteuning . deze handleiding is duidelijk gemaakt,daar kan men alleen maar blij voor zijn. Waar vind men de verschillende images die er voor de mutant 60 zijn.
 5. Ik weet niet dat er wifi in een VUsolo2 zit, misschien met een wifi dongele,maar de wifi is hier niet denderend,dus kan het ook misgaan,ik denk eerder aan een full back-up image dat men kan vinden via Google, maar zelfs dan sta ik er huiverig tegen,zelf weet ik niet veel van de VU ,ik heb een dreambox, en heb geen ondervinding om een back-up te plaatsen,ik wil wel helpen, maar op een veilige manier,want ik wil niets stuk maken wegens onwetendheid.
 6. Denk dat de mijnheer zal wachten tot hij terug thuis is,om daar dan een ander image te plaatsen,daar heeft die internet,en verbinding met de VU,maar hij kan verder zijn plan trekken met een denson, . Maar zou het kunnen met een full backup image voor de VU solo 2 die men kan vinden via google,en dat daar dan in plaatsen? Bedankt voor de hulp.
 7. Bericht rapporteren Sorry voor het dubbel posten, is mijn laptop niet Hebben wel wifi, maar hoe aansluiten op de laptop? Het image plaatsen met usb zal wel lukken ,maar als er geen oscam in het image zit is er een probleem ;het zelfde met de zenderlijst,; alhoewel die er wel zou op kunnen met een scan. Zit er een oscam voor CD of TVVL in de open Pli 7? Dank u voor het antwoord.
 8. Hebben wel wifi, maar hoe aansluiten op de laptop? Het image plaatsen met usb zal wel lukken ,maar als er geen oscam in het image zit is er een probleem ;het zelfde met de zenderlijst,; alhoewel die er wel zou op kunnen met een scan. Zit er een oscam voor CD of TVVL in de open Pli 7? Dank u voor het antwoord.
 9. Kan men op een Vu solo 2 een ander image plaatsen,nadat deze vast staat. staan op een camping in spanje, geen internet, kan men via usb een ander image plaatsen en ook de oscam en de zenderlijst?
 10. Kan men een ander image ,plaatsen in een VU solo 2 zonder internet? Staan op de camping en de VU staat vast, kan men een ander image 5(open pli 7.1) plaatsen , alsook de oscam en de zenderlijst, zonder d
 11. Ja, alles er ingezet , eerst met het hekje en dan eens zonder , ook de url volgens het voorbeeld ,met de dowloadhelper maar niks, het zal ergens aan de instellingen van de seviceapp liggen, misschien, maar ik denk eerder dat ze er een beveiliging opzegt hebben, hebben, alhoewel het op de PC zo te bekijken is,en vroeger ook geen probleem, maar als we terug kwamen uit vacantie ,niks meer. Maar we vertrekken weer☺️ , hopelijk zien we terug TV oost als we terugkomen. Toch allemaal bedankt voor de lijsten ,en de hulp . O ja ik zie wel de opschriften van de zenders, maar geen beeld, er staat alleen TV Oost, of ATV TV , Of rob TV,
 12. De Open atv staat er op werkend TVVL, maar de regionale tv oost, ATV ,en TV Limburg gaan niet open, ondanks de serviceapp,, maar als ik naar de url's ga zien met donloadhelper, dan zie ik dat de url van BV TV oost heel lang is , en die van BV TV Bruzz veel korter.
 13. Ik het er via MMboot terug de open ATV 6.2 opgezet, en daar zit de "sevice app in,als ik die open staat er sevice GSt player5001 en daar onder GST player niet geinstaleerd, dan service exte player 5002,dan exte player 3 staat op de rechtese kant 68 dab zie ik staan AAc sofwaere decoding .....uit, als ik dat opendoe ,heb ik 2 keuze AAC latm en AAc ADTS, en al het andere dat daar onderstaat heb ik open gezet, hoe moeten die instellingen staan? Tot nu toe gaat allee bruzz west vlaanderen en TV een open,dus zien hoe ik er de GST player in krijg,die staat wel in de "var meer niet geinstaleerd en de rechten zijn nog altijd 644. Maar ik heb in die open ATV ook het probleem van de oscam, die laat zich niet zien,als ik er ene in de TMP zet zie ik dat die installeer 1 paket ,0 fouten, maar staat niet onder de blauwe knop na het herstarten. Ik ga die er afdoen en misschien eens met open ESI proberen.
 14. Geen pluging "serviceapp",niet op open pli, vision, satdreamer GR,ik heb er ook open atv 6.2 opgezet, niets, wat ik wel vond is,Stream interface, stream TV,stream webpage generator for open webif,E2 M3U2 bouquets. Maar de bruzz en west Vlaanderen /focus gaat wel open, maar nog altijd geen TV oost,ATV en Limburg. Jammer.
 15. wat is " the serviceapp " en kan die in een dreambox 800 se geplaatst worden? Ik heb er via MMboot de open vision, en de satdreamer GR opstaan ,en ook een gepatchte open pli 7,,staat die in in de plugin onder die benaming?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy