Ga naar inhoud


Terradon

Lid
  • Items

    1575
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Terradon

  1. 3 minuten geleden, Terradon zei:

    Moraal van het verhaal is voor mij ook een beetje dat we vroeger erg veel moeite en geld moesten investeren om bepaalde zenders toch te kunnen zien, dat was hobby en leuk tegenwoordig schaf je voor 20 euro een iptv abo af en kijkt letterlijk alles uit heel de wereld....toen was het niet legaal tegenwoordig net zo illegaal maar zo heeft een ieder zo zijn reden om juist kanalen te kunnen kijken die een ander niet kan zien en voor mij is dat omdat mijn vrouw uit Indonesië komt en toch af en toe eens het nieuws uit haar land wil zien. vroeger was het echt de hobby om zoveel als mogelijk te kunnen zien maar feitelijk was je meer achter de pc met proggen bezig en zag je maar erg weinig van de ont sleutelde kanalen  tja dat was de hobby he .

    Ik me zelfs nog de tijd herinneren dat we zelf filmnetdecoders bouwden en in het middenfrequent van de tv inbouwden. Later ging dit ook prima met de scart ingang die toen een beetje in opkomst was...

  2. 9 uren geleden, Tonskidutch zei:

    @Terradon,

    goedkoop was die tijd met silver en titanium kaart of programeerbare CI-Cam ook niet hoor!

    De Irdeto Ci-Cam (naar Freecam flashen) koste alleen al 435€ in 2002 en dat zonder PCMCIA pc interface etc etc.

    Dat was juist om die buitenlandse zenders te kunnen zien met ac3 audio en zonder reclame, want ook toen al was Canal Digitaal grote muts.

     

    TV avonden met speelfilms tot je om 1:00 uur naar bed MOEST.

     

    Met een officiele Duitse Premiere kaart via een Duitse particulier aangeschaft waren de kosten voor paytv per jaar dik aan de duizend euro.

     

    Dus dat gezeur over die paar euro's per maand met die Nederlandse providers levert mij geen harde plasser meer, ook niet als de kaarten niet meer zullen werken in oscam. Mijn conclusie is dat via lineaire TV (Nederlands of Belgisch) toch nog maar heel weinig uitgezonden wordt dat mij tot 20:30 uit bed houdt.

     

     

     

    Moraal van het verhaal is voor mij ook een beetje dat we vroeger erg veel moeite en geld moesten investeren om bepaalde zenders toch te kunnen zien, dat was hobby en leuk tegenwoordig schaf je voor 20 euro een iptv abo af en kijkt letterlijk alles uit heel de wereld....toen was het niet legaal tegenwoordig net zo illegaal maar zo heeft een ieder zo zijn reden om juist kanalen te kunnen kijken die een ander niet kan zien en voor mij is dat omdat mijn vrouw uit Indonesië komt en toch af en toe eens het nieuws uit haar land wil zien. vroeger was het echt de hobby om zoveel als mogelijk te kunnen zien maar feitelijk was je meer achter de pc met proggen bezig en zag je maar erg weinig van de ont sleutelde kanalen  tja dat was de hobby he .

    • Like 1
  3. Op 3-2-2024 om 14:45, chukky2 zei:

     

    Volgens mij beseffen vele ook niet als er niet meer betaald wordt aan de zender , (provider)legaal dus. Er ook geen iptv ( ilegaal) meer kan zijn. 

     

    Het is dus voor niks goed.l

    Gewoon netjes betalen wat je graag Wil zien .

     

    Ik kan me de tijd van de silver en goldcards en later de programmeerbare cammetjes en ook de officiele Irdeto kaartjes waren eenvoudig aan te passen en tegenwoordig kan je idd voor 20 euro een jaar lang iptv kijken en velen hier hobbyisten keken destijds en zochten zo de grenzen op en dat zal ook wel nooit veranderen....staat tegenover dat providers zelf hierin ook een grote rol spelen zoals het destijds onmogelijk was om een abbo op de Belgen of Duitse commerciële tv af te nemen of Sky enz. 

       

     

    Op 3-2-2024 om 11:07, ceesv zei:

    Of een legale iptv aanbieder zoals nlziet gebruiken.

    Maar @Huismus2 heeft het met duizenden zzenders duidelijk over iets illegaals.

    Legaal of niet maar zelfs de makers van moderne smart tv werken hier aan mee door alvast vanaf de fabriek het benodigde apje alvast in de software te zetten zodat je als leek alleen nog maar het juiste via email verkregen  linkje  en wachtwoord hoeft in te voeren en voila kijken maar ...kennelijk gaan we gewoon met de tijd mee.

     

  4. Op 27-9-2023 om 00:14, Codx zei:

    Toch moet ik het wel eens zijn met Bartje.  Dat het kan werken wil niet zeggen dat het ook goed werkt zoals je zelf ervaart. Vaak is een losse box een betere oplossing omdat die soms een snellere SoC heeft en meer geheugen.  Bovendien apps kunnen mekaar beïnvloeden zeker als je teveel troep installeert.

    Heb hier een Samsung QE55QN 95B met smarterspro  maar ook voor de slaapkamer nog een android box X96 ook met smarterspro en beiden werken perfect en lekker snel heb 2 acounts voor iptv zodat er tegelijk kan worden gekeken en deze ook nog eens op mijn telefoon geinstaleerd zodat ik f1 kan kijken als we bij familie zijn 

  5. 12 minuten geleden, ceesv zei:

    Terradon, Jouw badgenaam is hoger als die van de meeste vip leden.

    Maar welke privileges ben je dan kwijt geraakt?

     

    geen idee was mij er niet van bewust dat ik nog privileges zou hebben   en waarom trouwens

     

  6. 4 minuten geleden, Mimisiku zei:

    Lig er niet wakker van…. Ik ben nog steeds ‘Verkenner’… toch niet belangrijk? Forum gaat gewoon door hoor….

    Weet je status zegt mij echt niks weet wat jou expertise is dat is wat ik hier kan gebruiken jij misschien de mijne das sat4all zo helpen wij elkaar das praktijk  en werkt soms help jij mij soms help ik jou dat hebben we gedaan dat werkt .

  7. Feit is en blijft dat vip leden hun privileges behouden en wij als gewone leden niet en dat klopt niet hoe je ook probeert uit te leggen daar stoor ik mij enorm aannet of zouden wij als normale leden die een bijdrage hebben gedaan en vaak vele er niet toe zou hebben bijgedragen.    

  8. 2 minuten geleden, ceesv zei:

    Je gaat nu in een circel rond.

     

    Iedereen is door de software update even op nul gezet, waarna de board software iedereen weer de bijbehorende status geeft die gekoppeld is aan de inzet.

     

    Zullen we het dan als volgt uitleggen?

    Die VIP leden stonden op dat moment ook op nul, maar omdat het er maar een paar zijn, had de board software enige ogenblikken later dat hersteld.

    De overige 38.000 leden worden op dit moment verwerkt.

    Ik was vanaf het begin erg duidelijk jullie niet .

  9. 13 minuten geleden, Michel zei:

    Pfff….. kerel, het is duidelijk. Je bent kennelijk vreselijk jaloers op de mensen die we VIP hebben gemaakt en dat zit je enorm dwars,

    Misschien moet je wat duidelijker zijn in wat je zou willen alvorens nieuwe regels te implementeren en persoonlijk jij kent mij niet ik jou niet dus hou je mening over mijn persoon graag voor jezelf 

  10. Jij of jullie stellen regegels of standaarden op zoals vermeld in jullie mail das duidelijk dat ik dat kinderachtig vind is nevelmaand maar als je gaat zeggen dat een ieder dan op nul staat prima maar als ik dan concludeer dat de vip status nog gehandhaafd word dan klopt dat dus niet en daar heb ik een erg groot probleem mee.  

  11. 2 minuten geleden, ceesv zei:

    Na de software update is bij het huidige ledenbestand de activiteiten van vele jaren posten nog niet verwerkt.

    We hebben in de mail aangegeven dat de komende dagen de software die oude postings gaat verwerken.

     

    Ik weet niet wat daaraan onduidelijk is.

     

    Of hadden we iedereen op 100.000 postings moeten initiëren, waarna in de komende dagen de waarde vervangen worden door de actuele gegevens.

     

    Ik denk dat voor jouw gemoedsrust het beste is, s´dat je het een week de tijd geeft en over een week nog eens kijkt.

     

    Voor de software update hadden leden ook een status, beginner, t/m sat4all freak, die benamingen zijn nu in een nieuw jasje gegoten.

     

     

    Sorry Cees je ontwijkt mijn vraag over iedereen is gelijk maar we behouden de vip status wel , in mijn opinie klopt die niet met de mail die ik heb ontvangen

  12. 2 minuten geleden, ceesv zei:

    bij 36.000 leden kan niemand gelijk zijn.

    Wanneer jouw wereldbeeld is, dat iedereen gelijk is, stemt dat niet overeen met de realiteit.

     

    Veranderingen zijn niet voor iedereen even gemakkelijk te accepteren.

    Over een paar weken is iedereen gewend aan de nieuwe functionaliteit van de forum software.

    En dat er een naam gekoppeld wordt aan het aantal postings is niet nieuw, dat zat altijd al in de forum software.

     

     

    Dan hoef ik jou dus alleen maar te verwijzen naar de e-mail die verstuurd is namens sat4all daarin staat erg duidelijk wat ik dus zeg hier. vooral iedereen staat op nul is erg duidelijk maar kennelijk bij de verstuurder van die mail nog niet echt.  

  13. 1 minuut geleden, ceesv zei:

    Indien we de vips hun waardering ontnemen is het dan opgelost?

     

    het feit dat jullie onderscheid maken klopt niet concludeer daaruit je eigen conclusie vraag mij niet om een antwoord op een vraag die je feitelijk jezelf gesteld hebt.

  14. 4 minuten geleden, ceesv zei:

    Dat had gekund, dan hadden we het forum een week plat gelegd en de software zijn gang kunnen laten gaan.

    Maar of dat voor alle andere leden een oplossing zou zijn, om jou tevreden te stellen?

     

    Maar wanneer jou die mails zo storen, zet je ze toch gewoon uit?

    En wat was daar mee mis dan week meer of minder.

    1 minuut geleden, ceesv zei:

    Dus wanneer we jou ook vip maken is voor jou het probleem opgelost?

    NEE.

  15. Ik hoef en wil me zelf geen veer in de reet steken maar ben al erg lang aanwezig hier en heb ook zeer zeker mijn bijdrages gedaan hier om mensen te helpen maar nu gaan jullie dus daadwerkelijk onderscheid maken.

    en vip is kennelijk de Willen Alexander hier ...... geen onderscheid maar.   

×
×
  • Nieuwe aanmaken...