Jump to content

Terradon

Members
 • Content Count

  1,458
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Terradon

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Drachten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En volgens mij schrijft de mediawet voor dat een provider minimaal een maand voor de wijziging plaatsvind de contractant daarvan op de hoogte dient te stellen zodat deze daar actie op kan nemen.....
 2. Nou dat klopt dus niet want waarom zou ik anders een overeenkomst sluiten welke een bepaald pakket beschrijft? een contract afgesproken tussen partijen volgt via gemaakte afspraken en voorwaarden .
 3. Nou sorry hoor maar de M7 groep bied zelf producten aan die ik als consument kan afnemen en ik volgens hun voorwaarden voor minimaal een jaar dien af te nemen ergo betaalplicht schept leveringsplicht maar dat doen ze niet dan hebben ze liever dat je vertrekt.
 4. Ps. Wat een ieder schijnt te vergeten hier is dat ook als je een pakket hebt afgesloten dit bindend is mocht er eenzijdig een wijziging worden toegepast kun je per direct opzeggen. Das ook precies de reden dat ik mijn online pakket per direct heb opgezegd terwijl ik nog geen jaar abonnee was. Per jaar gaan shoppen en gebruik maken die ze zelf of via via aanbieden ......
 5. Ehhhhhhhh hoeveel gaan er weg en jij bent tevreden met het vervangend pakket? tja nou snap ik het wel . Free to air betekend dat jij als consument deze vrij kunt en mag ontvangen een provider mag deze natuurlijk niet zonder contract distribueren omdat de provider een winstoogmerk nastreeft.
 6. Dus zou het ook zo moeten zijn dat de prijs voor de consument naar beneden zou moeten toch, immers ze zijn onder een te duur contract uitgekomen, tja maar dat gebeurd niet ze nemen een paar toch al free to air zenders als vervanging....zijn wij nou echt zo dom?
 7. Je moet de vraag eens omdraaien kan M7 het zich permitteren dat er nu klanten net als ik gewoon opgezegd hebben. Ik ga nu gewoon shoppen en bekijk per jaar wel bij wie ik wat ga kijken terwijl ik vanaf het begin een trouwe klant was.
 8. Nog eentje dan in deze rubriek, Al Gore An Inconvenient Truth...
 9. Ik mis heel erg in dit verhaal dat gat in de ozonlaag.....en zure regen
 10. Misschien moeten we jou brein es kraken kijken wat we dan kunnen zien😁
 11. Met Seca 3 NDS en Conax zijn we in een andere periode gekomen jammer voor ons hobbyisten.
 12. Zelf kaartlogger maken proberen te zien wat algoritme zou zijn. goede vriend van mij was daar redelijk goed in ik niet .... ja hoor stuur ff prive bericht dan stuur ik die op.
 13. Was ook in de tijd dat we zelf decoders bouwden voor filmnet rechtstreeks in het middenfrequent van de tv vier potmeters om het beeld iets te kunnen regelen bleef gewoon flikkeren maar je kon kijken, maar satelliet was ongekend destijds superscherp en makkelijk te kraken en dat was de fun na al dat zelfbouw ben ik overgestapt op de cas serie van duolabs daar kon je zowel kaartjes gold en fun ed mee proggen maar ook cammetjes ik heb een van de eerste en denk de laatste.
 14. Pas later kreeg ik via inbellen internet 1997 ergens geloof ik, altijd op zoek naar files om de kaartjes te proggen zelf nog progger bouwen elektronica was toen hobby erg leuke tijd
 15. Pic16f84 ja lol dat was echt leuk toen maar ook de eerste Irdeto kaarten waren simpel te herprogrammeren super leuke tijd, in het begin had ik nog geen adsl was gewoon niet te krijgen hier dus naar een bekende van mij die dat wel had spannend je eigen kaart proggen snel naar huis kijken of je beeld had .....
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy