Ga naar inhoud

columbo

Leden
 • Aantal items

  2808
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

6 Volgers

Over columbo

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Nijmegen
 • Interesses
  Techniek ,Electronica

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ze hebben die wasmachine;s zo gemaakt dat hij niet te lang mee gaat ,er is altijd wat ,of de lagers van de trommel liggen er uit of de Elektronica is kapot. De beste wasmachine,s waren deze AEG Turnamat ,2 emmers warm water er in gooien ,Gwoon uit de kraan ,spaart een heleboel energie ,en draaien maar ,die wasdroger heb je bijna niet nodig.
 2. Wat een gedoe ,voor een 2e hands auto ,je mag mijn Citroën Xantia Bj.2000 over kopen ,kleur Groen met. alles er op en er aan ook Airco met 168033 op de teller .wegens fysieke omstandigheden ben ik genoodzaakt hem te verkopen APK geldig tot 15-10-2020 , hij rijd en veert als nieuw en bijzonder comfortabel 1.8 L 16V. benzine. Hij staat momenteel bij de garage voor verkoop.in Malden .
 3. Morzila Firefox gebruiken ,laat Chrome maar voor wat het is, een pakketje Schroot met een dun laagje ,? ja je raad het al :, Chrome .
 4. als Romito het niet heeft m dan weet ik het ook niet.-
 5. I.v.m.Reklame doe ik ik het zo Garfield .....die heeft wat u zoekt <
 6. Beste Dr.Ijzerbout , Gezien de hoeveelhijd aan verlaten/veweeste auto;s die her en der geparkeerd staan,is dat niet ilegaal ? Zijn er geen Recycling bedrijven al of gespecialiseerd in een of meerdere merken in Dubai ? Ik bedoel in gebruikte onderdelen, zoals een vriend van mij een auto bedrijf in Malden NL gespecialiseerd in Citroen en Peugeot ?
 7. Beste Dr.Ijzerbout , ik een vraag, als die auto's die niet zijn afbetaald ,en zomaar ergens zijn achter gelaten waarom worden deze dan niet opgehaald door de verkoper ? Beste Dr.Ijzerbout , ik een vraag, als die auto's die niet zijn afbetaald ,en zomaar ergens zijn achter gelaten waarom worden deze dan niet opgehaald door de verkoper ?
 8. waarom moeilijk doen ,beide 12v fan,s in serie schakelen = 2x 12 =24 volt
 9. Beste leden ,ik heb jullie berichen eens uitgebreid glezen ,en ben tot de konklusie gekomen dat het hele verhaal voor geen meter klopt. 1.WAT betereft de voorversterker (zelfbouw) deze geven alleen meer ruis,daar je meestal niet over de juiste meetapp. beschikt kun je deze nooit goed krijgen. 2.Met eeen goede richt antenne met ingebouwde verst..en filter 4g en evt 5g, heb je mits je geen losse receier gebruikt altijd een lose voeding nodig (adapter) ,daar vrijwel geen enkele TV een 5 volt op de ant ingang heeft, dus niet zeuren , adapter ertussen ,Trouwens zijn de veranderingen in de ontvangst techniek dermate snel gegaan dat het alleen miss. mogelijk is met de aller nieuwste tv's een DVBT-2 met HEVC265 Compressie om te kunnen gaan ,daar niet alle landen dit als standaard gekozen hebben.
 10. er zal best op die print een back up C op die print zitten ,meestal 2f of zo iets blauw van kleur , een Eprom zal wel te duur zijn.
 11. Idealo DE is geen webshop maar wel no1 in prijs vergelijking ,ps let op dat je met paypal betaald ,is wel zo veilig. Idealo DE is geen webshop maar wel no1 in prijs vergelijking ,ps let op dat je met paypal betaald ,is wel zo veilig. Idealo DE is geen webshop maar wel no1 in prijs vergelijking ,ps let op dat je met paypal betaald ,is wel zo veilig.
 12. Men word steeds brutaler ,ze proberen je op allerlij manieren geld afhandig te maken ,echter is hem dit niet gelukt bij mij, ik heb zijn Trojaner via Advance Systeem C....Ultimade tijdig ontdekt ,daar het gewone anti virus program hem niet gevonden had. Ik had vorig jaar 1x ergens op geklikt ,dat zich niet uit schakelen met X ,daar op de pc handmatig uitgezet ,via veilige modus opgestart en met AVG een scan uit gevoerd niets gevonden. Daar het o, KPN mail ging wat ik maar weinig gebruik las ik het pas een paarweken geleden,ik heb een printscreen er van gemaakt ,zie bijlage,hopelijk is het niet te klein geworden..
 13. Beste luisteraar dit is een geheel vekeerde interpretatie Beste luisteraar uw utspraak/interpretati klopt voor geen meter!
 14. columbo

  Wat gaan we kopen

  Vrollijk Pasen allemaal. Voor diegene die via een Duitse Webshop willen bestellen ,en nog geen prijs indikatie hebben ,is er een prijsvergelijking ,Idealo.de.genaamt ,daar vind je de meest gustige artiekelen,
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid