Jump to content

columbo

Members
 • Content Count

  2,813
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About columbo

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Nijmegen
 • Interesses
  Techniek ,Electronica

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. waarom heb je een massieve staaf gebruikt in p.l.v een buis ?,dit last wat makkelijker en is nog sterker ook.
 2. ok heb ze allang geleden niet meer gekocht ik gebruik de oude voorraad,ook C100.doen het nog prima,uiteraard alleen TDK.De Nakamichi was toen in de aanbieding voor Hfl..999-guldens. Vorig jaar op een van de Duitse zenders was er een programma dat hete Com beck oder Weg,met de kinderen van div, Prominenten ,deze vonden dat de Cassette terug moest komen ,heb er verder niets meer van gehoord. ik heb ooit een DCC autoradio van Philips gehad ,niks als ellende ,mechanisch erg zwak. Wel heb [k een keer de specificaties van de 480 laten zien in de PW van Phillips ,omdat ze die opname die ik op de Cassette had staan zo geweldig mooi vonden ,een medewerker zij dat geen app.van hun een dergelijk groot Frequentiebereik had als de 480,daar keken ze wel even van op.
 3. PS gebruik Nooit Basf Agfa en die andere troep dit brengt schade aan de koppen en het loopwerk toe
 4. Er zijn maar heel weing goede cassees de meeste bevateen croome ,die troep gebruit de Juwellier om te polijsten ,,ik gebruik uitsluitend TDK met super avilyn,dit in kombinatie met een Alpine radio//cassete speler ,zowel zomers als s'winters ,,Nooit geen prolemen gehad.! Voor de opnames gebruik ik een Nakamishi 480,=met dubbele Capstan assen van verscillende diameter ,dit is on de resonantie van de motoren op te heffen
 5. Wegens omstandig heden EEN Goedwerkende 42" Plasma TV met 2 Scart 1 HDMI ,Tulp ,Mini Din + Kop telefoon aansluiting, met speciaal gemaakte T Beugels van 8mm RVS. Tevens 2 Schotels 78 cm , Stab 120 H H . 2 basis Ant .voor 27 MC Band + 1 Rol Coax 10mm dik ca 1oometer Lafayet 1200 FM 27mc bakje 15 watt.am fm ssb lsb in perfecte staat + 1 PTT 1/2watt fm basis bakje. Prijs n.o.t.k. voor de div. spullen.
 6. Ze hebben die wasmachine;s zo gemaakt dat hij niet te lang mee gaat ,er is altijd wat ,of de lagers van de trommel liggen er uit of de Elektronica is kapot. De beste wasmachine,s waren deze AEG Turnamat ,2 emmers warm water er in gooien ,Gwoon uit de kraan ,spaart een heleboel energie ,en draaien maar ,die wasdroger heb je bijna niet nodig.
 7. Wat een gedoe ,voor een 2e hands auto ,je mag mijn Citroën Xantia Bj.2000 over kopen ,kleur Groen met. alles er op en er aan ook Airco met 168033 op de teller .wegens fysieke omstandigheden ben ik genoodzaakt hem te verkopen APK geldig tot 15-10-2020 , hij rijd en veert als nieuw en bijzonder comfortabel 1.8 L 16V. benzine. Hij staat momenteel bij de garage voor verkoop.in Malden .
 8. Morzila Firefox gebruiken ,laat Chrome maar voor wat het is, een pakketje Schroot met een dun laagje ,? ja je raad het al :, Chrome .
 9. als Romito het niet heeft m dan weet ik het ook niet.-
 10. I.v.m.Reklame doe ik ik het zo Garfield .....die heeft wat u zoekt <
 11. Beste Dr.Ijzerbout , Gezien de hoeveelhijd aan verlaten/veweeste auto;s die her en der geparkeerd staan,is dat niet ilegaal ? Zijn er geen Recycling bedrijven al of gespecialiseerd in een of meerdere merken in Dubai ? Ik bedoel in gebruikte onderdelen, zoals een vriend van mij een auto bedrijf in Malden NL gespecialiseerd in Citroen en Peugeot ?
 12. Beste Dr.Ijzerbout , ik een vraag, als die auto's die niet zijn afbetaald ,en zomaar ergens zijn achter gelaten waarom worden deze dan niet opgehaald door de verkoper ? Beste Dr.Ijzerbout , ik een vraag, als die auto's die niet zijn afbetaald ,en zomaar ergens zijn achter gelaten waarom worden deze dan niet opgehaald door de verkoper ?
 13. waarom moeilijk doen ,beide 12v fan,s in serie schakelen = 2x 12 =24 volt
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy