Jump to content

columbo

Members
 • Content Count

  2,824
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About columbo

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Nijmegen
 • Interesses
  Techniek ,Electronica

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. columbo

  Portable Harddisk

  Onlangs een WD Blue SSD van 1 TB aangeschaft .Sneller gaat niet, WD Blue, 1 TB SSD Serial ATA_600, WDS100T2B0A.html
 2. stAsus en een blauw scherm ,is een bekent probleem de levensduur van je Small Hdd loopt ten einde ,een nieuwe er in en probleem is opgelost. nieuw
 3. Beste mensen volgens mij is dit gedoe met die maskers behalve die van ZZ en de Maskers. totaal zinloos zorg voor gezonde voeding en,je lichaam kan al die virussen aan.
 4. hier mee kun je het warmte [ corona ] probleem lokaliseren.
 5. Thuis heb ik een Holland Electro Red 2000 staan ,zuigt zo hard dat zo,n los kleedje eraan blijf hangen . Overigens doet mij dit topic over stofzuigers mij weer denken aan een vraag ,😃 wat is het verschil,/overeenkomst tussen een stofzuiger en een Harley Davidson ? Bij een stofzuiger zit de Zak en meestal in.
 6. Beste Ilseonline ik weet niet wat voor een aanvraag je ooit gedaan had ,maar voor het PLASSEN van een antenne op dak ,""lijkt mij erg moeilijk""met zo,n relatief kleine straal een 27 Mc antenne te PLASSEN ,laat staan dat je daarvoor een vergunning kunt krijgen.🔔
 7. Pirrewit ,in jou geval zou je een HDMI extender kunnen gebruiken ,dan kun je gewoon UTP kabel gebruiken.tot wel100meter.
 8. tv-fan ,Tweakers.net us puur een gebruikers forum ,heeft niets met wetenschap te maken , puur technische dingen op Professionele basis kun je beter aan de fabrikant overlaten De LG die ik heb gekocht model 55C9 A1 ThinQ uit 2019 de 2e generatie ,dus al die .onzin is dus niet onderbouwt , OOk het verouderen kan u dus niet bewijzen simpel weg daar OLED schermen nog maar net op de markt zijn . LG en Samsung geven zelfs div.jaren garantie tegen Inbranden.
 9. ik weet niet wat voor type TV je gekocht hebt ,dit ivm dat je zegt dat het beeld vertekend met zonlicht ,ik heb daar geen last van met HDR,.er zijn meer meerdere beugels als die van vogels.dus niet de connector beschadigen.
 10. Hi ik heb onlangs een LG Oled TV ,zo;n smart 55C9 met alles er op en er aan gekocht ,een beeld om van te watertanden zo mooi en ontzettend veel mogelijk heden en een licht opbrengst ,daar hoef je de gordijnen niet voor dicht e doen,.3 tuners ,Netflix Disney,Rakunen YouTube en nog vele,zeer veel Ap;s allemaal standaard,oh het geluid is ook fenomenaal. De communicatie tussen de Dm 7020 HD gaat ook prima
 11. waarom heb je een massieve staaf gebruikt in p.l.v een buis ?,dit last wat makkelijker en is nog sterker ook.
 12. ok heb ze allang geleden niet meer gekocht ik gebruik de oude voorraad,ook C100.doen het nog prima,uiteraard alleen TDK.De Nakamichi was toen in de aanbieding voor Hfl..999-guldens. Vorig jaar op een van de Duitse zenders was er een programma dat hete Com beck oder Weg,met de kinderen van div, Prominenten ,deze vonden dat de Cassette terug moest komen ,heb er verder niets meer van gehoord. ik heb ooit een DCC autoradio van Philips gehad ,niks als ellende ,mechanisch erg zwak. Wel heb [k een keer de specificaties van de 480 laten zien in de PW van Phillips ,omdat ze die opname die ik op de Cassette had staan zo geweldig mooi vonden ,een medewerker zij dat geen app.van hun een dergelijk groot Frequentiebereik had als de 480,daar keken ze wel even van op.
 13. PS gebruik Nooit Basf Agfa en die andere troep dit brengt schade aan de koppen en het loopwerk toe
 14. Er zijn maar heel weing goede cassees de meeste bevateen croome ,die troep gebruit de Juwellier om te polijsten ,,ik gebruik uitsluitend TDK met super avilyn,dit in kombinatie met een Alpine radio//cassete speler ,zowel zomers als s'winters ,,Nooit geen prolemen gehad.! Voor de opnames gebruik ik een Nakamishi 480,=met dubbele Capstan assen van verscillende diameter ,dit is on de resonantie van de motoren op te heffen
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy