Jump to content

erwin05-verwijderd

Members
 • Posts

  1,166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by erwin05-verwijderd

 1. Op forum tuig als jou die alles maar op de kop zet reageer ik niet meer jij bent gewoon een zieke geest die alles verstoord zeker een narcist. Als ik een zenderlijst plaats dan word meneer jaloers en kan het niet hebben dat iemand iets doet of beter is dat is jou karakter. een zielig ventje die alle kapot maakt meer ben jij niet.
 2. Nog meer mensen die mij er helemaal door heen willen halen en die anderen maar hun gang laten gaan ook al overtreden die elke regel? En uitspraken doen als: Ja ook daar laat je zien dat je psychisch niet in orde bent. Met hoeveel figuren ga je nog ruzie maken? Raar verhaal, als je ESPN2 HD in Rijk stopt, ja wie gaat er dan nog ESPN Compleet abo nemen? En ik stel alleen maar vast dat er weinig klopt van die zenderlijst en ze rare keuzes maken. Dat jij er tijd in steekt om wijzigingen te melden moet je zelf weten, blijkbaar vind je dat we jou daarvoor moeten aanbidden ofzo. Maar als je niet tegen ook maar het kleinste beetje commentaar kunt wat niet eens op jou gericht is. Dan ben je toch een heel zielig mannetje. @CeesV, kun je dit instabiele figuur z'n pilletje geven voor dat hij psychotisch wordt? Als je al zo over de rooie geraakt van een vraag. Cees is naar mijn mening een slechte moderator die totaal niet optreed en dat zegt dan wel veel over dit forum. Ik kan op dit forum nog niet eens een nieuwe zenderlijst plaatsen met de veranderingen of de gekken vlieger er gelijk op af met vragen die niet te beantwoorden zijn en ben er dan ook maar mee gestopt want alles wordt kapot gemaakt of wordt als lastig bestempeld. Ik maakte die zenderlijst uit vrije wil en niet zoals die Codx schrijft om aanbidden te worden die persoon heeft ze niet op een rij maar zo is het nu eenmaal op een forum.
 3. Cees is een slappe moderator omdat hij alles toe laat Codx kon gewoon zijn gang gaan. Forum regels doet Cees niet aan. Hoe Codx mij behandeld daar heb ik jou nog niet over gehoord dat is heel vreemd waar het echt om draait daar heb jij het niet over en gaat direct cees verdedigen. Dat noem ik pas beledigend zelfs heel smerig.
 4. Stel die vraag maar aan Codx en niet aan mij. Als jij het ok vind hoe Codx met mij omgaat hier op het forum ook in dat andere topic een vraag stelt die echt nergens op slaat moet jij met mij niet verder praten. Er is er maar 1 hier die mensen afkraakt en dat is Codx en die slappe moderator van een Cees doet daar niks aan. En als je alles goed vind wat Codx schrijft dan stelt dat van mij helemaal niks voor. Codx kan dus blijkbaar alle domme vragen stellen die er maar zijn en daarna iemand flink afkraken want dat is telkens te lezen en wat doet de rest die valt mij aan nou wat een lekker forum is dit en die cees doet helemaal niks. En dan vraagt er nog iemand wat ik wil bereiken die vraag is dan echt voor Codx.
 5. Heb jij het weer over jezelf Codx? 2 dwazen en 1 slappe moderator dat is niks voor mij.
 6. De enige dwaas op dit forum ben jij Codx met jou achterlijke vraag "Zijn die wijzigingen voor satelliet of IPTV want TV538 en NPO1 Extra zijn alleen IP zenders, bovendien ESPN2 HD was nooit met rijk pakket te zien."
 7. Die zijn volgens TS naar een ander pakket gegaan lol.😂
 8. Cees schiet eens op met die uitschrijving het wordt hier steeds dwazer.
 9. Een zender die al in het hoogste pakket zit kan niet van pakket veranderen cees die blijft altijd in het hoogste pakket. Ik zag gisteren ook een ufo landen en er stapte aliens uit pfffff wat een laag forum is dit je mag mij hier uitschrijven Ceesv. Graag een verzoek om uitschrijving per direct ik heb hier niks meer te zoeken.
 10. Dan heb jij dus ook problemen met de kop tekst want daar staat dat er 2 zenders zijn veranderd van pakket ook jij hebt dus een lees probleem.
 11. Dat schrijft hij niet hij schrijft dat er 2 zenders van pakket zijn veranderd en dat is niet zo dat staat nergens en die zenders zitten al in het hoogste pakket dus is deze post onzin. Als er zenders die in zijn pakket zitten het niet doen is dat een ander verhaal dan TS hier schrijft. Cees ik vind dat jij dan wel terug naar school mag want TS heeft het toch echt over dat er 2 zenders van pakket zijn veranderd. Mijn ervaring met Cees is dat hij niet ingrijpt, alles maar toe laat dat zag ik laatst met Codx die ook heel ver ging en er werd niks aan gedaan.
 12. Persoon heeft totaal geen interesse dat blijkt hier wel uit en haalt mensen die het wel weten onderuit en ceesv doet daar niks aan.
 13. Dan kun je deze gehele post verwijderen want het voegt niks toe en is gebaseerd op een leugen want er is niks veranderd die 2 zender zitten al in het hoogste pakket (Royaal) niks nieuws dus totale onzin dit. Er wordt beweerd dat 2 zenders van pakket zijn veranderd terwijl deze zenders al jaren in het Royaal pakket zitten. lekkere ervaring is dit dan.
 14. Veel weet jij ook niet blijkt wel. De naam van het pakket is namelijk Royaal en daar zitten die 2 zenders in dus klopt jou verhaal niet er is niks van pakket veranderd. Nog nooit in de pdf zenderlijst gekeken?
 15. Totaal overbodig dat jij dit bericht hier post want die 2 zenders zitten al heel lang in het hoogste pakket en zijn niet van pakket veranderd zoals jij hier beweert. Heb jij niks beters te toen of zo?
 16. Leo TV zit volgens de zenderlijst in het Royaal pakket.
 17. Wat een zielig figuur en maar door gaan met stoken want dat is zijn leven. Laatste zenderlijst die ik hier heb gepost. (dat zal ook wel de bedoeling zijn geweest van zijn acties) Is wel een trend op een forum dat als je iets post de eerste die reageert vaak een dwarsligger is die het uit de hand laat lopen en kan een moderator het weer oplossen. Succes met het forum.
 18. De enige fout op dit forum ben jij alles wat jij schrijft is uitlokkend en in strijd met het vorig wat jij hebt geschreven en je gaat er nog meer door ook. Elke regel is 1 leugen jou domme vraag zet je om in fouten die cd heeft gemaakt je maakt er je eigen verhaal van. lees nou eens jou eigen interactie die is zo laag zo laag dat jij zelf het antwoord in die zin van jou zelf al geeft maar nooit door heeft gehad dat het om het pakket Riant ging en dat heeft niks met sat of ip te maken en jij bent zeker wel op mijn post ingegaan dus hou op met liegen. Zoek zelf eens de verschillen in de zenderlijst in plaats van waanzinnige vragen te stellen en totaal af te wijken van het onderwerp. Ceesv dit kan allemaal weg.
 19. niet weer zo'n drama persoon die de uitersten opzoekt. Dit is toch een vraag van iemand met no brains. Zijn die wijzigingen voor satelliet of IPTV want TV538 en NPO1 Extra zijn alleen IP zenders, bovendien ESPN2 HD was nooit met rijk pakket te zien. Ik ga niet meer reageren je doet maar.
 20. Jou vragen zijn raar deel 1 van jou vraag klopt niet want het ging over de pakketten, zenders gaan uit het Riant pakket heeft dus niks te maken met sat of ip en deel 2 was nooit met dat slaat helemaal negers op want wat nooit was kan morgen anders zijn. ik hoop dat ceesv alles verwijderd. Dit gaat nergens over.
 21. En mochten mensen het niet waarderen dat ik dit doe want ik steek er wel tijd in om alle wijzigingen hier te melden dan hoor ik het graag en op vragen zoals Codx ze stelt daar kan ik niks mee dat snapt hij zelf ook wel denk ik?
 22. Nogmaals ik schrijf alleen de wijzigingen op van de zenderlijst. Hoezo raar verhaal? die vragen die jij stelt kan ik niet beantwoorden daarvoor moet je bij CD zijn. Ik stel alleen maar vast de wijzigingen tussen de oude en de nieuwe zenderlijst en de vragen die jij stelt kun jij zelf opzoeken in de zenderlijst want daarvoor wordt hij ook gemaakt.
 23. Bijna alle wijzigingen moeten nog doorgevoerd worden. Ik schrijf hier wat de wijzigingen zijn in de zenderlijst wat cd allemaal doet daar ga in niet over. Als de zenderlijst niet klopt dan is dat een probleem van CD. Er staat Rijk in de nieuwe zenderlijst.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.