Ga naar inhoud


Sattofiel

Lid
  • Items

    258
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Sattofiel's prestaties

Vaak hier

Vaak hier (4/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Heb zojuist de DVB-C tuner omgewisseld voor een dual DVB-T tuner, ogenblikkelijk beeld, met hetzelfde lullige antennetje (60% signaal), perfect beeld. Heb nu dus een FBC DVB-C tuner over, maar wie weet wat de toekomst brengt. Overigens zag ik bij de omschrijving van Openli 9 dat er iets gedaan is met de USB tuner drivers, dus wellicht had de USB-tuner onder Pli 9 wel gewerkt.
  2. En weer een stroomverbruikertje er bij. En een HDMI switch want alles zit vol.
  3. Ik dacht ergens gelezen te hebben dat die wel zou werken, maar zo niet dan wordt het een gewone DVB-T2 tuner i.p.v. de DVB-C tuner.
  4. Heb besloten de usb-stick maar te retourneren, ga het later nog eens proberen met de oudere usb-tuner (die met het zwarte blok).
  5. Blijkbaar heb ik dus niet de juiste firmware, hij doet in elk geval niet met opticombo, niet met de sky330. Ga denk ik binnenkort openBH met VU+multiboot maar eens proberen te installeren, kijken of de stick dan wel werkt
  6. Heb alle stappen opnieuw doorgevoerd, fw er in gezet, opnieuw gestart, fw hernoemd en de telnet commando's uitgevoerd, gingen goed, opnieuwe opgestart, tuner wordt herkend, bij zoeken weer 0 zenders gevonden. Gecontroleerd of de fw in lib staat, staat er. Of moet de fw misschien in een submap?
  7. Had de onderste helft van bericht gemist. Begin toch oud te worden. Inmiddels ontzipt en op de VU gezetIk geef netjes in DVB-t2, 578.000 en hij vindt niets. Behalve 8 Mhz bandbreedte staat alles op auto.. De stick wordt herkend als VTUNER. En met dezelfde antenne kon ik in de Ultimo met DVB-T insteekkaart alles perfect ontvangen.
  8. Die commando's heb ik keurig gedaan, maar nada. Ik zie geen bijlage met gezipte driver?
  9. Geestig, had ik ook gevonden en geprobeerd, renamen luke niet want si2168 stond er niet. Toen de wget uitgevoerd, maar vind de firmware niet terug in lib/firmware.
  10. Vraag is dus: hoe kom ik in openpli 8.3 aan de dvbsky-classic driver
  11. Je bedoelt de t330? Daarmee wordt de stick herkend, helaas 0 kanalen te vinden
  12. Ik kan hem in het lijstje echt niet vinden, of hij moet anders heten, woordje classic staat er niet bij.
  13. Heb vandaag geprobeerd de classic driver te laden via opkg update, "opkg install enigma2-plugin-drivers-dvb-usb-dvbsky-classic" geeft echter een foutmelding.Iemand enig idee hoe ik die driver wel kan laden?
  14. Je hebt helemaal gelijk, had die gemist . Zie de opticombo overigens ook in het lijstje staan. We gaan weer wat proberen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...