Jump to content

Sattofiel

Members
 • Content Count

  208
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sattofiel

 1. Iets te vroeg gejuicht, VOIPBuster werkte niet, "aanmelding mislukt". Alles op 6000 gezet, RPT op 5010-5020, nog niets. Siemens S675 ander IP adres gegeven, en het werkt . Wie het begrijpt mag het zeggen.
 2. Nou, de monteur is geweest, begon meteen dat er nog een telefoonlijn zou moeten zijn die ergens het huis binnen zou moeten komen, die is er dus niet. Uiteindelijk heeft hij iets in de wijkkast gedaan (er kwam geen t-mobile op de dsl lijn uit de splitter), daarna een extra kabeltje op de ISRA aangesloten, die ging direct naar de Fritzbox ( "gaat niet werken" volgens de monteur). Fritzbox herstart met t-m profiel, en direct internet 111-33 zoals voorheen, maar nu dus via t-mobilethuis. Heb verder dus helemaal niets hoeven instellen (wel de sip poort van mijn VOIP-kastje op 6000 gezet, maar dat
 3. Als deze ellende doorgaat zou je toch mogen verwachten dat CD de bestaande modules gratis of tegen verzendkosten gaat omruilen.
 4. Dat dacht ik ook, maar toch regelmatig meerdere mensen tegelijk op dat lijntje en geen problemen. Ik snap ook wel dat je niet met 10 man tegelijk moet gaan streamen.
 5. De receiver die ik wil hebben is niet krijgen 😂. Maar als VU+ blijft bestaan zal het wel de 4k duo SE met zo'n stickje worden. Maar het zou bij nader inzien slimmer zijn om mijn Ultimo mee terug te nemen uit Frankrijk (en er een DVB-C FBC tuner bij te zetten) en daar de ET8500 neer te zetten, zo lang die het nog doet
 6. Maak je niet druk joh. De meeste snappen het wel hoor.
 7. Wat is er trouwens mis met 100Mbits? Voor mij veel meer dan genoeg, in Frankrijk heb ik 28Mbit , jaja, en dat is genoeg om te streamen als ik dat wil (Netflix).
 8. Bierflesje heeft wel een punt. Maar du moment dat je weer satelliet monopolist bent wordt het wel makkelijker om lekker je gang te gaan. Ben het overigens geheel eens met Pillo2, beter goed voorbereid dan maar wachten wat de geldwolven verzinnen.
 9. Ik vermoed inderdaad dat KPN niet weet hoe het staat met de ISRA aansluiting. Die werkt al 15 jaar perfect voor zowel het internet als de vaste telefoonlijn, dus ik ga er van uit dat het wel goed zit. Maar ik zal de monteur scherp in de gaten houden, in het verleden dramatische ervaringen met deze club gehad (b.v.: "nee meneer, er hoeft echt niet gegraven te worden voor wat u wilt". En wat denk je: dat moest uiteindelijk toch. Alleen was het toen -10, en het bleef maar vriezen (40 jaar geleden), heb 2 maanden moeten wachten voor de zaak kon worden aangelegd, en dat voor een bedrijfsmatige situ
 10. Ja, pairbonding. Dat heeft T-mobile niet, zullen ze wel teveel voor moeten betalen aan KPN. Ik haal nu 111/33 Mbits, vind ik netjes.
 11. Mijn punt is dus dat ik nu geen probleem heb, en dan komt er een KPN monteur🤥
 12. Tja, ik werd een beetje ziek van de prijs. Ga nu 27,50 per maand betalen i.p.v. 55 bij XS4all, en een onbeperkt telefoonabo erbij voor 28,50 per maand. Dus eigenlijk een gratis onbeperkt tel. abo erbij.Kwaliteit zal ongetwijfeld minder zijn, maar in geval van problemen zet ik gewoon mijn hotspot aan, toch "onbeperkt" data. Ik heb trouwens ook een hond, maar die moet je wakker maken als je inbreekt. Denk trouwens dat alles over 1 aderpaar gaat, want er gaat een tel.draad van de splitter naar het alarm (dacht ik). Overigens bel ik meestal al via VOIP (Voipbuster), heb een Siemens 675 aan d
 13. Ik heb dacht ik geen dubbel aderpaar, max 111 Mbits down, en die haalt de Fritz. Ik snap echt nog steeds niet wat die monteur hier in huis komt doen, aan dat aderpaar, het ISRA punt en de splitter verandert allemaal niks. Ik heb nog een vaste analoge lijn vanwege alarmsysteem, moet dat ook eens gaan veranderen, ik betaal me blauw aan die lijn, en die alarmering moet toch via internet en/of gsm kunnen.
 14. Iemand een idee? Ik heb een werkende Xs4all=KPN verbinding via VDSL, die al jaren foutloos werkt.. Reden overstap is de belachelijke prijsstelling en verhogingen voor een 80Mbit lijntje. Het enige wat ik ga doen is in de Fritzbox 7590 (die ga ik gewoon houden en 99 euro betalen) de provider veranderen (t-mobile thuisprofiel zit er in) en klaar is kees volgens mij. Nu komt er een monteur langs, maar wat gaat die doen?? Kijken of het ISRA-punt in orde is? Dat is het, want anders zou ik problemen hebben.
 15. Lijkt me gek, de meeste eigenaren van zo'n kaart en bijbehorende ontvanger zullen toch wel zijn overgegaan naar Ziggo.
 16. Heb de kaart bekeken in mijn oude Humax Irfox. CAID 0606, einddatum ergens in 2007 of zo....Heb hem weer in de Humax gestopt, maar verwacht er niks van
 17. Ik heb nooit een Mijn Ziggo gehad voor zover ik weet. Alhoewel, ik heb een Ziggo Voetbal abo via CD, toch eens kijken
 18. Ik vond een oude multikabel kaart, caid 0606. Kan ik hiermee de HD kanalen ontsleutelen ? De kaart is uiteraard verlopen, ik vrees dat hij opnieuw geactiveerd zou moeten worden wat Ziggo niet zal willen doen (ik heb geen abo meer, wel het open pakket op de kabel). ik heb van alles geprobeerd in Oscam, maar krijg in de ET8500 op de HD kanalen 2021/05/03 14:54:15 732E9C44 c (dvbapi) Demuxer 0 found 6 ECM pids and 6 STREAM pids in CA PMT 2021/05/03 14:54:15 732E9C44 c (dvbapi) Demuxer 0 no suitable readers found that can be used for decoding! Vrees dat het versp
 19. Duidelijk. Je beschrijft exact wat ik wil, 2x sat en aparte c en t2 tuners. Aangezien de Vu duo 4k en ultimo 4k niet meer te krijgen zijn zou het dan dus de 4kSE worden met een extra USB-tuner. Of een DM920 met triple en extra T2 of 2e triple. Het schermpje op mijn ET8500 heeft het 2 jaar en 1 week gedaan, toen viel het uit. Heb daar toen verder geen werk van gemaakt, veel voegt het niet toe. Zal best zelf te vervangen zijn voor 2 tientjes. Maar de 8500 kan geen h265, dus out of date. Ik denk er nog even over na (kan nu trouwens bijna niks op de sat zien omdat de dakdekkers hun steig
 20. Dan kan de elektronica toch niet slecht zijn, normaal is het snel kapot als er iets mis is. Dat geeft weer hoop. Ik zie dat jij 2 triple tuners hebt, is dat niet een beetje overkill? Of is er geen losse DVB-T2 tuner?
 21. Hoe lang heb jij die 920 ? Wellicht verbeterde kwaliteitscontrole de laatste tijd.
 22. Veel kapotte moederborden blijkbaar, of dit zou inmiddels opgelost moeten zijn. Schijnt Chinees spul te zijn in plaats van Koreaans, maar misschien is dat ook niet waar.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.