Ga naar inhoud


FalconerThe

Lid
  • Items

    546
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door FalconerThe

  1. Op 3-1-2019 om 16:53 zei Drs. IJzerbout:

     

    Ja, goed idee. Natuurlijk, kan alleen maar de LNC zijn.

    Als ik bij mijn oude TV geen beeld meer had, ging ik gelijk de beeldbuis vervangen.

     

    Geen idee waar ik die toon aan verdient heb maar het bleek inderdaad de LNB te zijn. Er was was water in gekomen en daarna was er forse electrolyse ontstaan. 

    • Like 1
  2. Voordat ik met kabels etc ga lopen kloten.... sinds beging vorige week staan al mijn CD kanalen op zwart (Vu+ Duo), kaart opnieuw laten activeren zonder resultaat. Maar ik zie ook geen melding dat het kanaal niet gedecodeerd kan worden (zie je dat nog?).

     

    Wat is mijn volgende stap?

  3. Ik heb vier VuPlus machines (twee duo, twee zero) en wil die liever via Wifi aansluiten (nieuw Ubiquiti systeem aangelegd). Heb wat zitten zoeken maar ik vond voornamelijk namen van sticks die alleen op alibaba etc te koop zijn. Kan iemand me wifi sticks aanraden die stabiel werken in de 5ghz band?

  4. Misschien is het beter om de tag Preview te vervangen door Advertentie?

     

    Heb der geen probleem mee hoor maar het zou het wat duidelijker maken wanneer de moderator dingen doet in ruil voor gratis hardware. Zeker als dat bijzonder weinig met sat ontvangst te maken heeft. Als je gebruikers ook maar hinten op een commerciële partner dan krijgen ze de kous al op de kop (zelfs als dat is om te waarschuwen voor oplichters). Jouw forum, jouw regels, maar dubbel is het wel. 

    • Like 1
  5. Wat mij opvalt is dat er nergens wordt gesproken over het begrip luchtkwaliteit. Je zult toch eerst moeten weten wat er wordt gemeten voordat je het überhaupt kunt kwantificeren en een status geven.

     

    Zonder dat er een ventilatortje in zit is het absoluut vitaal dat je het ergens op de tocht hangt want veel gassen die gemeten zouden moeten worden (ik heb daar zo mijn twijfels over) zullen niet zomaar naar de sensors kruipen. Zelfs met de ventilatiegaatjes zal er bijzonder weinig verversing van de lucht zijn.

  6. Oh ja? Waarom zegt Ricciardo dit dan bij een andere race:

     

    De teamgenoot van Max Verstappen is klaar met de technische problemen bij Red Bull. Hij wil dat het team orde op zaken stelt.

    Het was vandaag een buitengewoon teleurstellende dag voor Daniel Ricciardo, de Australische coureur van Red Bull Racing. Hoewel hij in de kwalificatie op zaterdag nog de vijfde tijd neerzette viel hij vandaag tijdens de race al snel uit. De reden? Zijn rem stond in de fik.

     

    Nu zijn de koppeling en de rem geen motoronderdelen he? De Renault motor mag dan wellicht de vierde zijn in kracht in het veld, hij is niet erg onbetrouwbaar gebleken de laatste races.

  7. Toen de electrikers bezig waren om coax door mijn buizen te duwen en er niet in slaagden vroeg ik onschuldig waarom ze het niet gedaan hadden voor de buis in het beton gelegd werd. Vernietigende blikken waren het gevolg. Paar uur later waren ze met grote hamers de vloer aan het openbreken.

     

    Het is verbazingwekkend dat de meets simpele oplossing niet altijd gezien word. 

  8.  geen minimum leefdheid om wapens te bezitten.

     

     

    Nonsense. 18 jaar voor een (jacht)geweer en 21 jaar voor een handvuurwapen.

     

    Firearms purchase and possession[edit]

    Texas has no laws regarding possession of "long-barreled firearms" or "long guns" (shotguns, rifles and similar) by persons 18 years or older with valid identification, or handguns by persons 21 years or older, without felony convictions; all existing restrictions in State law mirror Federal law. NFA weapons are also only subject to Federal restrictions; no State regulations exist. Municipal and county ordinances on possession and carry are generally overridden (preempted) due to the wording of the Texas Constitution, which gives the Texas Legislature (and it alone) the power to "regulate the wearing of arms, with a view to prevent crime".[3] Penal Code Section 1.08 also prohibits local jurisdictions from enacting or enforcing any law that conflicts with State statute. Local ordinances restricting discharge of a firearm are generally allowed as State law has little or no specification thereof, but such restrictions do not preempt State law concerning justification of use of force and deadly force.

    In Texas a convicted felon may possess a firearm in the residence in which he lives once five years have elapsed from his release from prison or parole, whichever is later. Under Texas Penal Code §§ 12.33, 46.04, the unlawful possession of a firearm is a third degree felony with a punishment range of two to ten years for a defendant with one prior felony conviction and fine up to $10,000.

  9. Ik zie die aanname niet Tonski. En natuurlijk is het heel normaal dat je met je eigen land begint, ik denk niet dat welk land dan ook het zal appreciëren als een ander land zegt dat ze zelf niets doen maar dat de ander het wel moet.

     

    Gelukkig zijn er deze maand een aantal goede stappen gezet. Nog niet voldoende om onder de 2 graden te blijven maar in elk geval gebeurt er iets. Dat er enorme veranderingen zullen komen is zeker, het gaat er slechts om hoelang we hebben om ons aan te passen. Landen als Kiribati zullen zowiezo verdwijnen. Vele andere landen zullen grote delen van hun land zien verdwijnen of zien verzilten, Bangladesh bijvoorbeeld heeft weinig of geen toekomst. Het zijn allemaal dingen waar we als mensheid wel overheen kunnen komen. Maar het begint altijd bij jezelf. 

     

    Ik heb zelf stevig moeten investeren om het veranderende klimaat de baas te zijn. Waar ik woon zijn de zomers al droger en de winters veel natter. Om droge voeten te houden waren aanpassingen aan het 'landgoed' nodig. Dit soort dingen zullen gedaan moeten worden door miljarden mensen en door elk land. 

  10. Lager pond is prima. Bevordert de export en vermindert de import, en dat had de UK nodig want het was een import natie. Handelsoverschot was negatief. En voor mij als tourist ook prima. Iedereen happy behalve de bankenwereld.

     

    Ahum, en mijn verkoop naar de UK is met 35% gedaald en ben daar niet erg happy over.  Wellicht een paar lessen economie gemist op school?

  11. Kun je eens een foto plaatsen van de situatie?

    Wellicht is er een mogelijkheid dat de boom gespaard blijft door bv de schotel een andere plek te geven.

     

    Als Haelewyn overweegt om geheel illegaal de boom te doden lijkt me dat een slecht idee.

     

    Wettelijk denk ik dat je niet te veel hebt om op te leunen. In een gemeentelijke verordening staat vast niet dat de gemeente je vrij zicht moet geven op om het even welke sat. Alleen als de boom het licht op je terrein wegneemt kan je klagen .

  12. 90% kans dat het inderdaad bij de gasklep zit, metropar weet waar hij het over heeft. Een aardige garage kan dat in een uurtje werken repareren (niet laten vervangen want als dat het is kan het echt voor veel minder geld gefixed worden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...