Jump to content

Snoopy

Members
 • Posts

  1,614
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Snoopy

 1. Is voor iemand die elke avond consequent de schakelaar omzet zodat er geen standby stroom gebruikt wordt. Zilverhippie: thanx !
 2. Mijn VU+ 4K SE start vanaf nul (stroom eraf) mooi snel op in 20 a 30 seconden. Mijn 'good old' DM800SE doet daar 2 a 3 minuten over. Ik zoek nu een simpel boxje dat op een PLi image draait en vanaf 'stroom eraf' snel opstart. Heb net met ******** gebeld maar die konden me helaas niet helpen. Zou me helpen als iemand die een goedkopere actuele VU+ box heeft de het opstarten zou kunnen timen. Voorkeur gaat uit naar een VU+ maar mag ook een andere PLi compatible box zijn.
 3. Zodra ik mijn VU Uno 4K SE op een UHD kanaal met HDR zet is het beeld veel te donker. De VU is aangesloten op een Samsung QLED QE49Q67R (model 2019). Proberen het te verhelpen in het expert menu van de beeld instellingen helpt niet. Het stelbereik is sowieso te weinig om het beeld helder genoeg te krijgen. Als ik de OK knop van de TV druk zie ik HDR in beeld, in het expert menu van de beeld instellingen zie ik dan HLG. Ik denk dat het probleem bij de TV zit en niet bij de VU, maar toch hier maar even gepost.
 4. Bedankt, en leuk om eens je apparatuur te zien !
 5. Redactie een berichtje hierover gestuurd dag of twee geleden maar passen niets aan.
 6. Dank je, ben ik inmiddels ook achter maar ik voel me als CanalDigitaal klant weer eens extra gewaardeerd.
 7. 11895 V 29900 3/4 DVB-S2 8PSK Net een scan gedaan op de Astra1 en de Astra maar wordt niets gevonden. OK, fout in de FEC, moet zijn 2/3, nogmaals gescand nu wel gevonden maar geen beeld. Heb een geldig CD abo, wat is dit nu weer voor flauwekul ? CD abo'tje hangt er toch al om, dit soort klantenservice helpt niet echt.
 8. Blijk inderdaad dat de TV binnen de standaard profielen zoals 'Standaard', 'Film' en 'Sport' ook nog eens (sub)profielen heeft voor BT.1886 en HLG. Is het profiel voor HLG eenmaal ingesteld dan blijft de TV dit aanhouden telkens als het naar HLG overgeschakeld wordt. Probleem dus opgelost !
 9. Het viel me op de dat OSD (menu's) ineens veel feller waren na het zappen met mijn VU Uno 4K SE over bepaalde UHD kanalen. Bij controle bleek de VU inderdaad bepaalde settings van de TV aan te passen, zoals het contrast. Eenmaal kreeg ik een melding van de TV daarover. Zap ik terug naar een ander UHD kanaal dan worden de settings weer teruggezet. Aangezien ik aardig wat tijd heb besteed aan het kalibreren van mijn TV ben ik niet zo blij met deze anarchie. Ik heb gekeken of er ergens een settings in de TV is die dit soort veranderingen toelaat maar nog niet kunnen vinden. Tijdens het zappen schakelt de TV van BT.1886 naar HLG. Mijn TV is een jaar oude Samsung QLED 50 inch verbonden via HDMi. Iemand ?
 10. Dus nieuw batterijtje erin en gaan met die banaan ?
 11. Hier ook nooit probleem mee gehad ...
 12. Omgeving Enschede
 13. MaxDigital XP 1000 satelliet onvangerFijne HD satelliet ontvanger, draait op de PLi image(en installatie van de bekende softcam geen probleem).Afstandbediening in zeer nette staat, alle toetsen werken.De ontvanger heeft altijd als reserve gediend naast eenDM800Se, vandaar weinig gebruikt.Kan hem optioneel even met de laatste PLi versie flashen,dan kun je zo aan de slag. Prijs 50 euro, verzend DHL 5,75
 14. Sorry voor de late reactie. Na flink zoeken gevonden, het zit bij mijn PLI image onder de plug-ins.
 15. Heb nu al een paar maal gezocht maar kan op mijn MaxDigital met PLi image niet de HDMi-CEC settings vinden. Iemand ???
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.