Spring naar bijdragen

duitsland

Leden
 • Aantal bijdragen

  638
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door duitsland geplaatst

 1. Mag een slotje op, is verkocht.
 2. Nee, een andere image is niet wat ik wil. Ik houd het al jaren bij de GP images. Ik heb nu toch de CCcam aan het draaien gekregen, en alles werkt nu zo als ik ben gewend. Aan allen die hier aanwezig waren, vriendelijk bedankt voor de ondersteuning!
 3. Hoi Mimisku! het is een FBC tuner met 8 demodulatoren
 4. Nee deze OE gebruikt alleen nog DEB. Het vreemde is dat het op de Merlin image wel te installeren is. En ja, ik persoonlijk houd ik wel van de GP plugin, ik vindt hem zelfs erg compleet.
 5. Ik heb een Gloednieuwe GigaBlue UE UHD 4K Kabelversie met een FBC kabel tuner en een Twin Satelliet tuner erin. deze is een maand oud en wordt geleverd met de nota, doos, en een 500GB HDD intern. Tevens is de ontvanger voorzien van de nieuwste Openpli software versie. Uiteraard is alles in nieuwstaat. Prijs: 175.00 EUR
 6. Hoi mimisiku, Ik weet niet welke 2.3.0 jij hebt draaien, maar mijn versie laat zich niet meer installeren. Misschien een tip?
 7. Ik ben op zoek naar de laatste CCcam versie voor mijn DM 7080 die draait op OE 2.5/GP4 versie. Probleem is dat ik mijn Ziggo kaart niet aan het werken krijg, en de versie die ik heb (GP4-camfeed), deze laat zich niet meer installeren met de laatste versie van OS: 4.3.2r7 van 30-07-2019. Iemand die mij kan helpen? Alvast bedankt.
 8. Geschikt voor welk type DM,s?
 9. Sluit deze discussie maar. Ontvanger wordt verkocht op een andere site.
 10. 2 slots en geen 3 slots. De voorzijde van de ontvanger is zonder krassen evenals het deksel.
 11. Dat er op de ontvanger geen krassen of deuken zitten. ook is de binnenzijde van de ontvanger met een stofzuiger stofschoon gemaakt. Tevens heeft de ontvanger altijd in een rook vrij huis gestaan.
 12. Ben benieuwd of de blindscan optie van de Gigablue ontvangers werkt met een Openpli image? In dit geval van het model Gigablue kabel UHD UE 4K. Bedankt voor de antwoorden!
 13. Nog puntgave VU+ Duo2 te koop met 320GB HDD en twin Satelliet tuner en een twin Kabel tuner. Tevens 2 remotes erbij, de standaard en de uitgebreide. Voorzien van Openpli 7.1 software. Werking uiteraard 100% Prijs: 125,00 EUR.
 14. Ik heb hier nog een gloed nieuwe 8 inch multimedia autoradio liggen die 1 maand in mijn Golf heeft gezeten. DVD afspelen. 2x USB ingang. SD ingang. Bedienbaar vanaf het stuur. Navigatie kaarten van 2018/19. GPS antenne Muziek van telefoon via Bluetooth optie. Remote. enz. uiteraard nog puntgaaf. Prijs: 125,00 EUR
 15. duitsland

  te koop Apple Watch3

  Locatie?
 16. Goed opletten dan zie je mij ook nog op een van de beelden voorbij komen
 17. @Ceesv, dat zeg je maar mijn FBC Sat tuner die in mijn 920 zat die wilde dus geen motor (Moteck 2100) aansturen. Voordat ik dus voor mijn Ultimo een FBC tuner aanschaf wil ik wel zeker weten dat mijn draaibare schotel werkt. Vandaag mijn vraag. Misschien dat iemand deze opstelling al gebruikt?
 18. Wat ik zou willen weten is of men met deze tuner ook een motor kan aansturen? Ik vindt het nergens terug.
 19. Wordt inderdaad al een lange tijd beloofd maar het enige waar Dream de afgelopen week met uitgekomen is, is een BT remote...…. Jammer want ik zat al een tijd te wachten op deze tuner maar vanwege de stilte een VU+Ultimo met FBC kabel gekocht en dat bevalt erg goed. Misschien komt deze FBC tuner nog...…...
 20. duitsland

  te koop Dreambox DM7080HD

  @Nolan, Nog beschikbaar?
 21. Ik ben op zoek naar een 2tal tuners voor de Dreambox 7020HD. als iemand een twin DVB-2 Satelliet plugin tuner heeft liggen of een twin tuner voor DVB-C waar hij vanaf wil hoor ik het graag via pm.
 22. Ik haal het vanavond even op bij Satje. Uiteraard ben ik zaterdag aanstaande weer op de beurs in Rosmalen Misschien leuk om weer even met elkaar te lallen over de hobby, altijd leuk!
 23. Ja uiteraard! Ik kom net uit Geneve dus kon even niet reageren. Moeten we afspreken via pm?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid