Ga naar inhoud

duitsland

Leden
 • Aantal items

  652
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over duitsland

 • Titel
  Sat4all regular
 • Verjaardag 09/04/1962

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Alkmaar NH
 • Interesses
  Digitale televisie

Recente bezoekers van dit profiel

14672 profielweergaven
 1. Bedankt voor de tip. Heb de plug-in al via een andere site gevonden en geïnstalleerd. Werkt ook al. Plug-in gebruik ik overigens voor mijn camera,s rond het huis, vandaar. Bedankt Mimisiku!
 2. Zou iemand weten hoe ik voor de HDMI ingang kan kiezen bij gebruik van een originele image van DM OE 2.5, op mijn Dreambox 920UHD? Bij gebruik van de Merlin image kom je deze optie tegen in het menu, maar ik ben al even op zoek naar deze optie in de OE 2.5 image, maar kom niets tegen.
 3. Ik ben een echte gebruiker van de blindscan, al vanaf het begin met mijn 1.40 MTR Triax prime focus en Corotor voor C en KU band ontvangst. Het is een hobby , voor mij puur om de newsfeeds er uit te halen op zoveel als mogelijke satellieten. Iemand die deze "BUG" niet heeft snapt het nut ervan niet. Ik zeg, ieder zijn ding. Ik ben nog steeds erg actief met Blindscan en ben blij dat het op OE 2.5 goed werkt. De Dreambox 920 werkt op de OE 2.5 stabiel en betrouwbaar, en daarmee ook de Blindscan.
 4. Goed bezig mannen👍 Tot nu toe met mn FBC kabel tuner werkt het uitstekend.
 5. @Satmaat, Dank je wel! Ik ga hem eens proberen op mijn 920 met BA.
 6. Iemand die mij kan helpen aan de image voor mijn 920 van Openvision 7 of 9?
 7. O nee! Je hebt gelijk🥴 Niet voor de One.
 8. Nee. Alleen met de 900, 920 en One.
 9. Zou je mij kunnen vertellen waar ik deze mappen plaats in mijn Dreambox 920? Ik ben al een tijdje aan het kijken hoe ik de Webcam streams kan verversen, maar kom er niet achter. Bedankt voor je tijd.
 10. Er is ook een Dreambox two aangekondigd die nog dit jaar op de markt zou komen. Ben benieuwd. Bron, Dreambox.forum
 11. @Ed, Ik gebruik in mijn 920 bijna dagelijks de Blindscan optie. Omdat ik als plugin Barry Allen heb geïnstalleerd, en daardoor tussen verschillende Images kan switchen. Mijn flash image is de orginele OE2.5. Dit omdat dat de image is waarvan de Blindscan optie goed werkt. Op de image van Pure, Openatv, en andere die de zelfde image als Openpli gebruiken, is de Blindscan optie niet aan de gang te krijgen. Daar komt bij dat ik zelf vindt dat OE2.5 erg stabiel en snel werkt. De tuners die ik in mijn 920 heb zitten zijn: BCM3158, (FBC) en de SI2166, Twin DVB-2. Mijn advies zou zijn om ook BA te installeren, en dan OE2.5 als flash image te gebruiken.
 12. Na een 2tal weken getest te hebben kan ik alleen maar constateren dat de nieuwe FBC kabel tuner van Dreambox gewoon goed werkt en stabiel is. Ook met meerdere opnames te gelijk, geen problemen. Het heeft misschien wat langer geduurd dan de concurrenten voordat hij leverbaar is maar ik ben dik tevreden. Zelfs het omschakelen van de FBC naar de twin Multistream tuner, en terug gaat goed. Ik zeg erbij dat ik wel draai op de laatste OE 2.5, omdat dit mijn favoriete image is. Op Openatv werkt de blindscan van de satelliet tuner niet, vandaar dat ik bij OE 2.5 blijf.
 13. Nee, zeker niet voor maar 100,00 EUR, Dan gooi het nog liever in mijn prullebak..........
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid