Spring naar bijdragen

duitsland

Leden
 • Aantal bijdragen

  641
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over duitsland

 • Rang
  Sat4all regular
 • Verjaardag 09/04/1962

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Alkmaar NH
 • Interesses
  Digitale televisie

Recente profielbezoeken

14577 profielweergaven
 1. Na een 2tal weken getest te hebben kan ik alleen maar constateren dat de nieuwe FBC kabel tuner van Dreambox gewoon goed werkt en stabiel is. Ook met meerdere opnames te gelijk, geen problemen. Het heeft misschien wat langer geduurd dan de concurrenten voordat hij leverbaar is maar ik ben dik tevreden. Zelfs het omschakelen van de FBC naar de twin Multistream tuner, en terug gaat goed. Ik zeg erbij dat ik wel draai op de laatste OE 2.5, omdat dit mijn favoriete image is. Op Openatv werkt de blindscan van de satelliet tuner niet, vandaar dat ik bij OE 2.5 blijf.
 2. Nee, zeker niet voor maar 100,00 EUR, Dan gooi het nog liever in mijn prullebak..........
 3. vandaag de nieuwe FBC kabel tuner van Dreambox in mijn 920 gedaan, samen met de Bluetooth dongle die ik erbij had besteld. Het was eigenlijk een plug and play situatie, want de twin kabel tuner ging er uit en de FBC erin, dus de Ziggo kabel lijst stond nog in de zenderlijst. Opvallend is dat de temperatuur die via de skin wordt weergegeven, lager is dan met de twin tuner voor kabel, en de twin satelliet tuner met Multistream functie. Het scheelt maar 4 graden, maar toch. Na de installatie meteen maar een 8tal opnames tegelijk gemaakt van ongeveer een kwartier. Hierna de opnames stilgezet en afgespeeld. Alles wat op mijn Ziggo kaart kan worden bekeken wordt keurig afgespeeld, netjes DM. Ik ga nog wat testen met grotere opnames, maar mijn eerste ervaringen zijn positief. Later zal ik hier nog wat ervaringen plaatsen. Prettig weekend!
 4. Ik heb zonet ook een FBC kabel tuner voor de 920 UHD besteld en draai met OE 2.5/Gemini4. De laatste updates, ben ik benieuwd of er iemand op het forum dit werkend heeft? Of alleen met Openatv?
 5. Reageer ik netjes zoals dat hoort, hoor ik helemaal niets meer van PietPiet50......... Beetje jammer.
 6. Goedemorgen Piet, Er zit een 1TB Harddisk in van 3,5 inch. Verder een ventilator, en zoals hierboven al vermeld, 2 kabel tuners en 2 satelliet tuners. Brengen doen ik nooit, maar ik woon ook niet precies in Alkmaar maar er vlak onder. Verzenden kost ongeveer 7 EUR.
 7. Verkocht aan Henk. Veel plezier ermee Henk! Mag een slotje op.
 8. Dat vindt ik eerlijk gezegd wel erg lang.... Laten we afspreken dat 3 weken het maximale is.
 9. Lastige situatie........ Omdat Mimisku als eerste heeft gereageerd, zou ik voor hem de ontvanger willen bewaren. Als ik dan ook wel zeker weet dat Mimisku hem dan ook daadwerkelijk afneemt. Anders is Henkvd1 vrij om hem af te nemen.
 10. Geef even aan hoelang ik hem voor je moet vasthouden. Dan zet ik hem voor je op gereserveerd. Als het niet te lang duurt, wil ik hem gerust voor je vasthouden.
 11. Wegens het niet nakomen van een afspraak heb ik nog te koop: Een Gloednieuwe GigaBlue UE UHD 4K Kabelversie met een FBC kabel tuner, zodat er de mogelijkheid is om op de kabel 8 opnames tegelijk te kunnen maken. Tevens een Twin Satelliet tuner erin. deze is een maand oud en wordt geleverd met de nota, doos, en een 500GB HDD intern. Tevens is de ontvanger voorzien van de nieuwste Openpli software versie, 7.1 Uiteraard is alles in nieuwstaat, en met originele verpakking en rekening. Prijs: 175,00 EUR
 12. Dreambox 7020 HD te koop wegens opruimen, met een single satelliet tuner en een single kabel tuner. Werkt uiteraard nog zoals het hoort, en is origineel. Voorzien van een 320 GB HDD, en een remote. Prijs: 75,00 EUR.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid