Spring naar bijdragen

duitsland

Leden
 • Aantal bijdragen

  634
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over duitsland

 • Rang
  Sat4all regular
 • Verjaardag 09/04/1962

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Alkmaar NH
 • Interesses
  Digitale televisie

Recente profielbezoeken

14509 profielweergaven
 1. Geschikt voor welk type DM,s?
 2. Sluit deze discussie maar. Ontvanger wordt verkocht op een andere site.
 3. 2 slots en geen 3 slots. De voorzijde van de ontvanger is zonder krassen evenals het deksel.
 4. Dat er op de ontvanger geen krassen of deuken zitten. ook is de binnenzijde van de ontvanger met een stofzuiger stofschoon gemaakt. Tevens heeft de ontvanger altijd in een rook vrij huis gestaan.
 5. Ben benieuwd of de blindscan optie van de Gigablue ontvangers werkt met een Openpli image? In dit geval van het model Gigablue kabel UHD UE 4K. Bedankt voor de antwoorden!
 6. Nog puntgave VU+ Duo2 te koop met 320GB HDD en twin Satelliet tuner en een twin Kabel tuner. Tevens 2 remotes erbij, de standaard en de uitgebreide. Voorzien van Openpli 7.1 software. Werking uiteraard 100% Prijs: 125,00 EUR.
 7. Ik heb hier nog een gloed nieuwe 8 inch multimedia autoradio liggen die 1 maand in mijn Golf heeft gezeten. DVD afspelen. 2x USB ingang. SD ingang. Bedienbaar vanaf het stuur. Navigatie kaarten van 2018/19. GPS antenne Muziek van telefoon via Bluetooth optie. Remote. enz. uiteraard nog puntgaaf. Prijs: 125,00 EUR
 8. duitsland

  te koop Apple Watch3

  Locatie?
 9. Goed opletten dan zie je mij ook nog op een van de beelden voorbij komen
 10. @Ceesv, dat zeg je maar mijn FBC Sat tuner die in mijn 920 zat die wilde dus geen motor (Moteck 2100) aansturen. Voordat ik dus voor mijn Ultimo een FBC tuner aanschaf wil ik wel zeker weten dat mijn draaibare schotel werkt. Vandaag mijn vraag. Misschien dat iemand deze opstelling al gebruikt?
 11. Wat ik zou willen weten is of men met deze tuner ook een motor kan aansturen? Ik vindt het nergens terug.
 12. Wordt inderdaad al een lange tijd beloofd maar het enige waar Dream de afgelopen week met uitgekomen is, is een BT remote...…. Jammer want ik zat al een tijd te wachten op deze tuner maar vanwege de stilte een VU+Ultimo met FBC kabel gekocht en dat bevalt erg goed. Misschien komt deze FBC tuner nog...…...
 13. duitsland

  te koop Dreambox DM7080HD

  @Nolan, Nog beschikbaar?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid