Jump to content

duitsland

Members
 • Content Count

  669
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About duitsland

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 09/04/1962

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Alkmaar NH
 • Interesses
  Digitale televisie

Recent Profile Visitors

14,791 profile views
 1. Dat recht heb jij, maar als je jezelf nooit op dat gebied hebt bevonden, is het misschien ook niet helemaal eerlijk dat je dit soort dingen "beoogd te zeggen" De C-band is een enorm leuke frequentie waar voor de hobbyisten onder ons veel te vinden is met verschillende diameter satelliet schotels. Het hoeft ook niet altijd een 1.50 Mtr schotel te zijn, met minder zijn goede resultaten te behalen. Je zegt ook in je verhaal dat Eutelsat uit de alliance is gestapt, terwijl juist Eutelsat op meerdere satellieten en posities nog C-band gebruikt, zelfs voor tijdelijke newsfeeds. Conclusie: C-band is nog steeds een interessante frequentie, alleen niet voor gebruikers met een 64cm Triax voor Astra/CDS of Ziggo. het is jammer dat de blindscan niet op deze image werkt. Daarom val ik weer terug op OE 2.5.
 2. Ik ben er zonet achtergekomen dat een blindscan op C band helemaal mis gaat. de LO frequentie wordt niet meegenomen dus je ziet alleen maar een KU start en eind frequentie en geen C band frequentie.
 3. Ik ga verder maar niet meer reageren op de opmerkingen van Bigsat......... ik houd het voortaan wel bij OE 2.5. dat geeft veel minder frustratie bij sommige 🤤
 4. Zie ik dit goed? Is deze image weer zonder enige te downloaden plug-in? ik heb al een keer aangegeven dat 99,9 procent van de gebruiker daar niets aan heeft.
 5. Ben ik helemaal met je eens. Voor de mensen die toch een soort PLI image in hun 920 0f 900 willen gebruiken is dit een prima alternatief.
 6. Ik gebruik een SSD in mijn DM920UHD. Ook puur voor met minimaliseren van de ontvanger temperatuur. Bevalt uitstekend. Geen opstarttijd meer en een behoorlijke lagere temperatuur bij een opname.
 7. Ondanks dat er voor deze image geen online updates worden gemaakt, moet ik wel even kwijt dat deze image echt Super stabiel is. Ik draai momenteel permanent met deze image en kan hem op geen fouten betrappen. Zelfs met mijn Cable-FBC tuner en regelmatige Blind-scan die ik elke dag wel een keer gebruik. Mijn complimenten aan de bouwers!
 8. Zodeju 😀 Wat ben jij goed! Gelukt. Dat was nog het enige wat ik miste. Verder heb ik heel goede ervaringen tot nu toe met deze image. Met mijn FBC kabel tuner voor Ziggo, ben ik momenteel 5 opnames tegelijk aan het doen en een ander kijken, zonder probleem. Alleen bij het downloaden van mijn eigen settings komen mijn opgeslagen timers niet mee, of zijn niet terug te zien in de timerlijst.
 9. @Satmaat, Ik vraag mij af waarom een plug-in als Mediaportal niet te installeren is op deze image, terwijl dit wel op de Openatv en Pure images lukt?
 10. Super! Satmaat. Ik ga hem meteen downloaden en proberen. Ik laat je weten hoe deze bevalt. Dan is een Plug-in als BA wel weer erg makkelijk:)
 11. Image geïnstalleerd, maar ik moet toch even kwijt, wat moet je nou met een image waar je helemaal niets mee kan downloaden? Geen updates, dat gaat nog wel, maar ook helemaal geen plug-ins! Daar heb je toch niet veel aan, lijkt mij. Toch bijzonder....
 12. Thanks Bigsat! We gaan ermee aan de slag.
 13. Dat bedoel ik inderdaad ☝️
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy