Jump to content

duitsland

Members
 • Content Count

  662
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About duitsland

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 09/04/1962

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Alkmaar NH
 • Interesses
  Digitale televisie

Recent Profile Visitors

14,728 profile views
 1. Zodeju 😀 Wat ben jij goed! Gelukt. Dat was nog het enige wat ik miste. Verder heb ik heel goede ervaringen tot nu toe met deze image. Met mijn FBC kabel tuner voor Ziggo, ben ik momenteel 5 opnames tegelijk aan het doen en een ander kijken, zonder probleem. Alleen bij het downloaden van mijn eigen settings komen mijn opgeslagen timers niet mee, of zijn niet terug te zien in de timerlijst.
 2. @Satmaat, Ik vraag mij af waarom een plug-in als Mediaportal niet te installeren is op deze image, terwijl dit wel op de Openatv en Pure images lukt?
 3. Super! Satmaat. Ik ga hem meteen downloaden en proberen. Ik laat je weten hoe deze bevalt. Dan is een Plug-in als BA wel weer erg makkelijk:)
 4. Image geïnstalleerd, maar ik moet toch even kwijt, wat moet je nou met een image waar je helemaal niets mee kan downloaden? Geen updates, dat gaat nog wel, maar ook helemaal geen plug-ins! Daar heb je toch niet veel aan, lijkt mij. Toch bijzonder....
 5. Thanks Bigsat! We gaan ermee aan de slag.
 6. Dat bedoel ik inderdaad ☝️
 7. Wat ik persoonlijk erg jammer vindt, dat je voor de Blindscan in deze image 2 opties krijg. Je moet dan kiezen voor een Dreambox, terwijl de andere optie die voor VU is bedoelt, veel mooiere mogelijkheden heeft, zoals instellen van symbol rate en naast gelegen satelliet uitschakelen. Voor een Die-hard Feedhunter zijn dit super opties met de satellieten zo dicht op elkaar. Als deze optie beschikbaar gemaakt zou kunnen worden voor Dreambox tuners maak je een hoop Feedhunters erg blij:)
 8. De linken werken niet meer. Nog suggesties?
 9. Met mijn 920 en een SD kaart van 32GB heb ik een Barry Allen plug-in draaien om tussen verschillende images te kunnen switchen. Ik formatteer eerst mijn SD kaart op mijn pc en noem deze met hoofdletters, BA. Daarna installeer ik Barry. Dit gaat al meerdere keren zonder enig probleem. De SD kaart wordt dan ook herkend.
 10. Bedankt voor de tip. Heb de plug-in al via een andere site gevonden en geïnstalleerd. Werkt ook al. Plug-in gebruik ik overigens voor mijn camera,s rond het huis, vandaar. Bedankt Mimisiku!
 11. Zou iemand weten hoe ik voor de HDMI ingang kan kiezen bij gebruik van een originele image van DM OE 2.5, op mijn Dreambox 920UHD? Bij gebruik van de Merlin image kom je deze optie tegen in het menu, maar ik ben al even op zoek naar deze optie in de OE 2.5 image, maar kom niets tegen.
 12. Ik ben een echte gebruiker van de blindscan, al vanaf het begin met mijn 1.40 MTR Triax prime focus en Corotor voor C en KU band ontvangst. Het is een hobby , voor mij puur om de newsfeeds er uit te halen op zoveel als mogelijke satellieten. Iemand die deze "BUG" niet heeft snapt het nut ervan niet. Ik zeg, ieder zijn ding. Ik ben nog steeds erg actief met Blindscan en ben blij dat het op OE 2.5 goed werkt. De Dreambox 920 werkt op de OE 2.5 stabiel en betrouwbaar, en daarmee ook de Blindscan.
 13. Goed bezig mannen👍 Tot nu toe met mn FBC kabel tuner werkt het uitstekend.
 14. @Satmaat, Dank je wel! Ik ga hem eens proberen op mijn 920 met BA.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy