Ga naar inhoud

georges

Leden
 • Aantal items

  109
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over georges

 • Titel
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  aalst belgië
 • Interesses
  Ik probeer nog iets te snappen van het digitaal gebeuren. Niet evident op mijn leeftijd (76).

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. georges

  Welke coax?

  We evolueren nu naar de 5G straling en nu ben ik zinnens om mijn schotel installatie op te smukken. Welke coax zal best weerstaan aan de stralingen? Met dank.
 2. Ik zal het met de gewone quad lnb's moeten oplossen, zeker.
 3. Bestaat er een lnb die beantwoord aan de beschrijving in de titel?
 4. Inderdaad scheelt er iets, maar wat? Ik heb de kabel van tuner A verwijderd en daardoor viel 1 satelliet uit. Daarna heb ik de kabel van tuner B verwijderd en dan was de andere satelliet uit. Een ding weet ik zeker dat de twee kabels in orde zijn. Even mijn installatie beschrijven: Vanuit de twee LNB's vertrekken telkens 3 kabels, telkens één naar drie splitters van waaruit telkens een kabel naar de ontvanger. De derde kabel is voor een tweede tv. Hoe moet ik dat nu interpreteren?
 5. Nu blijkt dat er toch nog iets verkeerd zit, maar wat? Ik laat de ultimo een programma van VTM opnemen en even later wil ik kijken naar de duitse versie van eurosport1. En dat lukte niet. Ik onderbreek het opnemen en dan kan ik terug kijken op eurosport. Na de aankoop van deze ontvanger kon ik meerdere programma's opnemen en ondertussen kijken. Dus moet er ergens toch iets niet juist ingesteld zijn. Heeft iemand een idee, wat?
 6. de oude is nu OK De instelling "KA" is dood, leve "KU", dit was de fout. De 4K laat mij nog in de steek. Ik ga opnieuw beginnen vanaf fabrieksinstellingen.
 7. georges

  Welke lnb quad?

  Veel jaren terug heb ik 2 lnb's geplaatst op de schotel om astra1 en astra3 te ontvangen. Een Inverto black premium quad lnb en een inverto ultra black quad lnb. Nu heeft de premium quad lnb de geest gegeven en dus ben ik op zoek gegaan naar nieuwigheden. De Inverto IDLH-QDL410-HMPRO-OPN home pro quad 40mm PLL LNB is er zo blijkbaar een. De prijs is ongeveer hetzelfde, maar is de kwaliteit dat ook?
 8. De kogel is door de kerk, of hoe zeggen ze dat ook alweer. Ik heb een Ultimo 4K gekocht en ga nu de tijd nemen om de oude Ultimo aan de gang te krijgen. Bedankt allemaal voor de hulp.
 9. Het is inderdaad gelukt. Maar blijkbaar is er meer aan de hand. Een tuner, B, doet het niet. Tuner A is highlighted en tuner B is dof of ontbreekt. De zenders van TVV doen het ook niet, wel de FTA. Ik zal nu de verschillende onderdelen van de verbinding met de schoten moeten nazien, denk ik. Of is er een andere wijze om er achter te komen wat fout zit?
 10. Ik gebruik openpli7...denk ik. En ja, de schotel is goed afgesteld. Ik ga nu direct de laatste openpli installeren. Veel dank voor de vlugge raadgevingen.
 11. Hallo, Ik heb mijn kennis even overschat en nu is de configuratie van mijn VU+ULTIMO om zeep. Er zitten 2 tuners (S) in het toestel. Voor ASTRA1 en ASTRA3. Kan iemand de nodige gegevens opsommen om de ultimo terug aan de praat te krijgen? Met dank bij voorbaat. Georges.
 12. Dank je wel Fred en... De wlan verbinding is nu ook in orde. Ik zal weer gerust kunnen slapen.
 13. Hallo, ik wil alleen zeggen dat het te hopen is dat ik geen problemen meer krijg in de toekomst en als ik wel iemand zou kunnen helpen, dan zal ik dat zeker doen. Mijn dankwoord is uitermate positief bedoeld.
 14. Eind goed, al goed. Behalve dat WLAN nog niet bruikbaar is, kan ik nu via LAN toch mijn zenders opladen via dreamboxedit. Alle helpers wil ik met deze graag bedanken. Hopelijk tot nooit meer, maar wie weet??? Nogmaals dank.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid