Jump to content

georges

Members
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by georges

 1. Als ik dan goed versta, dan zit er een browser in, Maar waar? Hoe geraak ik er bij?
 2. even verbeteren, sorry. openpli7.3
 3. Waar vind ik een browser op een VU+-ULTIMO 4K.? Of is die niet aanwezig in OPENPLI 3.1? Met dank.
 4. Hallo, ik heb de tuner opnieuw gestart na het zenden van de nieuwe zenderlijst die ik wil volgen. Eerst was dat OK. Maar toen ik nadien terug aan gezet heb, was de oude zenderlijst terug.
 5. Hallo allemaal, We zijn nu al enkele maanden later en alles werkt naar behoren! ik wou dat nog even melden. En nu hoop ik jullie niet meer te moeten "lastig" vallen. Nogmaals bedankt!!!
 6. Ik heb een zenderlijst gemaakt met DREAMBOXEDIT. Nadien heb ik die geladen in de ontvanger. Natuurlijk ga ik dan kijken of alles goed verlopen is, en jawel, alles was zoals ik het wou hebben. Deze namiddag kijk ik gewoon naar de koers en aan het eind zap ik nog even. En wat zie ik, de vorige zenderlijst zit er terug in. Wat doe ik verkeerd in dat geval? of doe ik iets te weinig?... Met dank bij voorbaat voor de hulp.
 7. Geslaagd. Nu nog een volgende episode, maar nog niet direct. Bedankt allemaal.
 8. In mijn zoektocht om mijn twee ontvangers, ULTIMO en ULTIMO-4K, aan mekaar te binden, (Dat schijnt mogelijk te zijn) zal ik alweer geblunderd hebben. Ik wil met Dreamboxedit een zenderlijst laden op de ultimo en het lukt niet, alhoewel blijkbaar alles zou moeten goed zitten, behalve het versturen. Reload commando wordt verstuurd. Herladen van lamedb en user bouquetten geslaagd. Herladen van satellites.xml geslaagd. Herladen van blacklist geslaagd. Telnet status: Verbinden mit 192.168.1.9. Telnet status: Verbunden. Zenden usernaam root Versturen Enigma2 herstart commando
 9. Wel bedankt hulpvaardigen. Alles is zoals ik het wou.
 10. hallo, ik heb een aangepaste zenderlijst bewaard op dreamboxedit en succesvol doorgestuurd naar de VU+ULTIMO 4K. Normaal moet je om te installeren even de stroom afzetten en rebooten. Spijtig genoeg vind ik steeds de oude geïnstalleerde zenderlijst terug. Hoe zou dat kunnen verholpen worden? Met dank bij voorbaat.
 11. Ik wil de zenderlijst van mijn VU+ultimo 4K veranderen met Dreamboxedit, maar dan heb ik het ip adres nodig, maar waar vind ik dat? Ik heb al met LAN(kabelverbinding) en WLAN geprobeerd maar nergens een ip-adres te vinden. Dat kan toch niet? De netwerktest is wel duidelijk, geen verbinding. Met dank bij voorbaat.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.