Ga naar inhoud


Vaako

Lid
  • Items

    118
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Vaako

  1. Vergeten te vermelden 😂 Het is een TVV kaart 0100 Ben helemaal vergeten de kaart te vermelden, is een TVV kaart. De Telenet kaart zeg je, dat gaat niet werken met Oscam daar er geen sleuteltjes beschikbaar zijn (toch niet naar mijn weten).
  2. Ik merk te dat er plots veel EMM's werden geschreven naar mij kaart. Meestal worden er 6 Shared EMM's geschreven elke maand en blijft mijn kaart actief. Weet er iemand waarom er nu 303 Global EMM's werden geschreven aan een stuk door ? Zou het hier kunnen gaan om een OTA (Over The Air) update.
  3. Wat bedoel je met zenders linken aan de CI+ module ? Ik gebruik gewoon de Telenet CI+ module in een Qviart Lunix 4K met OpenPLi 8.3 en werkt goed. Van zenders linken heb ik nog niet van gehoord. Kun je wat toelichten.
  4. Vaako

    OScam binaries

    Bedankt voor deze bijdrage !
  5. een vraagje over Gorgone simplebuild EMU optie. Om de EMU optie aan te zetten in simplebuild moet men volgende commando's gebruiken: ./s3 checkout ./s3 update_emu ./s3 enable_emu ./s3 native Maar hoe schakel je deze EMU optie weer uit ? Deze informatie kan ik echter nergens vinden, moet simplebuild verwijderd en opnieuw geïnstalleerd worden, zo ja hoe doet men dat ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...