Jump to content

de mon

Members
 • Content Count

  703
 • Joined

 • Last visited

About de mon

 • Rank
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Aan de pc
 • Interesses
  1*187;2*110;3*70 schotels - 11*twin lnb;2*quad lnb;Sab sky 4900

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Evenaar en Njam zijn goeie zenders. Die eerste heeft geremasterde series. Maar het is dikwijls, tot 2 uur en dan pas in mijn bed of lig te maffen in de zetel. Allemaal lokkers om een abo op iets te nemen.
 2. Zoveel? -En men vraagt steeds, waar was je, wie kwam je tegen? -Een andere onbekende in een ruimte die je niet begroet hebt kan ook geniesd of gekucht hebben. Hoe ver vliegt dat, evtl via de airco en snel?
 3. Als de kuisvrouw afstoft verschuift die van alles. Die dinges gaan dan spoken door scheef zitten of half los waardoor storing en er evtl wat stukgaat. Wie doet nu voor zoiets veel moeite?
 4. Is dat allemaal geen kwestie van te weinig of geen hygiene ginds op die markt? Hier moet zelfs een ijsroomventer zijn toestellen reinigen met lichte javel. En keuring ondergaan. Wat gefoefel ginds met vervallen eetwaar of die kruisbesmetting via snijplanken/messen en je bekomt dan iets raars zoals de ziekenhuisbacterie.
 5. Ik dacht aan de reciever die steeds maar probeert te stabiliseren, zeker met te slechte lnb-skew. De signalen leken goed bij mij maar door die lnb-skew voor H & V en lage en hoge freq af te regelen had ik geen uitval meer. Tot zover mijn doe-het-zelf verhaal.
 6. Lijkt meer op slechte lnb-skew. Zulke meters kosten teveel voor een enkeling. Maar er zijn trucjes voor de beste benadering.
 7. Ik luister zelfs geen radio meer in de auto, enkel als ik geparkeerd sta. Te druk verkeer met duizenden bordjes , camera's, zebra-, fietspaden met voorrang. L& R rijdende fietsers op een enkelrichtings-fietspad, overig elektrisch gedoe en speed pedelecs. Ik luister naar occas CD's, die kwaliteit en perfectie doet me terug houden van muziek.
 8. Goed voor winterbanden en al wie er mee rond rijd. Maar ik mis de sneeuw dit jaar. Tot het glad wordt, dan is de pret weg. En ben ik blij als ik achter een trage voorligger rijd.
 9. 'k Was mijn vraag hier bijna vergeten. Kl straalmotor?-Daarom zo'n dikke uitlaat achteraan en stil. APU, verwissel ik dat met dat schroefje onderaan voor stroom op te wekken bij nood? En idd, de wagens voor airco , tankwagen en elektricitet waren weg. En na 15 j vliegen heeft dat brullend geluid een naam/doel.
 10. Verleden jaar stapte ik op achteraan de vlieger. Zo te horen was daar iets aan brullen. De motors waren het niet, turbines draaiden stil. Maar achteraan de staart zag ik een pijp, een soort uitlaat waaruit het lawaai kwam. Klonk zoals die stille waterpompen aan een bouwgrond, stil maar zwaar(systeem ken ik niet om 't geluid te dempen). Zit daar een aggregaat in ?
 11. Een gat, een zak turbo beton, een stelling om je paal loodrecht te stellen . Paal liefst een gegalvaniseerde en onderaan een bout erdoor tegen verdraaien. Eventueel een elektrobuis bij erin steken voor de draad, ook gans de lengte in de buis. Test wel de draad(en) voor je hem in de buis trekt, men belooft en zegt steeds dat je coax topkwaliteit is . Dus plaats van schotel, al de sat posities en coax testen kan via een losse opstelling vanop een terrastafeltje. Zo zou ik beginnen.
 12. Kosten/winst/toekomst/vooruitzichten/investeringen: is dat niet het internet dat geen schotel behoeft + on demand dat steeds meer terrein wint?
 13. Het bronbestand moet ok zijn, daarom verzamel ik occas cd's. Daar zit soms geremasterde muziek bij en goeie muziek waarvan ik titel/artiest niet kende. Door die goede kwaliteit hoor ik terug graag muziek ipv dat lage bitrate mp3-gejank. Voorts ooit de cones van Bose speakers vervangen, en die heeft een goede equaliser/analyser nodig om goed te spelen. Had de man niet. Dus 1 missend onderdeel gaat niet, wellicht een totaal concept nodig & prijskaartje.
 14. Illegaal is meestal via via. Ga maar maar eens naar een stad en een straat met veel satelliet-tv uitrusting. Minstens is dat een reciever van hun waar je soms moet mee terugkomen. Zo werkt dat.
 15. Er zit al zoveel op internet en steeds komt er bij. Is dat geen optie?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy