Spring naar bijdragen

de mon

Leden
 • Aantal bijdragen

  654
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over de mon

 • Rang
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Aan de pc
 • Interesses
  1*187;2*110;3*70 schotels - 11*twin lnb;2*quad lnb;Sab sky 4900

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. de mon

  Foto Special

  Soms valt de frank, nooit of even geduld.
 2. Bij den analoge sateliet van vroeger ging zo'n kattekop of splitter, het signaal verzwakte en samen 't zelfde zien was voor beide niks beeld meer.
 3. 1 April 2018 ???? https://www.tv-vlaanderen.be/live-tv/ Het is van dat jaartal en de ganse zenderlijst van je abo kun je in replay zien. Ik moet brillen om te lezen dus ik loods dat naar onnodige dinges.
 4. In een vaste installatie zou ik dat niet gebruiken en buiten zeker niet met al die condens. Voor werken aan de installatie wel of tijdelijk je coax wat te verlengen.
 5. Snooker is in Beijing en was enkel in de morgen Live te zien. Maat is IT'r en die mannen bellen ook naar de ganse wereld. Als gij naar huis gaat om 5 uur zijn er anderen die beginnen. En dat kan zelfs een andere dag zijn. Maar check je dat, hier zondag 7-4-2019 17 hr, in Columbia(Z Amerika) is het....?
 6. de mon

  SAB stopt ermee

  Ik vind dat het gemakkelijkste en goedkoopste tvv kastje om op reis mee te gaan en je schotel te richten. Op een zender zetten, 3 maal op info drukken en je hebt je 2 signaalbalken. Je moet er wat mee leren werken om zenders te sorteren of TP's bij te voegen. Software ondersteuning een dikke 0 maar hoeft voor mij niet.
 7. Ik denk dat de leenauto sterk naar look gaat rieken zoals sommige brievenbussen in flatgebouwen. Vuile voeten, hooi in de koffer. Voor de rest zal je dan belast worden per km. Mijn broer is zo'n coyote gebruiker, dat is een andere wereld, met 1 been in de bak denk ik dikwijls.
 8. Dat wordt toch gewoon een alarm met sim kaart erin, elkaar jaar wat geld erop. Sensoren zijn meestal instelbaar (honden, katten, mensen,enz)sirene zit in't alarm, evtl licht buiten en belt je op of iemand anders. (geen internet of stroom nodig)
 9. Dan mogen ze Cookies ook een boete geven, wat lastige zijn dat, men weet wie je bent. Je jaagt op een ticket en als je dat op een andere pc doet dan kost het minder.
 10. Tegen de molenaars van vroeger zei men: de wind die over België vliegt is van België, en zodus moest je daar belastingen op betalen.
 11. Was een Belgische universiteits-idee dacht ik: https://www.hln.be/wetenschap-planeet/milieu/onderzoeksteam-aan-ku-leuven-ontwikkelt-zonnepaneel-dat-waterstofgas-produceert~a7f3d7d7/
 12. Die gast is weg bij BBC met zijn Saturday Kitchen. Toevallig kom ik die tegen op ITV. Is dat voor meer pree of is dat zijn eigen satelliet TV station?
 13. Verwarmde garage, vocht?
 14. Spijtig genoeg heb ik mijn geschiedenis gewist. Daar was een site bij met foto, door het ronddraaien van de aarde was er op 1 punt een ophoping(vloed) te zien. En was nog iets anders dan de middelpunt vliegende kracht(op de evenaar 't grootst maar is constant). Die ophoping (vloed) blijft niet op 1 punt hangen. En ik vind die site niet terug, mss fake news dat men verwijderd heeft.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid