Jump to content

de mon

Members
 • Content Count

  717
 • Joined

 • Last visited

About de mon

 • Rank
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Aan de pc
 • Interesses
  1*187;2*110;3*70 schotels - 11*twin lnb;2*quad lnb;Sab sky 4900

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gisteren berichtje van bazin, nog een mnd doppen erbij. Volgens mij zal de griep rondgaan tot iedereen en desnoods na de lock down het gehad heeft of min een vaccin gehad heeft. Deze lock down , bestaat er iets anders, was en is mss de beste oplossing wegens geen medicatie.
 2. Genezen 100%, je kunt er blijvend letsel aan overhouden zoals kortademigheid.
 3. Virussen hebben dierlijke/menselijke cellen nodig om te overleven/vermenigvuldigen. En kunnen niet lang zonder. Bacterien kunnen dat wel. Omdat het om een virus gaat....
 4. Met app en smartphone ? Dat is kunstmatig, je phone kan die signalen niet ontvangen. Gebruik mijn logo en kompas. Is gewoon een gradenboog met schietlood in 't center. Werkt ook op elk verdiep. bvb 30° omhoog en 23° oost, heb je vrij zicht dan heb je ook ontvangst
 5. Dit zijn nog maar de eerste dagen in .be met zoveel winkels gesloten. 4 Winkels gedaan waarvan 2 gesloten om een eenvoudig puzzelboekje te kopen. En dan zijn er mensen met hopen tijd die willen schilderen en niks kunnen kopen. En ver mag je niet rijden anders wordt het een duur ritje. Nog 2 weken volhouden.
 6. In NL gaat men de Corona te lijf via immuniteit. Men test bij de bloeddonoren niet enkel op Corona maar ook op immuniteit. Wat zou de volgende stap kunnen zijn? Een vaccinatie met Corona om immuun te worden.
 7. Wat mij stoort is het hamsteren, 6 pakken rijst is toch niet meer eigen gebruik. Mijn vervaldag auto is maandag en de zwarte inkt is ook op zodat ik mijn vervangsinkomenformulieren niet kon uitprinten. Kleine prulletjes worden ergerlijk.
 8. Zoals ik het 'n beetje verstaan heb: men betracht niet teveel zieken op 1 tijdstip te hebben, er zijn maar zoveel ziekenhuisbedden vrij. Voor een goede opvolging.
 9. Die genezen zijn, heeft hun immuunsysteem zich aangepast(omdat er geen medicijnen zijn)? Wellicht is ieder mens anders ,DNA enz om van daaruit een remedie te vinden. Of zal het gevonden worden per toeval?
 10. Het raarste wat ik vroeger moest leren/aannemen was die slinger in die grote koepel. In het zand onderaan maakte hij telkens een streepje. Na 24 hr had je dan een cirkel vol streepjes. Heb ik dat ooit echt gezien, neen, is dat geloofwaardig?
 11. Ik dacht dat die gast die zei dat de aarde rond was, men die in een kerker heeft gestoken. Dat was ketterij.
 12. Ik snap ook niet waarom het zo maar willekeurig in een land opduikt. Minstens heb je toch een stempel in uw reispas. Zo kan men uw telkens wegsteken zoals men met huisdieren doet(ver land). Of zijn er die binnengesmokkeld zijn?
 13. Weer minder schotelkijkers of geen interesse ervoor. Als ge alle kleine luxe dingen bijeen telt (en worden duurder) en men wil dat niet meer afgeven, dan wordt dat maandelijks een dikke rekening.
 14. Evenaar en Njam zijn goeie zenders. Die eerste heeft geremasterde series. Maar het is dikwijls, tot 2 uur en dan pas in mijn bed of lig te maffen in de zetel. Allemaal lokkers om een abo op iets te nemen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy