Jump to content

de mon

Members
 • Content Count

  735
 • Joined

 • Last visited

About de mon

 • Rank
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Aan de pc
 • Interesses
  1*187;2*110;3*70 schotels - 11*twin lnb;2*quad lnb;Sab sky 4900

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het is als een bijna dood ervaring. Toen er nog geen sprake was, je zit daar met hoge koorts en plots schiet je wakker en haalt diep of terug lucht. In die schemerperiode denk je' ik heb nog niks verwezenlijkt, nu al weg'. Leg dat maar eens uit aan mr dr. Dit is voor de doe het zelvers. Tegenwoordig gaat dat via het gasthuis.
 2. Ons moe heeft dat al moeten doen in een Ardens dorpje. Die is van de oude tijd en als het dringend is? Normaal moet men je binnenlaten maar is meestal hopeloos en de meeste pakjesmannen gebruiken ook een fles. Op de snelwegparkings zie je zo'n flessen liggen. Lijkt op limonade maar.....stinkt hard. Verlof nemen, de media en de verzekeringen kunnen daar ook wel iets voor doen denk ik. Niks is zeker verkondigd men.
 3. Ik drink liever Pastis, maar al 10 j vlieg ik erover. Ik ga m'n angsten wat opzij zetten en 'n ticket kopen, 'n stapje in de wereld zetten en op het strand wat bruinen. Je kan vlug dood zijn tegenwoordig.
 4. Klinkt sexy dat hijgen. Maar zeer blij dat ik het niet meer moet dragen. Je koelt niet af, je kop wordt rood, erna denk ik er ziek van word: droge keel zoals bij verkoudheid. Geen echt masker is dat maar van kledingsstof en dubbel. Te weinig lucht doorlatend wellicht.
 5. Dat is kostelijk, gras te hoog laten worden en onkruid komt er dan ook bij. En zou bij grasmaaien ook kort worden gehouden. Huis met schuur staat al 8 j te koop, Ik doe gewoon het gras af en de hagen (1/2 voetbalveld). Bij te lang gras geraak je er niet meer door en wordt het bosmaaier. Die tijd is dan maal 15 tot 20. Tenzij je de boel maar laat waaien.
 6. Internet & on demand tv kijken maakt Canaal+ stuk. In't begin willen die zoveel mogelijk klanten en dan kunnen de mensen niet meer zonder, dan pas wordt het duurder. Op verlof naar FTA kijken gaat prima, thuis kijken elke dag dat is meer zoals 'blijf in uw kot'. Je hebt geen feeling meer met je omgeving
 7. Vroeger veel kersen geplukt, niet teveel regen of ze barsten
 8. Meerdere keren heb ik met mijn Sab-reciever al eens geprobeerd om er 1 zender bij te krijgen. TP eruit en terug erin, Tv-scan niks hielp. Heb toen een fabrieksinstelling gedaan en toen was die zender er wel bij. Soms moet je zelf wat ondernemen.
 9. Volgens mij rammelt men met ons voeten. Dat moet nogal eens geweest dat een nieuwe virus-stam zijn intrede deed in een werelddeel. Genezen, immuun en toch terug krijgen. In feite zou je moeten zeggen, het flakkert terug op zoals een griep maar je bent er vlugger vanaf. En stilaan wordt dat dikke commerce. Spanje binnen, testen. Bij verlaten zou men dat ook gaan doen, wellicht een dag voor je vertrek. Daar zit je dan ginds.
 10. Hoesten & niezen , dan draai je je toch even weg. Oftewel ben je in trance, tov een dikke baas of autoriteit. Er zijn tekeningen genoeg dat je je elleboog moet gebruiken zonder masker. Weer éne die geen enkele gebruiksaanwijzing leest(slim genoeg).
 11. Ik ben er zelf gaan kopen bij een naai-atelier. Met al die berichten van ze zijn besteld, u kan ze bestellen en Google er boven op is dat 1 grote warboel. Of zou ik eerst bellen, en dan belooft men dat ze die dag binnenkomen. Alhoewel ik heb die van mij ook moeten bestellen, 3 dagen op voorhand dus. Deze zondag moet ik dat dragen. Wat een knoeiboel.
 12. Als men voor een spiegel staat, zo zie je jezelf en dan moet men eens praten en niet fluisteren. Hoeveel speekdruppeltjes zie je? Het lijkt op wat je niet ziet of weet deert je niet. Een mondmasker zuivert niet alleen ingaande lucht maar ook uitgaande lucht. Zo moeilijk is dat toch niet.
 13. Bij vakantie in Spanje kon ik met de tvv reciever niet uitrichten van de schotel doen. Veel sap heeft dat ding ook nodig. Als je bij Sat4all ben je ook 'n beetje plantrekker en desnoods hier raad. Met 'n Sab van amper 70€ speel ik ginds, kaartje erin, 'n fastscan van tvv en kijken maar. Zelfs te lui om naar zee te gaan ginds. In 't begin moest ik naar 't internetcafé lopen voor frequenties. Heden zijn die internetcafé 's zelden. Men neem ginds gewoon een simkaart voor internet en Google , zo is 14 dagen lang alle media op je tablet goedkoop en veel.
 14. Ik vraag mij af of ge zo'n ding kunt steriliseren in de microwave. Als mijn muts nat is zet ik die er ook in . Niet te lang, met beurten van 20 à 30 sec (900). Na 3 a 4 beurten heb je 'n droge muts en snel. Kurken van wijnflessen maakt men ook zo kiemvrij.
 15. Ik ben bang dat men bloed van mij moet hebben, om de immuniteit er uit te halen, met veel geld koopt men alles of red de mensheid. Ik heb eens naar de film gekeken van die gast die parfum maakte van maagden, dat parfum zette de de mensen aan tot paren. Einde van de film was dat die gast met zijn parfum tussen arme mensen ging staan die zich warmden aan een kampvuurtje. Die de film gezien heeft kent 't einde (Chocolat of Parfum denk ik)
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy