Spring naar bijdragen

de mon

Leden
 • Aantal bijdragen

  623
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over de mon

 • Rang
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Aan de pc
 • Interesses
  1*187;2*110;3*70 schotels - 11*twin lnb;2*quad lnb;Sab sky 4900

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. de mon

  Satelliet TV BVN stopt met uitzenden via de Astra 1.

  https://www.totaaltv.nl/nieuws/bvn-stopt-op-de-astra1-satelliet-in-europa/ 50 000€ zou dat kosten om een SD zender via Satelliet te zenden. En er zijn velen met mobilhome die geen tvv of CD willen. Bezuinigingen ?
 2. de mon

  Is enkel Mars zichtbaar ?

  Sinds de bloedmaan er was zie ik steeds naar het zuiden dit uur en zie een zwakke rode (ster). Mars zou dat zijn met zijn rood zand. En rood licht is ver te zien. Waarom zie ik de witte Venus niet zoals onze witte Maan ? Mss is elk wit lichtje geen ster in de hemel ?
 3. de mon

  Inverto Black Pro Octo LNB 8 Gebruikers ,gewicht ?

  Vergadering ging over't feit dat de Belgen geen sat willen. Op vakantie moeten de kinderen buiten spelen ,zwemmen ipv ganse dag smartphone en dan er extra bovenop tv-kijken. (opvoeding) De vraag om wat sat tv te kijken was van een Italiaanse, Spanjaard en een Columbiaan die er huren. Denkelijk ook voor de goedkoop. Zoals die laatste die zijn wasmachine ook gebruikt voor anderen(water is van den blok). En zo zal men altijd wel iets vinden. De octet -lnb ligt ginds in de kast nu.
 4. de mon

  Conax idem als Mediaguard ?

  Als ik elk nieuw dingetje moet doen wordt ik zo arm als de straat. Ik heb een prepaid smartphone en kom toe met 15€/jaar. Zuinig zijn mag niet tegenwoordig, en toch zit daar gps op zonder verbindingen(enkel gps -)sat. Waarom mag een mens niet zoeken, kieskeurig zijn?
 5. de mon

  Conax idem als Mediaguard ?

  Is iets anders dan tvv dan, tjeins en wat kosten die ?
 6. de mon

  Conax idem als Mediaguard ?

  https://nl.kingofsat.net/pos-9E.php Hier zitten veel Vlaams & Nl, radio fta en tvv en nog wat fta tv. Maar die Conax lijkt me iets raars. Voor N O Spanje zou die te ontvangen moeten , schotelgrootte vind ik niet.
 7. de mon

  Inverto Black Pro Octo LNB 8 Gebruikers ,gewicht ?

  Niks voor mij, wellicht voor een installateur ginds en ken weinig van die toestanden. Als ik terugkom plaats ik het verhaaltje wel.
 8. de mon

  Inverto Black Pro Octo LNB 8 Gebruikers ,gewicht ?

  WAT ! Willen ze geen reklame zenden, brengt niet op en daarom weg ? Ben bij Kingofsat gaan kijken: A3 bijna 0 fta, Hotbird met ene BVN tv tussen al die anderstaligen. 1 is winnaar en is A1 met de 2 VRT Radio's en genoeg FTA. Het gewicht tov de Inverto twins(0.181 g) =70 g , moet kunnen omdat ik er thuis 4 enkele(0,151g) lnb's op de rail staan heb. Is wel gevoeliger dat uitrichten in Spain maar werken goed dan. Dat dik lijf, waarom kan men dat niet uitwendig apart maken ? In de hoorn zitten vermoedelijk maar 2 antennes.
 9. de mon

  Inverto Black Pro Octo LNB 8 Gebruikers ,gewicht ?

  Is besteld, 3-4 werkdagen, 'k ben curieus? Astra 1 zal genoeg zijn voor de senioren ginds. Daar zit BVN tv op en de 2 flemische radio's en genoeg FTA om te zappen. Dan sta ik ginds niet met lege handen en een hoop fabeltjes. En kan ik ginds een offerte maken tov een erkende satelliet plaatser.
 10. de mon

  Inverto Black Pro Octo LNB 8 Gebruikers ,gewicht ?

  Die heeft dan een schotel met stevige arm nodig dan. Mijn Triax 80 cm met Sab lnb houder ginds heeft er nu Inverto's met 2 uitgangen opstaan . Of die geschikt is ? Volgende week ben ik ginds maar 1 week. Met lege handen ginds hangt af van die schotel ginds.
 11. Deze kwam ik tegen ,link zal niet mogen. Prijs is betaalbaar en dient voor evtl gebruikers in de toekomst(Spain). Maar hoe zwaar weegt zo'n ding, veel coax ook ?
 12. de mon

  Eindhoven airport GPS afzetten

  Deze week was de 2° keer dat ik er moest zijn en weer was ik verkeerd aan't rijden. En je hebt dan zo'n gps van 'nu keren'. Op een tankstation kreeg ik de raad van 'n floor manager dat ik de gps moest uitzetten en de vliegertjes op de bordjes moest gade slaan. En dat klopt, ik reed er regelrecht heen. Kan men snelwegen zomaar aanpassen dat de gps het niet meer weet ?
 13. de mon

  Chiptuning auto , wat zijn de risico's?

  Tegenwoordig is er veel softwarematig begrensd, daarom kijkt men steeds naar je bandenmaat.
 14. de mon

  TVV beeld & geluid VTM/Vier/Q2 slechts 5sec OK

  Lnb-tilt, je kan een zender opzetten V en ene met H (horizontale polarisatie) en die vergelijken op hun signaalwaarde. De meeste recievers proberen steeds het signaal bij te sturen, als de lnb-skew te slecht is lukt dat niet meer. En Astra 3 zit ietjes hoger of lager dan astra 1. Men begint wel ergens van staat de buis loodrecht(camper vlak) waarop de schotel zit.
 15. de mon

  Heb ik weer.

  In oudere Triax zat een bout om de arm vast te maken. In je foto 3 achteraan de schotel ter hoogte van de witte coax zat een lange M5/6 bout. Tegenwoordig heb je Triax met 2 armen.
×

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid