Ga naar inhoud

de mon

Leden
 • Aantal items

  695
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over de mon

 • Titel
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Aan de pc
 • Interesses
  1*187;2*110;3*70 schotels - 11*twin lnb;2*quad lnb;Sab sky 4900

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. 'k Was mijn vraag hier bijna vergeten. Kl straalmotor?-Daarom zo'n dikke uitlaat achteraan en stil. APU, verwissel ik dat met dat schroefje onderaan voor stroom op te wekken bij nood? En idd, de wagens voor airco , tankwagen en elektricitet waren weg. En na 15 j vliegen heeft dat brullend geluid een naam/doel.
 2. Verleden jaar stapte ik op achteraan de vlieger. Zo te horen was daar iets aan brullen. De motors waren het niet, turbines draaiden stil. Maar achteraan de staart zag ik een pijp, een soort uitlaat waaruit het lawaai kwam. Klonk zoals die stille waterpompen aan een bouwgrond, stil maar zwaar(systeem ken ik niet om 't geluid te dempen). Zit daar een aggregaat in ?
 3. Een gat, een zak turbo beton, een stelling om je paal loodrecht te stellen . Paal liefst een gegalvaniseerde en onderaan een bout erdoor tegen verdraaien. Eventueel een elektrobuis bij erin steken voor de draad, ook gans de lengte in de buis. Test wel de draad(en) voor je hem in de buis trekt, men belooft en zegt steeds dat je coax topkwaliteit is . Dus plaats van schotel, al de sat posities en coax testen kan via een losse opstelling vanop een terrastafeltje. Zo zou ik beginnen.
 4. Kosten/winst/toekomst/vooruitzichten/investeringen: is dat niet het internet dat geen schotel behoeft + on demand dat steeds meer terrein wint?
 5. Het bronbestand moet ok zijn, daarom verzamel ik occas cd's. Daar zit soms geremasterde muziek bij en goeie muziek waarvan ik titel/artiest niet kende. Door die goede kwaliteit hoor ik terug graag muziek ipv dat lage bitrate mp3-gejank. Voorts ooit de cones van Bose speakers vervangen, en die heeft een goede equaliser/analyser nodig om goed te spelen. Had de man niet. Dus 1 missend onderdeel gaat niet, wellicht een totaal concept nodig & prijskaartje.
 6. Illegaal is meestal via via. Ga maar maar eens naar een stad en een straat met veel satelliet-tv uitrusting. Minstens is dat een reciever van hun waar je soms moet mee terugkomen. Zo werkt dat.
 7. Er zit al zoveel op internet en steeds komt er bij. Is dat geen optie?
 8. Tov het profiel is dat rubber ook zachter zodat je bij koude ook nog goede grip hebt. (maar dat wist iedereen)
 9. Soms kun je je wachtwoord op zichtbaar zetten bij het intypen. Wie of wat er een warboel van maakt is me niet duidelijk.
 10. Men zat daar al 2 mnd zonder TV, bb een buur(E) die tegen de schotel geduwd heeft omdat hij geen schotel mag plaatsen. De tv kijker(B) ginds stelt dat af op gehoor en beeld, gebruikt geen meters, ik wel. Ik heb nu er overal streepjes opgezet in geval van. Al goed ben ik ook koppig en heb ntv op mijn Sab gekregen, bij de andere Belg speelde die ntv wel. Hij had dan weer geen vrt radio's, en die waren verhuisd.
 11. Alles van die Tp gewist en gescand daarna (3 X cero). Die ntv wou niet. 't Was wel in Spanje. Een netwerk, dan zou die er toch moeten bijzitten, telkens neen. Enkel de drastische fabrieksinstelling hielp. Wellicht is de kracht van de satelliet wat minder in Spanje.
 12. Na herhaaldelijk op die TP gescand te hebben wilde n-tv zich niet tonen. Enkel via de fabrieksinstelling was hij nu wel bij de search.. Dus ca 20 maal van alles geprobeerd te hebben drastisch worden met veel sorteerwerk erbij. Is dat normaal dat ie niet tevoorschijn komt? n-tv is een goeie nieuwszender met lange reportages.
 13. https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/10/10/water-uit-de-wc-zuiveren-tot-drinkwater-in-kuurne-gebeurt-het/
 14. Elke keer ik Google vind ik steeds wat anders ( https://www.scientias.nl/rijden-we-dankzij-nederlandse-uitvinding-straks-allemaal-waterstofauto/ ) . Maar 1 maand terug was er een npo of Teleac program over een gasboer die zelf een waterstofgas/hybride auto ontwikkelde. 3 Minuten tanken en je kon daar 1000 km mee rijden. On-google-baar.
 15. Ieder een meter in huis. Laatsleden zag ik iets over een herberg in de bergen, die had een speciale toelating om met een windmolen elektriciteit op te wekken voor die herberg(wasmachine etc). Houtblokken, fritten, bloem, melk, etc kwam per helicopter. Dus ieder aan een meter voor wat energie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid