Jump to content

de mon

Members
 • Content Count

  806
 • Joined

 • Last visited

About de mon

 • Rank
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Aan de pc
 • Interesses
  1*187;2*110;3*70 schotels - 11*twin lnb;2*quad lnb;Sab sky 4900

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er is nog steeds piraterij met cardsharing.
 2. Wie heeft er tijd om op vakantie te gaan, juist, de gepensioneerden. En die kijken BVN tv en de Duitse fta, de rest is luxe en kost € . En zondags moet je eens kijken wat voor blockbusters(cinemafilms) die Duitsers fta laten zien Als de werkende mensen door overuren naar Netflix etc kijken ipv naar die zenders met hun reklame van ca 4 minuten reklame. Is dat omdat BVNtv geen reklame heeft of niet dat ie er uit ligt?
 3. Ik versta dit meer onder VRT(full) verhuist naar internet . 2 Jaar terug kon je't nieuws al opvragen wanneer je wou. Je kon dan gerust laat naar het strand gaan wegens plaatsgebrek op 't strand 's middags of wat langer zwemmen. Dus in feite on demand, in't begin gratis om volk te ronselen .en later betalend.
 4. Al goed is BVN tv terug naar Astra 1 gekomen. Als gepensioneerde draai je elke cent om.
 5. Denkelijk staan ze per uur+gewone baan met zebrapaden etc. Op de snelweg is het gewoon rechtdoor, dus volgas. Ps, als ik werk pest ik ook de bumperklevers.
 6. Ooit eens bij optredens de spot op de artiesten moeten houden. En wat zag ik, men stak een cassetje in dat ding(playback). Loepzuivere muziek. Achteraf hoorde ik dat het 'n DAT recorder was.
 7. In Kreta ligt het vol van die zwarte waterleidingen bovengronds(rotsachtige grond). Nog wat serres met witte plastik tegen het verbranden van de tomaten. Dubai koopt alles. Een paar riffen zou ik tof vinden daar.
 8. 'n Half pond weegt zo ene. En of ze naast elkaar kunnen voor dicht naast elkaar liggende sat posities, ook een vraag. De mijne van Inverto ligt in Spanje al min 1 j werkloos tov covid, mss nog 1 j erbij. Ik zou wel eens willen wat er bij sommigen ongebruikt, nieuwe dingen(miskoop, dubbel,was toch niet stuk mag niet) opzij in een hoekje liggen?
 9. Ik ben kwaad op die streaming, geen cd's meer. En nu er veel geremastered wordt is het extra pijnlijker. Vroeger veel met de cassettedeck naast een lampenradio opnames gemaakt en dikwijls de DJ uitgescholden voor zijn praatjes. +Later begon het cassetje te zagen of te dikwijls gewist zodat je't oude liedje nog hoorde. Geef mij maar CD.
 10. de mon

  reform ladder

  De enigste en nieuwste (brand)ladders die ik tegenwoordig zie zijn die met 'n kooi er rond. Als je moet vluchten heb je geen koord, harnas of licht bij je. Of het verplicht is weet ik niet. Zijn ook ook maar oude huurwoningen met een extra dakappartement juist toegevoegd(verbouwd) en toen verscheen ook die ladder.
 11. Duur spul, eerst had ik de naam niet juist zodat ze on-google-baar was: Cava Kripta .
 12. Sprietje geeft er mss zelf een draai aan. Zou die vorm niet bedoeld zijn om gemakkelijker in de ijsemmer te kunnen steken. In een warm land is dat wel nodig denk ik.
 13. Ik ben al bezig met een 3° deken op mijn bed, dat doet deugd.
 14. Laatstleden de zendernummering proberen terug te krijgen in 'n nieuwere Telenet reciever, dit zapt gemakkelijker. Met die nieuwe benamingen VTM...weet ik niet meer wie wie is of was. Met nog eens een nieuwe benaming 'Play...'? Vermoedelijk is dat meer zoals de winkel opnieuw inrichten. Een commerciele stap.
 15. De premier moet eerst aan de eu gaan vragen om korte buitenlandse extra maatregelen op te leggen. Indien niet dan België zelf. Zoiets van kaske naar de muur. Ik richt mijn hoop meer het spuitje(s) gehad hebben. Het hele jaar hoor ik al daar en daar en ginds en ginds zoveel longvirussen met fatale afloop. Het raarste vind ik dat men niks vind over rouwende famillies etc, wellicht laat men dat weg uit de media.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.