Spring naar bijdragen

de mon

Leden
 • Aantal bijdragen

  683
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over de mon

 • Rang
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Aan de pc
 • Interesses
  1*187;2*110;3*70 schotels - 11*twin lnb;2*quad lnb;Sab sky 4900

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/10/10/water-uit-de-wc-zuiveren-tot-drinkwater-in-kuurne-gebeurt-het/
 2. Elke keer ik Google vind ik steeds wat anders ( https://www.scientias.nl/rijden-we-dankzij-nederlandse-uitvinding-straks-allemaal-waterstofauto/ ) . Maar 1 maand terug was er een npo of Teleac program over een gasboer die zelf een waterstofgas/hybride auto ontwikkelde. 3 Minuten tanken en je kon daar 1000 km mee rijden. On-google-baar.
 3. Ieder een meter in huis. Laatsleden zag ik iets over een herberg in de bergen, die had een speciale toelating om met een windmolen elektriciteit op te wekken voor die herberg(wasmachine etc). Houtblokken, fritten, bloem, melk, etc kwam per helicopter. Dus ieder aan een meter voor wat energie.
 4. Astro wil zijn gras niet sproeien, teveel regen met deze oogstmaand(en) is nefast. Spanje wil in de bergen mooie huisjes met zwembad en asfalt. Die grote grachten zijn meestal weg nu. Nu bouwt men veel rond de plaatselijke luchthavens. Wat heeft voorrang, waterafvoer of woningbouw?
 5. Met al dat te oogsten fruit is het niet wenselijk van grote hoeveelheden regen. Veel barst dan of rot. En in dat Spanje had je vroeger zeer grote grachten bergafwaarts komende van de bergen(3 m breed, 2,5m diep), rotsachtig of niet. Nu bouwt men rond de luchthavens, hotels, expresswegen, parkings, industrie, pakjesdiensten etc. Wat heeft voorrang?
 6. Aan Astro, je moogt sproeien op je gazon. Enkel onkruid nu en het gras wil niet zo goed meer, maar is groen. Dat is al iets.
 7. Vroeger zei m'n leraar autotechnieken eens, die oude diesels, daar vielen de uitlaatdeeltjes op de grond. Met de common rail dwarrelen die kleine deeltjes rond in de lucht. Zijn zo klein dat ze via je longblaasjes in je bloed komen.
 8. Amai uw gazon moet nog steeds groener worden of bekomen, bij ons i A'pen is hij hij al 1 1/2 week volledig terug groen . Met 't grasmachien heb ik wel die dorre bladeren en takjes eraf gedaan 3 weken terug, dat geeft kale plekjes en een moeilijk herstel. De beukenhaag geeft zelfs terug kleine groene blaadjes.
 9. Vroeger was dat miserie onweder en veel regen, velen op vakantie en wat nog allemaal. In Spanje had men grote beken van min 2,5 m diep, nu alles in de grond en zie wat daar gebeurt. Het zoveelste filmpje van overstroming ginds. Ze maken nog steeds dezelfde fout als hun wc buizen,, papier in de emmer anders verstopt de buis. Fout is de klimaatopwarming ipv hun berekeningen.
 10. Natuurlijk weer werk van journalisten die boeren laten zien die velden plat branden om hun kinderen eten te geven. En een hoogmoedige president die externe hulp weigert. Ik zou dat graag volgen, of te corrupt allemaal.
 11. In Frankrijk moet men met tankwagens de watertorens vullen.
 12. Vroeger zat je te knoeien om bvn of radio Vlaanderen 1 & 2 binnen te krijgen, Die fta radio's zaten of zitten op bijna de hoogste freq en daarbij moet je schotel goed uitgericht zijn. Dus je moet al een S2 reciever hebben waarmee je kunt uitrichten, lnb-skew is meestal ook nodig Tegenwoordig een flatje huren op vakantie in Spanje is automatisch die zenders op je tv. dat zal wel via dat internet zijn. En meestal ook niet via een reisbureau. Doet mij denken aan een auto kopen, kaal kost die weinig, elke dingetje erbij telt op..
 13. Ja ja ,iedereen gechipt. In Lloret ook zo'n 10 j geleden flikkerende ledjes gekocht voor een gsm gekocht, het flikkert als ie zendt. Je kleeft dat aan de achterkant en werkt als een anti diefstal jeton bvb op kleding(ronde koperen printbanen met led) Met die lichte korte broeken zag ik dat 's nacht om 3 flikkeren, wie raadpleegt mijn gsm? Als je weet dat de signalen van zendmast tot zendmast gaan hoeft men alleen de snijpunten te hebben om je plaats te kennen. Met die 5 G wellicht ultra snel.
 14. Dit lijkt meer op geklaag van thuisblijvers. In Spanje spring je regelmatig de zee in. Een fris briesje en een goede parasol. Die hitte ben je dan zo vergeten zoals wachten tot 's avonds/'s nacht tot je je beter voelt. Enkel voor mensen op vakantie dus.
 15. Denkelijk staat de tv binnen en zonder walkie talkie, 'n draagbare tv en denkelijk 't gemis aan een scart aansluiting of geen sat-meter met kabeltje is dat niet zo vanzelfsprekend om uit te richten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid