Spring naar bijdragen

de mon

Leden
 • Aantal bijdragen

  638
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over de mon

 • Rang
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Aan de pc
 • Interesses
  1*187;2*110;3*70 schotels - 11*twin lnb;2*quad lnb;Sab sky 4900

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. de mon

  Slecht ontvangst Astra 3

  Goed uitrichten want anders werkt geen enkele reciever goed. Het onder hoek zetten van de lnb is niet gemakkelijk zonder speciale meter. Sab is 1 van de beste tot nu toe(bij mij).
 2. de mon

  Wat vind jij van het weer buiten op dit moment?- deel 3

  De wind is koud vandaag, die grote verschillen in temperatuur liggen me niet, vloeken helpen niks. Een beetje brullen wel maar is maar tijdelijk. Ps: winterbanden hebben zachtere rubber tov op koude weg(zie F1 met hun opgewarmde banden). En hebben 2 op verschillende hoogte geplaatste slijtageindicatoren(bezie het als een schoenzool met groeven of kale) Dus: soms denkt er iemand aan je veiligheid.
 3. de mon

  Geschikte ontvangers

  Op reis in Spanje deed mijn Sab 't veel beter dan de originele tvv ontvanger. Sloeg niet vast, heeft minder signaal nodig, praktisch om mee uit te richten, wordt zo warm niet, heeft nog scart & hdmi, cheap. En ginds hoeft luxe niet.
 4. de mon

  Satellietforum ter ziele

  Dat was 't boekje met een extra bijlage met satfrequenties. In de tijd met TV1000 en D2-mac waren er idd waren er weinig met sat tv. Op reis, wat doet men , men koopt een simcard ginds voor je tablet/notebook/laptop of tethering via phone en je hebt bijna alles voor een paar tientallen €'s.
 5. de mon

  Hoe nauwkeurig en correct is Dishpointer eigenlijk?

  Ik heb mijn plan leren trekken met een kompas en een een gradenboog met schietlood eronder, en werkt op elk verdiep. In 't begin vouwde ik briefjes: 90°-45°-22,5°-11,25°. Zo vormde ik mijn hoek naar boven door hoeken te combineren (40°). En ik kreeg A1 & A3 zo te zien op mijn balkon ipv op het dak. Voor 14 dagen verlof zou een plaatser ons blut hebben gemaakt.
 6. de mon

  Binnenland Enorme daling TV-aansluitingen in Nederland

  Men moet gaan werken 's anderdaags, waarom een goeie detective tot half twee 's nachts? Ipv altijd die wereldproblemen 's avonds op tv. In het begin wil men zoveel mogelijk klanten en het is iets nieuw(iedereen moet het hebben). (tot je blut bent) Vroeger genoeg kaartjes gaan halen om wat gecodeerde sat v te kijken, bijeen is dat veel geld en een eeuwig durende story. De tv staat af 's avonds, even om 23 uur gaat de tv aan maar even en ik lig te slapen.
 7. de mon

  Telenet, ondertiteling BBC 2 verdwijnt niet

  Er is verschil, klank is ietwat anders tussen de HD en SD. En HD wordt niet vermeld tijdens zendernr aanpassen. Vandaag toch geen last gehad van zwarte balk en ondertiteling erin. Wellicht duw ik in het donker op de verkeerde topjes. TXT werkt niet bij bbc dus normaal geen ondertiteling dan. Het moet praktisch van bbc zelf komen.
 8. de mon

  Telenet, ondertiteling BBC 2 verdwijnt niet

  Zenderlijst heb ik vroeger al aangepast, maar staat er ook bbc 2 HD ergens bij? Ik geloof ook niet dat HD vermeld staat bij bbc1 bij Telenet. 'k Probeer het morgen wel eens, dank. Op satelliet heb je wel die keuze van bbc en bbc HD.
 9. de mon

  Binnenland Deur op een kier voor reclamevrije NPO

  Ik klaag soms dat de reklame te kort is, zeker 's morgen om even vlug een thee te maken. Ik zal maar denken dat npo een staatszender is . En die onderbreekt geen films of zo, houden zo.
 10. Op 19 stond die bbc 2 en gaf bij 't nieuws enz ondertiteling. Ik heb die zender verhuisd naar een lege plaats en er een andere bbc2 gezet die toen geen ondertiteling had. Even ging dat goed bb maar nu is't weer van't zelfde, de nr 19 bbc2 is terug met zijn ondertiteling en die eerst verplaatste heeft geen ondertiteling. Normaal zijn er toch geen 2 dezelfde bbc 2's maar is ene HD en de andere een gewone. Op A2 sat zit bbc HD en die doet geen ondertiteling. Wellicht teletext via Telenet om bbc HD te kopen?
 11. de mon

  Die Bergretter weg bij ZDF?

  Al 8 jaargangen, Ik ben maar beginnen kijken verleden jaar. Laatst waren die dubbele afleveringen op donderdag. Men had die ook naar 1 uur moeten brengen dan had ik nog wat kunnen voortkijken, ne goeie frit en de stoof aan.
 12. de mon

  Die Bergretter weg bij ZDF?

  Ik vind mijn program niet meer terug bij ZDF, was steeds zaterdag en donderdagavond. 2 Verschillende jaargangen. Ik vind ze enkel terug bij Heimatkanal , versleuteld wel/niet? Dat kan toch niet zomaar verdwijnen ?
 13. de mon

  telenet Telenet reciever ook met scart?

  Speelt die kas via scart ook of enkel via hdmi, samen of is dat een instelling ? Nu het opgelost is heb jij nog vragen? Maar voor ik begon heb ik de scart kabel zelf gecheckt of hij goed zat ingeplugd(tv ipv video) en op 't laatste bb nog niet: geen klank. Er stond daar ook nog een videorecorder waar eerst de antenne binnenkomt en verder naar de tv, een scart ging alsmede ook naar de tv. Op de tv hing ook nog sat reciever via scart. En een dvd speler, ook scart. Een verhaal op zich waarbij Ik Telenet zelf verbond met zijn reciever. Dus geen raadseltjes meer.
 14. de mon

  telenet Telenet reciever ook met scart?

  Na 2 jaar speelt de reciever nu. Fout zat hem in: wist niet of de kas in standby stond of aan. Bij standby heb je ook 'n totaal zwart beeld bij zappen in de 4 scart-poorten van de tv. Zullen telkens een ander freq hebben en geven ook zwart beeld. Dus bij stekker insteken staat die op stanby. Pas bij indrukken aan-knopje zie je 4 pinkende streepjes op de kas. Op tv is dat meteen vraag van Nederlands of Frans, enz, enz. De eerste ingebruikname dus. Na 1 uur wachten wachten en niks moest ik dat vermelde nr op tv bellen, nog wat extra keuzes-onthaal-muziekje-technische dienst-muziekje-technische dienst-nr reciever-etc-eindelijk beeld(geen geluid, scart zat niet goed). Totaal 2 uur geduld. En betaald al 2 jaar tv.
 15. Model: L21-TLNB staat achteraan de reciever. Staat daar al 2 jaar en de tv hd ready heeft enkel scart en kijkt naar die analoge zenders. Tv is van opa en zal spelen tot hij stuk is. Pc en smartphones en tv is van Telenet. Ik moet er morgen heen om het in gang te krijgen. Ik heb mijn gebuur al geholpen met zijn opname's die hij niet te zien kreeg, ook na switchen kas. Dit gaat enkel telefonisch en enkel onder de werkuren. Stickers aflezen is van vroeger, telefoon van hunne Telenet gebruiken is voldoende tegenwoordig.
×

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid