Jump to content

de mon

Members
 • Content Count

  819
 • Joined

 • Last visited

About de mon

 • Rank
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Aan de pc
 • Interesses
  1*187;2*110;3*70 schotels - 11*twin lnb;2*quad lnb;Sab sky 4900

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Al die app's die informatie coderen verboden maken. Gedaan met gecodeerde communicatie, het is voor onze veiligheid!
 2. Meestal kijk ik naar het Duitse nieuws, durven de koe bij de hoorns vatten. Die clans in de steden ginds, zij laten dat zien. UK is ook zo.
 3. Alexander en Maxima zijn terug naar Griekenland en hebben Valkenburg bezocht. https://www.ad.nl/royalty/vakantie-is-voor-willem-alexander-met-z-n-vijven-in-de-boot-zitten~af9c0778/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F Stroomafwaarts moet het allemaal nog stijgen.
 4. 7 Miljard Spaanstaligen, een schotel, desnoods wat reklame vreten en ze kijken ook films. Wie dacht dat alles gratis was?
 5. Een hond heeft meestal kleurloze of toch zeer licht gekleurde. ik zie dat omdat die nog mogen wildplassen. Of is er verschil met een carnivoor, herbivoor of omnivoor?
 6. Ik had al gehoord als je naar een groene zone reist en het veranderd naar oranje bvb, de verzekeringen niet meer gelden(uk).
 7. September, mss zijn de meeste Spanjaarden dan zelf gevaccineerd. De maatregelen zullen dan wat minder zijn zoals nu, nog steeds een masker in de winkelstraten. Met het eu attest is er geen quarantaine nodig in B. Spanje kan mss wel een test vragen en zo blijven we bezig. En verzekeringen die het ook niet weten(platte mussen).
 8. Een vraagje, zie je skew na via een apparaat daarvoor geschikt of heb je een werkwijze? Louter theoretisch zijn goede richtpunten of startpunten maar bvb in Spanje is het echt via de signaalmeters werken. Succes wens ik je zeker toe.
 9. Noemt dat eigenlijk niet Das Erste? Na 2 j Covid mijn ticket gekocht naar España. BVN of is het BVN tv terug op A1 . En dan bijna ieder jaar heeft men de benamingen van VRT 1 & 2 veranderd gehad en freq ook. Dat wordt een paar pagina's printen. Een TVV snelle scan kan ik doen maar die radiozenders zitten daar niet bij. Kortom, ik ga niet een ganse dag zappen ginds voor de nieuwste zender. Maar onze concierge ginds kijkt graag naar die xxl en is blij dat ik de schotel afstel voor de hoogste freq, een nieuw zendertje is dan altijd welkom.
 10. Morgan Freeman heeft daar eens een documentaire gedraaid aan die Ganges rivier over hun geloof en het hiernamaals. En dan zijn daar gewone mensen die een diplom proberen te halen en hun doodzieke moeder naar het ziekenhuis brengen, niemand was daar om te helpen, die dochter huilde het uit. Dat lijkt daar 2 werelden, ene met wierook en een dokter met diploma.
 11. Die zal wel gesjoemel met geld zijn die Indiërs . Als je wil vliegen moet je een negatieve test tonen.
 12. Zuurstof aanmaken ginds vond ik interessanter. Zuivere zuurstof of zit daar geen beetje water bij dan?
 13. 5, 5 milj adressen in NL waar internet ligt, hoeveel zouden dan ook tv kijken, nog extra meer? Die kabelmaatschappijen kunnen Discovery een mooie prijs aanbieden.
 14. Er is nog steeds piraterij met cardsharing.
 15. Wie heeft er tijd om op vakantie te gaan, juist, de gepensioneerden. En die kijken BVN tv en de Duitse fta, de rest is luxe en kost € . En zondags moet je eens kijken wat voor blockbusters(cinemafilms) die Duitsers fta laten zien Als de werkende mensen door overuren naar Netflix etc kijken ipv naar die zenders met hun reklame van ca 4 minuten reklame. Is dat omdat BVNtv geen reklame heeft of niet dat ie er uit ligt?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.