Jump to content

de mon

Members
 • Posts

  825
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by de mon

 1. Vroeger een kameraad in het leger en deed koers met die snelle moto's. Die zei 'iedereen heeft angst met snelheden, kan geen kwaad", Door het blijven trainen was daar geen tijd voor. Zoals piloten, 1 j niet gevlogen moet je terug proeven afleggen, de angst zal de bovenhand hebben dan.
 2. Vroeger bij de radio's gingen er gasten de wattage opdrijven om meer luisteraars te hebben en zodus meer reklame te kunnen krijgen. Illegaal. Ergens kan er dan ook wat te heet worden. Heb zelf nog bij een vrije radio gedraaid, men kwam bij ons de kabel doorknippen, onze freq stoorde. Politie, gerecht, nooit wat gevonden.
 3. 's Morgens is 't reklameblok veel korter, bang om kijkers te verliezen. De lange reklames zitten dan bij die actualiteiten brengen. Telematin op TF2 zit vol reklame tegenwoordig. Dan zijn er die gebarentaal doen, kan men dan geen ondertiteling doen? Een iets extra meer zijn de personen van gans de wereld die op je tv komen. Je denkt je vaste presentator te kunnen zien, is hij op vakantie, opzij geschoven?
 4. E-auto's moeten geld opbrengen. Ergens in een hoge berghut mag men met speciale toelating een windmolen zetten voor hun stroom. Voor de massa, je zal zuiniger energie moeten gaan gebruiken.
 5. 't Zal wel een dieselmotor die stroom geeft zijn, turbo of lekke leiding op uitlaat die vuur vatte . Veel sensoren, onbemand en dan ben je steeds te laat.
 6. Online kijken, een zware concurrent voor sat-tv kijken. Op sat mag men gerust reklame maken, ik blijf wel kijken.
 7. Al die app's die informatie coderen verboden maken. Gedaan met gecodeerde communicatie, het is voor onze veiligheid!
 8. Meestal kijk ik naar het Duitse nieuws, durven de koe bij de hoorns vatten. Die clans in de steden ginds, zij laten dat zien. UK is ook zo.
 9. Alexander en Maxima zijn terug naar Griekenland en hebben Valkenburg bezocht. https://www.ad.nl/royalty/vakantie-is-voor-willem-alexander-met-z-n-vijven-in-de-boot-zitten~af9c0778/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F Stroomafwaarts moet het allemaal nog stijgen.
 10. 7 Miljard Spaanstaligen, een schotel, desnoods wat reklame vreten en ze kijken ook films. Wie dacht dat alles gratis was?
 11. Een hond heeft meestal kleurloze of toch zeer licht gekleurde. ik zie dat omdat die nog mogen wildplassen. Of is er verschil met een carnivoor, herbivoor of omnivoor?
 12. Ik had al gehoord als je naar een groene zone reist en het veranderd naar oranje bvb, de verzekeringen niet meer gelden(uk).
 13. September, mss zijn de meeste Spanjaarden dan zelf gevaccineerd. De maatregelen zullen dan wat minder zijn zoals nu, nog steeds een masker in de winkelstraten. Met het eu attest is er geen quarantaine nodig in B. Spanje kan mss wel een test vragen en zo blijven we bezig. En verzekeringen die het ook niet weten(platte mussen).
 14. Een vraagje, zie je skew na via een apparaat daarvoor geschikt of heb je een werkwijze? Louter theoretisch zijn goede richtpunten of startpunten maar bvb in Spanje is het echt via de signaalmeters werken. Succes wens ik je zeker toe.
 15. Noemt dat eigenlijk niet Das Erste? Na 2 j Covid mijn ticket gekocht naar España. BVN of is het BVN tv terug op A1 . En dan bijna ieder jaar heeft men de benamingen van VRT 1 & 2 veranderd gehad en freq ook. Dat wordt een paar pagina's printen. Een TVV snelle scan kan ik doen maar die radiozenders zitten daar niet bij. Kortom, ik ga niet een ganse dag zappen ginds voor de nieuwste zender. Maar onze concierge ginds kijkt graag naar die xxl en is blij dat ik de schotel afstel voor de hoogste freq, een nieuw zendertje is dan altijd welkom.
 16. Morgan Freeman heeft daar eens een documentaire gedraaid aan die Ganges rivier over hun geloof en het hiernamaals. En dan zijn daar gewone mensen die een diplom proberen te halen en hun doodzieke moeder naar het ziekenhuis brengen, niemand was daar om te helpen, die dochter huilde het uit. Dat lijkt daar 2 werelden, ene met wierook en een dokter met diploma.
 17. Die zal wel gesjoemel met geld zijn die Indiërs . Als je wil vliegen moet je een negatieve test tonen.
 18. Zuurstof aanmaken ginds vond ik interessanter. Zuivere zuurstof of zit daar geen beetje water bij dan?
 19. 5, 5 milj adressen in NL waar internet ligt, hoeveel zouden dan ook tv kijken, nog extra meer? Die kabelmaatschappijen kunnen Discovery een mooie prijs aanbieden.
 20. Er is nog steeds piraterij met cardsharing.
 21. Wie heeft er tijd om op vakantie te gaan, juist, de gepensioneerden. En die kijken BVN tv en de Duitse fta, de rest is luxe en kost € . En zondags moet je eens kijken wat voor blockbusters(cinemafilms) die Duitsers fta laten zien Als de werkende mensen door overuren naar Netflix etc kijken ipv naar die zenders met hun reklame van ca 4 minuten reklame. Is dat omdat BVNtv geen reklame heeft of niet dat ie er uit ligt?
 22. Ik versta dit meer onder VRT(full) verhuist naar internet . 2 Jaar terug kon je't nieuws al opvragen wanneer je wou. Je kon dan gerust laat naar het strand gaan wegens plaatsgebrek op 't strand 's middags of wat langer zwemmen. Dus in feite on demand, in't begin gratis om volk te ronselen .en later betalend.
 23. Al goed is BVN tv terug naar Astra 1 gekomen. Als gepensioneerde draai je elke cent om.
 24. Denkelijk staan ze per uur+gewone baan met zebrapaden etc. Op de snelweg is het gewoon rechtdoor, dus volgas. Ps, als ik werk pest ik ook de bumperklevers.
 25. Ooit eens bij optredens de spot op de artiesten moeten houden. En wat zag ik, men stak een cassetje in dat ding(playback). Loepzuivere muziek. Achteraf hoorde ik dat het 'n DAT recorder was.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.