Ga naar inhoud


de mon

Lid
  • Items

    825
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door de mon

  1. Vroeger een kameraad in het leger en deed koers met die snelle moto's. Die zei 'iedereen heeft angst met snelheden,  kan geen kwaad", Door het blijven trainen was daar geen tijd voor. 

    Zoals piloten, 1 j niet gevlogen moet je terug proeven afleggen, de angst zal de bovenhand hebben dan.

  2. Vroeger bij de radio's gingen er gasten de wattage opdrijven om meer luisteraars te hebben en zodus meer reklame te kunnen krijgen. Illegaal.

    Ergens kan er dan ook wat te heet worden. 

    Heb zelf nog bij een vrije radio gedraaid, men kwam bij ons de kabel doorknippen, onze freq stoorde. Politie, gerecht, nooit wat gevonden.

  3. 's Morgens is 't reklameblok veel korter, bang om kijkers te verliezen. De lange reklames zitten dan bij die actualiteiten brengen. Telematin op TF2 zit vol reklame tegenwoordig.

    Dan zijn er die gebarentaal doen, kan men dan geen ondertiteling doen?

    Een iets extra meer zijn de personen van gans de wereld die op je tv komen. Je denkt je vaste presentator te kunnen zien, is hij op vakantie, opzij geschoven? 

     

  4. September, mss zijn de meeste Spanjaarden dan zelf gevaccineerd. De maatregelen zullen dan wat minder zijn zoals nu, nog steeds een masker in de winkelstraten. 

    Met het eu attest is er geen quarantaine nodig in B. Spanje kan mss wel een test vragen en zo blijven we bezig. En  verzekeringen die het ook niet weten(platte mussen).

  5. Een vraagje, zie je skew na via een apparaat daarvoor geschikt of heb je een werkwijze?

    Louter theoretisch zijn goede richtpunten of startpunten maar bvb in Spanje is het echt via de signaalmeters werken. 

    Succes wens ik je zeker toe.

     

  6. Noemt dat eigenlijk niet Das Erste?

    Na 2 j Covid mijn ticket gekocht naar España. BVN of is het BVN tv terug op A1 . En dan bijna ieder jaar heeft men de benamingen van VRT 1 & 2 veranderd gehad en freq ook.

    Dat wordt een paar pagina's printen. Een TVV snelle scan kan ik doen maar die radiozenders zitten daar niet bij.

    Kortom, ik ga niet een ganse dag zappen ginds voor de nieuwste zender. Maar onze concierge ginds kijkt graag naar die xxl en is blij dat ik de schotel afstel voor de hoogste freq, een nieuw zendertje is dan altijd welkom.

  7. Morgan Freeman heeft daar eens een documentaire gedraaid aan die Ganges rivier over hun geloof en het hiernamaals.

    En dan zijn daar gewone mensen die een diplom proberen te halen en hun doodzieke moeder naar het ziekenhuis brengen, niemand was daar om te helpen, die dochter huilde het uit.

    Dat lijkt daar 2 werelden, ene met wierook en een dokter met diploma.

  8. Wie heeft er tijd om op vakantie te gaan, juist, de gepensioneerden. En die kijken BVN tv en de Duitse fta, de rest is luxe en kost € . En zondags moet je eens kijken wat voor blockbusters(cinemafilms) die Duitsers fta laten zien 

    Als de werkende mensen door overuren naar Netflix etc kijken ipv naar die zenders met hun reklame van ca 4 minuten reklame.

    Is dat omdat BVNtv geen reklame heeft of niet dat ie er uit ligt?

     

  9. Ik versta dit meer onder VRT(full) verhuist naar internet . 2 Jaar terug kon je't nieuws al opvragen wanneer je wou. Je kon dan gerust laat naar het strand gaan wegens plaatsgebrek op 't strand 's middags of wat langer zwemmen.

    Dus in feite on demand, in't begin gratis om volk te ronselen .en later betalend.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...