Ga naar inhoud


Joh14vers6

Lid
  • Items

    106
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Joh14vers6

  1. 2 uren geleden, jeevanhoof zei:

     

    Het gaat wel iets anders werken.

    De "internet" zenders ga je enkel via de ontvanger van Canaldigitaal kunnen ontvangen als deze aan het internet hangt.

     

    Opnemen ga je in de cloud doen, dus op de servers van Canaldigitaal.

     

    Ze worden dan ook maar beperkt bewaard.

     

    mvg

    Dat is niet wat ik bedoel. Dat gebeuren gaat via de app of "mijn canaldigitaal" op de browser, maar niet via mijn ontvangers. Ik wil juist van die cloud af met zijn beperkingen (en reclame).

  2. 1 uur geleden, Mimisiku zei:

    @Joh14vers6

    Volgens je info woon je in Haarlem. Ik kan je prima helpen met je module CAM803. Deze kan namelijk prima werken in een Enigma2 ontvanger! Kwestie van nog geen 15 minuutjes….

     

    Die 2 witte modules zou je nog kunnen retourneren (14 dagen retentierecht). De CAM803 werkt ook… Overigens kun je de kaart ook nog in OScam laten werken in de Nagra modus. Nadeel is dat je zelf op zoek moet naar de benodigde extra sleutels (of een set kopen, maar dat is niet goedkoop en ook niet gegarandeerd)

     

     

    IMG_0659.jpeg

    Bedankt voor je aanbod. Ik heb alleen momenteel geen CAM803 module, maar wel twee oranje smartcards van CD (waarvan 1 nieuwe ongeregistreerde). Mocht CD de Oranje Smartcards volledig afschakelen, maak ik graag gebruik van je aanbod.

  3. 15 uren geleden, AEO zei:

    Ik heb nu dus een nieuwe CI+ module met geïntegreerde smartcard.

    Volgens de dealer die ik benaderd heb, werkt een CAM-803 niet ism een Enigma2 ontvanger zoals ik heb. 

    Ik heb voor als Oscam niet meer werkt maar een nieuwe 2e oranje CD-kaart aangeschaft, die ik als 2e kijkpunt kan registreren en twee 3.5 modules. Echt fijn is dat niet, met die extra maandelijkse kosten dan. 

     

    Ik denk overigens dat CD stapsgewijs met een soort transponderwissel de SECA uitzet, zoals toen naar HD. Waardoor op een gegeven moment alles alleen maar met CI module is te kijken. Al het nieuwe, zoals zender topic komt sowieso zonder SECA.

    15 uren geleden, AEO zei:

     

    Welke ontvanger heb je?

  4. Ik had tot vandaag 10 uur geen ontvangst op transponder 12109 H Astra op 23.5. Ik heb een LNB met twee aansluitingen. Toen ik op mijn andere Rebox afstemde op Discovery Showcase had ik beeld daar en op daarna op de hoofdontvanger ook. Zij het eerst slechter. Nou moet ik wel zeggen dat de zon nu meer schijnt, dus mischien dat de antenneafrichting of eventuele takjes dit veroorzaakte.

  5. Nieuwe Octagon FW beschikbaar v11144 en V21149.

     

    v11144

    for Octagon HD SF1008, SF1008SE, SF1018 HDTV :
    Changes :

    - Upgrades & Imporvements :
    --> Before Start update pls. stop PlugIns !
    --> Pls. update Bootloder version (L1.54/L2.54) !

    --> Can not open viaccess cable CH with specific CAM : Solved
    --> RCU key not working on ZDF : Solved
    --> Duplicated or typo subtitle in Terrestrial : Solved
    --> Booting Image missing problem fixed
    --> Dual CAM (Neotion) Recorded file freezing matter fixed
    --> DiSEQc “No signal” matter improved
    --> Tivusat CAM matter improved
    --> DVB-Subtitle improve
    --> Broken Recording files fix.
    --> Minor bugs fix.
     

    Laatste versie MCAS momenteel:

    octaCAM__MCAS_EMU_MCLIENT__20032013

  6. @CeesV : ik heb ook meerdere malen aangegeven dat ik niet beschik over eigen vervoer om naar Haarlem te rijden, de box ondertussen 2+ jaar oud is en daarbij de basis-garantie imho vervalt, ik geen vervangende ontvanger heb, noch de middelen om mijn ontvanger op te sturen. 

     

    Het is een spijtig iets dat CDS op deze manier onder de consumentenbond vastgelegde regels duikt mbt 'een verwachte levensduur' als het gaat om 'wat nu werkt gaan we verpesten zodat het NIET meer werkt' .. 

     

    De bitrate lijkt me de bitrate van de transponder die naar beneden suist, waar je box de door jouw ingegeven *ID oppikt die je de betreffende zender laat zien. Hierdoor valt dus zo'n 17mbps weg, wat de blokvorming verklaren kan. Ook al staat schotel goed, ook al heb je een gloedhagelnieuwe-kogelhard-signaal-doorsturende-LNB, ook al heb je al je bekabeling vervangen. In mijn persoonlijke geval heb ik gewoon de pech dat ik niet over de middelen beschik om de oplossing, die aangeboden werd door "Haarlem" te kunnen doorvoeren. 

     

    Da's pech .,. NL-HDTV weg...

     

     

    Waar kom je vandaan? Misschien zijn er forumleden die bereid zijn de box op te halen en brengen naar Rebox aan de Hendrik Figeeweg 1X |   2031 BJ Haarlem en visa versa. Misschien ik zelf wel.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...