Ga naar inhoud

greekfalcon

Leden
 • Aantal items

  186
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over greekfalcon

 • Titel
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Heb het opgelost. Heb de configuratie van de tuners C en D gewisseld tussen 19.2 en 23.5 en weer terug. Toen Oscam geherstart en het werkt.
 2. Ik krijg Oscam niet aan de praat op mijn nieuwe VU DUO 4K SE. Ik heb VTI 15 geinstalleerd en Oscambutler gedraaid. Ik heb een oranje CD kaart met de chip naar beneden in het kaartslot gedaan. Ik heb aangenomen dat de kaart SECA3 is. Wat doe ik fout? De kaart werkte vanmorgen nog prima in mijn SOLO2. Niet gecodeerde zenders doen het prima.
 3. Het is een Duo 4K SE geworden. Ik heb hem besteld bij een bekende Duitse webshop. Bedankt voor alle reacties.
 4. Dat is best wel warm. Is dit overigens de juiste twin DVB-S2 tuner?
 5. John, bedankt voor de info. Nog een vraag, wordt de VU Ultimo 4K heet en zo ja, slaat er dan een fan aan en maakt deze herrie?
 6. Heb ik inderdaad twee kabels nodig voor een dubbele DVB-T tuner? Het plaatje van de webshop ziet er zo uit:
 7. Bedankt voor je reactie. Het gaat om een Ultimo 4K, ik weet niet of er een verschil is met een Ultimo 4K SE. Overigens wat betreft de tuners, op de Griekse website waar het apparaat vandaan moet komen worden de tuners vermeld als o.a. bestemd voor een Ultimo, zonder de vermelding 4K. Zijn deze wel geschikt of zijn er aparte Ultimo 4K tuners? Ik zal ook eens kijken naar de DUO4Kse.
 8. Ik ben van plan een VU Ultimo 4K aan te schaffen, maar het kleine schermpje is mogelijk een issue. Is dit schermpje dimbaar en/of is de getoonde informatie zodanig tot een minimum te beperken dat het niet afleidt? En is een FBC twintuner met DVB-S2 de juiste keuze? (ik heb nu een Solo2 met 2 tuners en ga geen unicable gebruiken). De reden van aanschaf is overigens dat er ook DVB-T tuners in kunnen, ik wil de Griekse zenders kunnen opnemen.
 9. Ik heb inmiddels begrepen dat het toestel geleverd wordt met een USB-C naar lightning kabel, dit zou betekenen dat de iphone een lightning aansluiting heeft? En kan deze dan gebruikt worden worden met een lightning naar USB-A kabel om bestanden over te zetten naar een PC zonder USB-C aansluiting?
 10. Ik ben van plan een Apple iphone SE 2nd generation te kopen. Deze worden zonder oplader verkocht. Weet iemand welke aansluiting het toestel heeft, USB-C of lightning?
 11. Dat is moeilijk vast te stellen daar het geheel gesloten is. Je kan dus niet zien wat er gebeurt. Ik denk dat ik het toch maar opgeef, snaartjes zullen ook moeilijk dan wel geheel niet te krijgen zijn.
 12. Zou kunnen, ik zal het apparaat nogmaals uit elkaar halen en een van de snaartjes die wat los is ontvetten waardoor er iets meer frictie is. Al speelt hij dan maar even dan is dat het dus.
 13. Mijn Panasonic SC-PM3 mini hifisystem speelt geen cassettes. Het apparaat had een hele tijd niet gespeeld en er bleek een cassette klem te zitten. Deze heb ik verwijderd en er zat een heleboel tape rond de capstan gewikkeld. Deze heb ik verwijderd en hoopvol deed ik er een andere cassette in. Na het op play drukken laadt het apparaat de cassette wel en aan de klik te horen komt het koppenblok omhoog en begint te spelen. Helaas stopt het spelen na enkele seconden, bij opnieuw proberen blijft dit zo. Iemand een idee?
 14. Sorry Steve, ik had niet goed gekeken, het door jou op de server gezette schema is inderdaad van het betreffende apparaat.
 15. Bedankt Steve, maar zoals gezegd staat er SA-PM3 op het apparaat maar is het feitelijk een SC-PM3, waarvan ook de gebruikershandleiding is meegeleverd. Voor alle duidelijkheid, het gaat om een in Griekenland geleverd apparaat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.