Jump to content

greekfalcon

Members
 • Posts

  206
 • Joined

 • Last visited

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

greekfalcon's Achievements

 1. Ik geef het op, iets wat ik zelden of nooit doe. Ik heb een poging gewaagd met iRingg, maar die doen niet wat ze beloven, nl 1 dag gebruiken. Op het moment supreme (push naar iPhone) zeggen ze dat de trial period voorbij is en moet je de full version kopen terwijl ik niet weet of het werkt.
 2. Jürgen, bedankt voor je reactie. Ik heb geprobeerd wat in de links stond maar dan vertaald naar W10. Het lukt niet, het gaat mis op het moment van renamen van .m4a naar .m4r. Blijkbaar kan dit op een Mac terwijl het bestand geopend is en krijg je een popup. Dit gebeurt in W10 niet.
 3. Hallo, ik heb een mp3'tje dat ik graag als ringtone op mijn iPhone wil zetten. Ik heb het eindeloos geprobeerd met manieren die ik op google heb gevonden maar tot nu toe zonder resultaat. Ik heb het bestand ingekort tot 30 seconden en omgezet naar AAC. Na het renamen van .m4a naar .m4r ziet Itunes het bestand niet meer. Weet iemand een manier die wel werkt? Ik ben erg gehecht aan de ringtone, die overigens te horen was in de serie Swaenenburg.
 4. Heb toch maar even met CD gebeld, probleem is bekend. Er wordt aan gewerkt.
 5. Wordt ook hier niet aangevuld, de vorige keer heb ik gebeld naar CD, misschien iemand anders nu eens?
 6. Ik heb het opgelost, heb pcunlocker niet gebruikt. Ik heb op de chntpw site aanwijzingen gevonden hoe het te doen en het is gelukt.
 7. Hallo, ik probeer het password van een W10 computer te resetten m.b.v. het programma PCunlocker. Het is me eerder op dezelfde laptop wel gelukt maar nu dus niet meer. Ik heb de ISO file met Rufus naar dezelfde usb-stick geschreven die eerst wel werkte maar tot nu toe geen resultaat, de laptop wil niet booten van de usb stick. Booten vanaf een ubuntu live usb werkt wel. Ik heb het programma chntpw in ubuntu geprobeerd maar ik kan de windows folder niet benaderen en weet dus niet hoe de SAM file heet. Iemand een oplossing?
 8. Uiteindelijk bleek één van de kabels van de 23,5 LNB naar de Diseq switch los te zitten, dat was eerder niet te zien. Nieuwe connector erop gezet en probleem opgelost. Bedankt voor de reacties.
 9. Een van de kabels losgetrokken, beeld was weg, het leek er dus op dat de andere tuner kapot was. Toch nog even mijn oude VU solo2 geprobeerd, deze heeft echter exact hetzelfde probleem. Het lijkt mij dus dat het in de schotel installatie zit en omdat ik de koppen al heb omgewisseld is vermoedelijk een diseq switch defect?
 10. Ga het morgen proberen, had dit inmiddels zelf ook bedacht. Bedankt voor je reactie.
 11. Hallo, ik heb om een voorbeeld te geven sinds een paar dagen geen beeld op NPO2 als ik iets opneem van NPO1. Het lijkt erop dat het iets te maken heeft met de polarisatie van de diverse zenders. Ik heb de koppen al omgewisseld en ook een nieuwe flash uitgevoerd, het probleem is niet verdwenen. Wat is het meest waarschijnlijke dat er kapot is, één van de twee diseq switches of toch de koppen. Ik heb beiden al besteld maar zou graag de oorzaak van het probleem weten. Iemand een idee?
 12. Hallo, is het mogelijk om via meerdere IP adressen Canal Digitaal te kijken via internet of heeft dat gevolgen?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.