Jump to content

greekfalcon

Members
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

About greekfalcon

 • Rank
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het werkt weer, ik heb niets veranderd, dus ik moet aannemen dat Canal Digitaal het heeft opgelost.
 2. Serie en episode, gevolgd door korte beschrijving wordt getoond, bijv bij American Pickers.
 3. Programma inhoud van History HD BNL wordt gewoon getoond. Ik heb het probleem bij Canal Digitaal gemeld.
 4. History HD BNL gaat ook verder dan donderdag.
 5. Mijn EPG gaat ook niet verder dan komende donderdag.
 6. Heb het opgelost. Heb de configuratie van de tuners C en D gewisseld tussen 19.2 en 23.5 en weer terug. Toen Oscam geherstart en het werkt.
 7. Ik krijg Oscam niet aan de praat op mijn nieuwe VU DUO 4K SE. Ik heb VTI 15 geinstalleerd en Oscambutler gedraaid. Ik heb een oranje CD kaart met de chip naar beneden in het kaartslot gedaan. Ik heb aangenomen dat de kaart SECA3 is. Wat doe ik fout? De kaart werkte vanmorgen nog prima in mijn SOLO2. Niet gecodeerde zenders doen het prima.
 8. Het is een Duo 4K SE geworden. Ik heb hem besteld bij een bekende Duitse webshop. Bedankt voor alle reacties.
 9. Dat is best wel warm. Is dit overigens de juiste twin DVB-S2 tuner?
 10. John, bedankt voor de info. Nog een vraag, wordt de VU Ultimo 4K heet en zo ja, slaat er dan een fan aan en maakt deze herrie?
 11. Heb ik inderdaad twee kabels nodig voor een dubbele DVB-T tuner? Het plaatje van de webshop ziet er zo uit:
 12. Bedankt voor je reactie. Het gaat om een Ultimo 4K, ik weet niet of er een verschil is met een Ultimo 4K SE. Overigens wat betreft de tuners, op de Griekse website waar het apparaat vandaan moet komen worden de tuners vermeld als o.a. bestemd voor een Ultimo, zonder de vermelding 4K. Zijn deze wel geschikt of zijn er aparte Ultimo 4K tuners? Ik zal ook eens kijken naar de DUO4Kse.
 13. Ik ben van plan een VU Ultimo 4K aan te schaffen, maar het kleine schermpje is mogelijk een issue. Is dit schermpje dimbaar en/of is de getoonde informatie zodanig tot een minimum te beperken dat het niet afleidt? En is een FBC twintuner met DVB-S2 de juiste keuze? (ik heb nu een Solo2 met 2 tuners en ga geen unicable gebruiken). De reden van aanschaf is overigens dat er ook DVB-T tuners in kunnen, ik wil de Griekse zenders kunnen opnemen.
 14. Ik heb inmiddels begrepen dat het toestel geleverd wordt met een USB-C naar lightning kabel, dit zou betekenen dat de iphone een lightning aansluiting heeft? En kan deze dan gebruikt worden worden met een lightning naar USB-A kabel om bestanden over te zetten naar een PC zonder USB-C aansluiting?
 15. Ik ben van plan een Apple iphone SE 2nd generation te kopen. Deze worden zonder oplader verkocht. Weet iemand welke aansluiting het toestel heeft, USB-C of lightning?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.