Ga naar inhoud

Mathjanssen

Leden
  • Aantal items

    69
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Limburg
  • Interesses
    sat Tv reizen

Recente bezoekers van dit profiel

937 profielweergaven

Mathjanssen's prestaties

  1. Vandaag Nightly Build erop gezet, werkt prima. groet MJ
  2. Wat je schrijft ervaar ik het zelfde. Je zegt dat het volgens jouw niet aan openpli ligt, nou ik denk dus van wel. Ik had openpli 8.1 op mijn VU+ultimo staan en het werkte voor geen meter. diverse instellingen proberen aan te passen met het hielp niks. Toen openpli 7.3 er opnieuw op gezet het het probleem was verholpen. Wil er wel bij vermelden dat het kan zijn dat de instellingen in 8.1 anders zijn dan 7.3. kortom met 8.1 krijg ik het niet werkend.
  3. TV vraagt ook moet ik de settopbox inschakelen (VU+Ultimo) dan kies ik ja maar er gebeurd niks. Zal vanmiddag of morgen een het image erinzetten waarmee het wel werkte. allemaal bedankt voor het meedenken. groet MJ
  4. Dus jij denkt dat het aan de LG kan liggen, Ik denk van niet dat het voorheen inclusief LG tv prima werkte. Moet er wel bij zeggen dat mijn LG jongstleden een update heeft gehad. Of dat ermee te maken kan hebben weet ik niet. En pli geupdate naar openpli 8.1 groet MJ
  5. of het via sateliet is of via de schotel sorry maar van je antwoord klopt niks. Daarbij kan ik melden dat in het verleden wanneer ik de tv uit zette de satbox ook uit ging, en als alles uit was en ik schakel de tv in dan ging de satbox ook aan. het zit 100% in een van de instellingen. Misschien een idee om een oud image terug te zetten om te kijken wat hij doet. Groet Math Janssen
  6. Bij deze een screenshot. Bedankt voor je hulp. MJ
  7. Ik heb een VU+ Ultimo 4K bluetooth met openpli. Deze is middels een HDMI kabel aangesloten op een LG tv. op beide apparaten is HDMI CEC ingeschakeld. wanneer ik de tv aanzet met de AB van de Ultimo gaat de tv aan maar de Ultimo4k niet. Andersom wanneer ik de Ultimo 4k uitzet met de rode tv knop op de AB gaat de tv uit en de Ultimo 4k ook. Dus in eerste voorbeeld lijkt de Ultimo 4K geen pult te krijgen en als alles aan staat met uitzetten wel. Kan het in een instelling in openpli zitten? MJ
  8. Nee 20H2 vandaag wederom hiermee geupdate en nu geen spanning meer op USB poort.\ groet MJ
  9. Gisteren kreeg ik op mijn pc de melding dat er een update van windows10 was. Deze geïnstalleerd. Na uitschakelen van de pc waarop ik een externe Soundblaster G5 geluidskaart had geïnstalleerd, bleek deze na uitschakeling van de pc toch via de aangesloten USB poort te worden voorzien van spanning. Voorheen was dit niet en ging hij samen met de pc uit. Toen ik de update verwijderde, werkte het weer als voorheen, dus schakelde hij netjes uit. Wellicht komen meer mensen dit tegen. groet MJ
  10. Nou die plex TV app doet het hier voor het afspelen uitstekend is de film bekeken is hij eenvoudig te wissen. Zowel vanaf mijn LG TV alsook via mijn Desktop. Alleen wil ik verdere apps instaleren moet de map "webtools bundle" in een bepaalde map op de windows Pc worden gezet, en daarna zou in de plex app "webtools 3.0" zichtbaar moeten worden om verdere apps te kunnen downloaden. Hen zoals eerder omschreven een How To gedownload en de daarin aangegeven stappen gevolgd. Maar helaas wordt webtools 3.0 niet zichtbaar. Verder werkt plex tv prima
  11. Dit antwoord is niet waar mijn vraag over gaat. MJ
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.