Ga naar inhoud

biljartbal

Leden
 • Aantal items

  90
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over biljartbal

 • Titel
  Sat4all Lid

Recente bezoekers van dit profiel

5489 profielweergaven
 1. Gelukkig is alles goed gekomen. De W500 So is in de plaats gekomen van de oude toets W500. De rede was dat de oude toets W500 simpel uit de deksel te halen was zonder de deksel te demonteren. En werden in kroegen en discotheken regelmatig ontvreemd. Ps Ik werk al meer dan 25 jaar bij de Wisa. Groeten Biljartbal
 2. Je moet de toets met drukstift verwijderen uit de deksel, plaats dan de deksel op de stortbak. Vervolgens druk je de toets met drukstift met eerst de smalle kant in de deksel en druk dan de de brede kant van de toets aan op de deksel. en dan moet de toets met druktstift blijven zitten.. Per dag (24uur 3 ploegen) maken ze er ongeveer 1150 stuks Wisa 500 So bakken in die fabriek als de w500 matrijs op de machine zit. Dus weet ik ook wel waar ik over praat.
 3. ilseonline Je moet een drukstift hebben voor een Wisa 500 SO toets dan heb je de goede. Of een complete set maar dan kun je misschien kleurverschil hebben met de toets en deksel wit verkleurd in de jaren. Letop !! er zit een verschil tussen de W500 drukstift en de W500SO drukstift. De drukknop is gemaakt van PS (Polystyreen) het drukstiftje van POM (Polyoxymethlen). Maar ik zou de Wisa bellen ze geven 10 jaar garantie op hun stortbakken. WISA 500 wit SO Het reservoir is uiteraard voorzien van het KIWA keurmerk, hetgeen garant staat voor hoge kwaliteit en lange levensduur. Bovendien geeft WISA 10 jaar garantie (met uitzondering van de rubber delen).
 4. Deze past niet dit is een oude type w250/500 toets (word ook gebruikt op een w750 deksel).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid