Ga naar inhoud

PeterT

Leden
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over PeterT

 • Titel
  Aspirant lid

Recente bezoekers van dit profiel

12 profielweergaven
 1. Het is een enkele, simpel model van de bouwmarkt. Ik wil toch echt eens weten of ik nu wel goede waardes kan halen (en gelijktijdig kan streamen). Eerst de connectoren nakijken (lijkt me overigens sterk dat dat het is, zijn allemaal nieuw erop gezet maar is makkelijk te doen) en daarna de lnb proberen.
 2. Dankjewel weer, ik zal morgen de connectoren nalopen. Heb vandaag toch een lnb gehaald om binnenkort uit te proberen 😉
 3. Ah, ok. Ook niet via een prive berichtje?
 4. Beste Sprietje, dankjewel voor je antwoord. Deze lnb heeft vanaf het begin al deze waardes gegeven, zoals ik al zei dacht ik dat het door niet 100% vrij zicht kwam. Daar mono lnb’s niet zo heel duur zijn zou ik de proef op de som wel eens willen nemen door een andere te proberen. Ik ben echter benieuwd of ze bij een bouwmarkt wel een 60cm exemplaar hebben 🤔? Of weet iemand een satelliet boer in Valencia?
 5. Goedenavond, ik krijg maar matig ontvangst op de 23.5 in Llíria (39.66673319576756, -0.65238379393848). Ik heb de ontvanger, schotel en LNB meegenomen vanuit Nederland: een Fuba 65cm schotel met een M7 CD duo lnb met 4 uitgangen op een Formuler 1 met Openpli 7.3. Na wat inlezen begrijp ik dat de angle net iets onder de 40 graden moet zijn, de skew ongeveer 27 graden en de 23.5 kop van de lnb in de beugel van de satelliet moet zitten (die zat in Nederland ook al zo). 65cm zou tevens genoeg moeten zijn voor deze regio. De waardes die ik haal zijn 66% op de 23.5 en 75% op de 19.2. Ik stel het geheel af op de 23.5, de 19.2 komt er automatich best goed bij 😉. Dit zijn overigens ongeveer dezelfde waardes (iets minder) die ik had in Nederland (zuid-Limburg). Daar had ik volgens mij (erg moeilijk te zien, was net wel/net niet) niet volledig vrij zicht dus dacht dat het daar aan lag. Werkte op zich wel maar bij zwaar weer ging het beeld op zwart. Wat is het probleem: bij het kijken naar 1 zender gaat het prima, bij tegelijk streamen naar een ander apparaat met het appje VuPlusTV of een gelijktijdige opname gaat het mis, het signaal wordt minder (62%) en het beeld krijgt blokken of hangt helemaal vast. Zou het kunnen dat de lnb helemaal niet geschikt is voor de schotel? Achterop de lnb staat 60cm terwijl de schotel 65cm is? help? 😊 P.S. ik zou wellicht hier een mono lnb bij de bouwmarkt kunnen halen maar weet niet of een 60cm lnb wel gaat werken op de 65cm schotel. Anders zou ik wel wat kunnen proberen met een 80cm schotel als iemand een sat boer weet in mijn regio 😊
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.