Ga naar inhoud

Drs. IJzerbout

Leden
 • Aantal items

  6537
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over Drs. IJzerbout

 • Titel
  Sat4all verslaafd
 • Verjaardag 03/29/1955

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Dubai Media City & Ras al-Khaimah, UAE
 • Interesses
  Mijn vriendin, satellietontvangst, oude buizen & radio´s, alles met Broadcast en elektronica in het algemeen.

Recente bezoekers van dit profiel

640020 profielweergaven
 1. Voor mij is dat verekken van de kou. Ik vind het behelpen.
 2. Voor de hard durchgesottene doorgewinterde liefhebbers/freaks die maar geen afschijd kunnen nemen van de AM Middengolf is er goed nieuws. Zie hieronder: Österreich: KommAustria schreibt Mittelwelle aus In Österreich wird es eine Renaissance der Mittelwelle geben. Die Medienbehörde KommAustria hat jetzt die ehemalige ORF-Frequenz 1476 kHz am Standort Bad Ischl ausgeschrieben. Die Frequenz kann hier mit einer Leistung von 400 Watt betrieben werden. Bisher ist nicht bekannt, wer hinter der Bedarfsanmeldung steht. Möglicherweise ist es, wie in Deutschland, ein Verein für ein Museumsradio oder ein Funkamateur. Thu, 05. Dec 2019 Bron Satellifax Met 400 Watt kun je dit waarschijnlijk in met een beetje geluk ´s avonds in Nederland/Belgie enigzins ontvangen.
 3. Inderdaad...de resten van z´n boliden die die gecrashed heeft.
 4. Free to Air en zonder reklame...? Ergens past dat niet bij elkaar. Weet je wat een transponder kost op een satelliet?
 5. Max in zijn smoking kompleet met homo-propellor. Wat moet dat kromme stuk ijzer-schroot eigenlijk voorstellen?
 6. Het effect kende ik inderdaad. Maar schaar-effect kon ik niks mee beginnen. Het is een interesant effect. Toen ik nog in Duitsland woonde stond er ten noorden van mijn huis vlakbij een berg ca. 300 mtr hoog. Daaracher op ca. 50 km de zender Große Feldberg met daarop enkele UHF zenders. Ik heb mijn antenne daarom naar boven onder een hoek naar die berg naar de top gericht voor de grootste veldsterkte.
 7. Ik heb ook andere medehuisbewoners. Voor die zou dat veels te ingewikkeld wezen. Aanzetten, zappen en dat moet gewoon werken zonder aan één of andere schakelaar te moeten denken die ze na uitleg een uur later alweer vergeten zijn. Die moet je met zulke gecompliceerde techniek niet belasten.
 8. Ja. Ik zie me al iedere keer mijn stoel uit moeten om aan die schakelaar ergens in een stoffige hoek achter een TV ontvanger weggewerkt, te moeten zitten frunniken.
 9. Ik hou niet van half werk. Het moet goed zijn of helemaal niet.
 10. Nee, daar heb ik niet van gehoord. Misschien onder een andere benaming.
 11. Tja...voor niets gaat de zon op.
 12. http://www.rittmann-hf-technik.de/bkfilter.html
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid