Spring naar bijdragen

Drs. IJzerbout

Leden
 • Aantal bijdragen

  5918
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over Drs. IJzerbout

 • Rang
  Sat4all verslaafd
 • Verjaardag 29-03-55

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Dubai Media City & Ras al-Khaimah, UAE
 • Interesses
  Mijn vriendin, satellietontvangst, oude buizen & radio´s, alles met Broadcast en elektronica in het algemeen.

Recente profielbezoeken

638966 profielweergaven
 1. Internet Hackers klonen modems om gratis televisie te kunnen kijken

  Dat aanbod van die bitterballen klinkt goed.
 2. Algemeen Radio Caroline test AM 648

  DRM heeft een drijvende kracht nodig. Zoals een regering die erachter staat. In Nederland kun je dat dus helemaal vergeten. De lieden die bij het agentschap Telekom werken hebben er geen snars vestand van. Dat zie je alleen al aan de herindeling van de middengolf, waar Jan Kaas met z'n 1 Watt PEP zender (=250 mW) voor z'n buurman mag uitzenden. DRM is in Indië een groot succes geworden door toedoen van de regering. DAB is er trouwens ook pas met veel vallen en opstaan gekomen. Als je het DRM signaal met het analoge signaal tegelijkertijd gaat uitzenden heeft dat veel beperkingen. Als ooit de FM band wordt verlaten vanwege de overstap naar DAB, dan kan de vrijgekomen ruimte mooi door DRM worden ingenomen. Maar dat hebben de "specialisten" van het onbenullenschap Telekom vast niet begrepen.
 3. Internet Hackers klonen modems om gratis televisie te kunnen kijken

  Ik ben benieuwd op het commentaar van kiekiek die dit soort praktijken natuurlijk weer prima vind.
 4. Schotel stevig monteren aan schoorsteen

  Dit zou dus NOOIT mogen in Duitsland. De schoorsteenveger zou onmiddelijk je verwarming uitschakelen en verzegelen. Aan een schoorsteen horen geen vreemde attributren. Waarom heb je geen dakdoorvoer genomen met een mast ? Ik vind dit geen constructie om trots op te zijn. Door de agressieve rookgassen van je schoorsteen gaat de schotel en alles wat er aan ijzer aan vastzit onmiddellijk roesten. De hele constructie is tolale overkill
 5. Dowload Portaal gesloten door Duitse Overheid

  Waar slaat dit op? Weet je eigenlijk wel wat je zegt?
 6. Buitenland Hoofdeigenaar van MBC Group gearresteerd

  Wahleed Ibrahim al Abrahim is gearresteerd op verdenking van corruptie. Hij zit vast in Riyadh, zijn woonplaats. Ibrahim staat op de top 10 van de rijkste mannen in Saudi Arabiya. https://en.wikipedia.org/wiki/Waleed_bin_Ibrahim_Al_Ibrahim Wat er op Wikipedia staat klopt niet helemaal. De nieuwe prins van Saudi Arabiya: Mohammed al Salman heeft een bod gedaan op onze nieuwszender: Al Arabiya om daardoor de stekker eruit te kunnen trekken van een onaangename nieuwszender die niet Sunistisch gestemd is. Ibrahim is daar niet op in gegaan. Bron: ikzelf en andere media. Saudi Twitter accounts released several other names of those arrested, including Alwalid al-Ibrahim, a Saudi businessman with ties to the royal family who runs the Arabic satellite group MBC
 7. F1 in Brazilië

  Ik hoorde dat Kubica weer bij Williams terug komt. Na dat ongeluk van hem heeft ie nog maar één hand.
 8. F1 in Brazilië

  Voor die l*l van Hamilton heb ik helemaal geen bewondering meer nadat ik hoorde dat ie 4 miljoen € aan de fiscus voorbij heeft gesluisd met dat vliegtuig van hem.
 9. F1 in Brazilië

  Zo, Vettel...mooi gedaan...laat Verstappen maar mooi een poepie ruiken.
 10. F1 in Brazilië

  Max?...Wie is dat?
 11. Wel of geen nieuwe meterkast?

  Mijn werk is in Dubai, dat is 100 km van Abu Dhabi en wonen doe ik 200 km van Abu Dhabi. Ik kom er maar weinig.
 12. off-topic SEPA betalingsverkeer

  Ik heb geen PayPal en ik wil geen PayPal. Dus moet ik met PayPay betalen, dan gaat het niet door. Jammer dan voor de verkoper.
 13. Wel of geen nieuwe meterkast?

  Sprietje, ben je nu zo naïef of lijkt het maar zo? Op het moment dat jij naar dat zonnige zuiden van je onderweg bent en je hebt je smartphone in je broekzak, dan weet je provider tot op de meter precies waar je bent. Even een seintje van een criminele medewerker van je provider aan zijn crimenele vrienden en ze gaan met breekijzer en al op pad naar je woning en slaan daar hun slag. Dus hoe dan ook...in de tegenwoordige tijd heb je echt geen privé gegevens meer. In de UAE wordt mijn electriciteitsverbruik ook op afstand bijgehouden en ik krijg iedere maand een sms met het verbruik en de kosten. Ik heb er geen omkijken naar en het wordt iedere maand afgeboekt. En gelukkig hebben we altijd 230 volt. Ik vind dit hele slimme meter ge O H werkelijk nergens op slaan.
 14. testrapport raskatten

  Misschien kun je overleg plegen met een dierenarts en kan die je nog wat tips meegeven.
 15. Telemarketing uit Singapore

  En de microfoon dan? Ook afplakken?
×