Ga naar inhoud

Drs. IJzerbout

Leden
 • Aantal items

  6660
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over Drs. IJzerbout

 • Titel
  Sat4all verslaafd
 • Verjaardag 03/29/1955

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Dubai Media City & Ras al-Khaimah, UAE
 • Interesses
  Mijn vriendin, satellietontvangst, oude buizen & radio´s, alles met Broadcast en elektronica in het algemeen.

Recente bezoekers van dit profiel

640112 profielweergaven
 1. Sorry Tonskidutch. Ook hier zit je er echt helemaal naast. Je hebt dit keer niet iets goeds gerookt maar teveel berichten van luisteraar gelezen. Als je een huis zelf bouwt of laat bouwen, is het aan jezelf overgelaten wat je wel of niet in je huis wilt (laten) installeren in overleg met een aannemer of archtekt of beide. You get what you pay for.
 2. dat is wel degelijk correct...en wat dan nog. Wat maakt 55€ per aansluiting nou uit op een bouwkostenprijs van bijvoorbeeld € 300.000 aan bouwkosten. Dat is wel erg Nederlands Calvinistisch gedacht. In Duitsland is niet de typische meterkast aanwezig zoals dat in Nederland overal het geval is. Ik heb daar zelf een huis gebouwd en weet behoorlijk goed wat zoiets kost.
 3. Krijgen we nog een reactie van de topic-starter Maartenv of was het dat nu?
 4. Ik vind vermogens van 400 of 250 Watt niet echt prikkelend om daar in het gestoor van fading, pruttelen, zijbandgelispel wegvallen en wat nog meer, uitgebreid naar te gaan zitten luiteren. Als je ze op Twente SDR niet ontvangt dan zou ik het verder zelf helemaal niet serieus proberen. http://websdr.ewi.utwente.nl:8901/
 5. Ik hou me er maar liever buiten. Dat komt omdat voor mij andere kriteria belangrijk zijn. Ik zou nooit het LNC HF signaal door een Diseqc sturing willen voeren om verliezen te voorkomen en bedien de 36 volt positioner liever met de hand via een aparte 36 volt sturing via een box die bijvoorbeeld 50 posities onthoudt. Zoals een Jaeger Super EZ6000. Ik geef toe dat het wat omslachtiger is maar ik ga dan kwa ontvangst prestaties geen compromis aan.
 6. Hij heeft het over een hh motor. Dat is voor mij een 36 volt positioner. (Zonder Usals) Iets meer input van de topic starter zou dan wel wenselijk zijn.
 7. Er is niets mogelijk. Dit gaat domweg niet. A33, maak nou niemand onzeker...met nutteloze wijsheden. De motor kan niet vanuit 2 ontvangers tegelijk bediend worden. Het hele systeem zou zo in de war raken.
 8. Nou zijn we d´r uit. Dat is een vermogensmeter, Wattmeter of kWh meter hoe je het ook wilt noemen. Daarmee gaat dat uiteraard. Die op de foto meet ook de netfrrequentie.
 9. Waar zou dat goed voor zijn? Gaat de machine dan andersom draaien?
 10. Dat is geen bouwmarkt multimeter uit China waar we het over hadden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid