Jump to content

Drs. IJzerbout

Members
 • Content Count

  8,003
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Drs. IJzerbout

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Dubai Media City & Ras al-Khaimah, UAE
 • Interesses
  Mijn vrouw, satellietontvangst, oude buizen & radio´s, alles met Broadcast en elektronica in het algemeen.

Recent Profile Visitors

641,759 profile views
 1. De vrije training ook te zien binnen de footprint via MBC Action in SD of via de MBC live App voor Android in HD. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.livetvapp.all
 2. Con, ik weet niet of je deze schakeling inderdaad gaat bouwen. Ik ben toch nog wat vergeten en wel een weerstand van 100k van pin 4 van de ICM7555 naar +12 volt. Deze schakeling gebruiken we veel in onze Broadcast peripherie, vooral bij tally en havarie bedrijf. Daar willen we altijd gedefineerde toestanden bij het inschakelen van de stroom. Laat je de C (100nF) van pin 4 weg, dan is relais C aktief bij inschakelen van de stroom. Laat je de C (100nF) van pin 4 niet weg, dan is relais B aktief bij inschakelen van de stroom. Je kunt de hele schakeling kant e
 3. Dat zou helemaal te gek zijn. En dan het liefst bovenop het paleis van die Xi Jinping. Dan heeft ie wat om over na te denken.
 4. De Chinese meuk wordt ons nu ook al vanuit de ruimte door de strot geduwd.
 5. Nog even als aanvulling, de 3 relais die ik aangaf zijn solid-state relais en hebben 2 werkcontacten. Je hebt er echter maar één nodig. Daarom is het eventueel beter een ander relais te nemen. Ieder 12 volt relais met een spoelweerstand van ongeveer 1kΩ is goed.
 6. Nu bestaat het en heet het Drs. IJzerbout relais. 😁 😁
 7. Ik had haast gisteren. Wilde nog naar het Formule 1 kijken. Hier de beschrijving van de schakeling: Door kort drukken op T1 schakelt relais A om en blijft in die stand staan. Dus drukken en relais A klapt om en activeert relais C. Dit relais blijft een paar seconden geactiveert totdat de condensator van 100 uF ontladen is en het relais valt af. Opnieuw drukken en relais A klapt terug in de start positie en activeert relais B. De condensator in serie met dit relais ontlaad zich en relais B valt af. De schakeling komt dan weer in de rust positie zoals in de tekeni
 8. Ik geef alleen mijn ervaringen weer. Dat is alles.
 9. Ik zou met deze link goed oppassen. Heb tijdens de race even gekeken en mijn notebook browser werd erg nerveus van allerlei malware. Ik moest de reklame blokker uitzetten en voor fullscreen ging mijn virusscanner helemaal over z'n nek. Dus voorzichtig zijn met die link.
 10. We zijn er mee bezig. Kan volgende week meer vertellen. De App versie doet het gewoon.
 11. Zo...klaar! Zo werkt het. Een handige Harry zet het zo in elkaar. Maximale spanning is 18 volt vanwege de 555 Alles andere staat in het schema. Succes!
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.