Jump to content

Drs. IJzerbout

Members
 • Content Count

  8,188
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Drs. IJzerbout

 • Rank
  Sat4all verslaafd
 • Birthday 03/29/1955

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Dubai Media City & Ras al-Khaimah, UAE
 • Interesses
  Mijn vrouw, satellietontvangst, oude buizen & radio´s, alles met Broadcast en elektronica in het algemeen.

Recent Profile Visitors

642,112 profile views
 1. De meeste TV/Radio programma aanbieders hebben een backup uplink zodat uitval van de uplink niet gebeuren kan. De backup uplink is in de regel ca. 200 km van de de primaire uplink verwijderd. Noodweer op 2 plaatsen tergelijkertijd, ca. 200 km van elkaar is te verwaarlozen.
 2. Zojuist 47 gr.C gemeten hier in Ras Al Khaimah in de schaduw. Ik denk dat we deze week de 50 gr.C gaan halen.
 3. Wel interessant dat ze met zo weinig brandstof de finish weten te halen.
 4. Jammer. Maar hij smaakte er net zo goed om.
 5. Ja, die Vettel ! Prima gedaan. Heb net een één van mijn beste Single Malts ingeschonken.
 6. Vettel is aan zijn come-back bezig. IJzerbout zeer tevreden.
 7. Had jij ook niet zo'n lamp als zwembadverwarming?
 8. Een servo-sturing is vrij eenvoudig zelf te maken.
 9. Op Astra 19,2 gr. Oost, 10.964 GHz horizontaal (SR 22.000, FEC 2/3) is nu een testbeeld geschakeld waarop te zien is dat het officiële programma van start gaat op 22 Augustus. Het SES demokanaal is hier afgeschakeld. Bron: satellifax
 10. Dan klopt niet wat je hier schrijft: "Bij de importeur kost de Inverto Black Ultra single €20,95" Als je er als particulier niet kan kopen, dan is deze prijs niet relevant. Het zal eerder om een bruto adviesprijs gaan. En die is heel vaak uit de lucht gegrepen in de consumer wereld.
 11. Kun je deze LNC's dan direct bij de importeur kopen? Lijkt me vreemd dat de importeur ze ook direct verkoopt want de importeur is dan gelijk een concurrent van zijn eigen handelaars.
 12. Die €10 meer, maken het sop van de kolen ook niet vet.
 13. Kijk....hier missen we onze zendamateur: Sjaak(k). Die had goed advies kunnen geven. @Matchless: veel sterkte met de gezondheid van je vader!
 14. Koop de AVM Fritz!Dect500 LED lampen. Die kun je perfect dimmen in lichtsterkte en iedere kleur via de Fritz! SmartHome App op je telefoon en Fritz!Box Ik ben daar uiterst tevreden over. Ze storen niet op de HF banden. Zelf heb ik er zeker 10 van overal in mijn huis in verschillende armaturen. Ze kosten per stuk net rond de € 28 op de bekende Duitse site van meneer Bezos. Ook handig: waar ook ter wereld kun je ze bedienen via het www voor inbraak preventie.
 15. Nou Digipaps, Leuk dat je zo positief reageert bij een vraag van je en met de mogelijke oplossingen. Altijd weer motiverend voor de andere forumleden!
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.