Ga naar inhoud

Drs. IJzerbout

Leden
 • Aantal items

  8403
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  123

3 Volgers

Over Drs. IJzerbout

 • Verjaardag 03/29/1955

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Dubai Media City & Ras al-Khaimah, UAE
 • Interesses
  Mijn vrouw, satellietontvangst, oude buizen & radio´s, alles met Broadcast en elektronica in het algemeen.

Recente bezoekers van dit profiel

642668 profielweergaven
 1. Ze zouden er beter aan doen het puin in eigen land op te ruimen en niet nog meer puin veroorzaken buiten hun grenzen.
 2. Kijk, hier gaat het al fout. Een versterker moet niet klinken. Doet ie dat dan voegt ie wat toe aan het oorspronkelijke geluid. Hij moet een "draad" zijn die het geluidsniveau op luidspreker niveau brengt. Zonder eigen klank te hebben. Dat zal iedere hifi fideladist met me eens zijn.
 3. Nou maak je borsten maar nat. Een klasse D versterker presteert fenomenaal goed. Daar kan alles aan buizen en Quad niet aan tippen. En ze gaan zuinig om met stroom.
 4. Broodje aap verhaal. Iemand die van kernenergie totaal niets snapt. In zo'n havarie geval zo de ramp voor Nederland en omliggende landen niet te overzien zijn.
 5. Was, of is er dan ook een onechte?
 6. Sprietje, hou op met dat kinderachtige gezever.
 7. Dat zijn doorgaans die China pruldingen. Feit is wel dat ik er menig LNC ben tegengekomen die inderdaad verpulvert zijn. Niet alleen dat, ook de houder gaat naar de eeuwige jachtvelden door UV zonlicht (Triax) Dus het idee van een UV bestendige LNC is voor mij belangrijker dan ieder 0,1 dB-tje eruit te peuteren en vierkante golfpijpen.
 8. Inderdaad. Superdom van Tonskidutch. Goed dat slimme Sprietje dit allemaal even opheldert voor de onnozelen onder ons.
 9. Ook de verdere woordkeuze en taalgebruik via de boordradio zal ik maar niet herhalen.
 10. Wat was dat met de middelvinger opsteken van Verstappen naar Hamilton?
 11. Daar zie je dat het een stel stevige dipolen zijn.
 12. Hmmm.....Totaal TV geen referentie voor mij.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.