Jump to content

Drs. IJzerbout

Members
 • Content Count

  6,742
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Drs. IJzerbout

 • Rank
  Sat4all verslaafd
 • Birthday 03/29/1955

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Dubai Media City & Ras al-Khaimah, UAE
 • Interesses
  Mijn vrouw, satellietontvangst, oude buizen & radio´s, alles met Broadcast en elektronica in het algemeen.

Recent Profile Visitors

640,317 profile views
 1. Het is gewoon een kwestie van fatsoen.
 2. Ik vind dat we met die smakeloze flauwe Corona-grappen op moeten houden. Er zijn mensen ernstig ziek en vechten voor hun leven, liggen op sterven of zijn al gestorven. Een beetje meer respect voor je medemens in deze éénmalige ernstige situatie zou ik persoonlijk waarderen.
 3. Ehhhh....wat een uitspraak. De Amerikanen is het gelukt om in 1969 meerdere keren mensen op de maan te landen. Doe ze dat maar eens na.
 4. Je bedoeld de Bundeskanzlerin. 😀
 5. Tja, jullie wilden Drs. IJzerbout niet geloven maar ik wist het al veel eerder. Neem nou maar van mij aan dat als ik zoiets schrijf dat het zo is.
 6. Het Formule 1 rennen in Melbourne is afgezegd. Het gaat NIET door. Jammer, dan kan ik Vettel niet zien winnen. 😀😀
 7. De NAB2020 Exhibition in Las Vegas is officeel gecancelled.
 8. Waar staat dat? Voor zover ik me herinner is BMW ermee gestopt omdat het voor ze niet meer economisch te verantwoorden was.
 9. Was dat een electrische auto of een trapauto? Ik hoor niet eens een motor brullen. En dan met "Jägermeister" op de motorkap, dan heb je in feite Verstappen al angst ingejaagd.
 10. Sorry, ik kan hier geen touw aan vastknopen. dan ga je in B naar ocmw of mutualiteit ggd. War heb je het allemaal over?
 11. Sprietje....dat heet "Positie Thinking". Ik ben wat Verstappen betreft sceptisch. Maar dat mag de pret niet drukken. 😇
 12. Waar ik me me bevind is mijn zaak en gaat jou absuluut niets aan. Dat valt onder mijn eigen verantwoording en is mijn keuze. Niet die van jou. Iemand het zwijgen op willen leggen (wat jij dus doet) is niet erg democratisch, waar jij zo prat op gaat. Maar heeft meer communistische trekjes. In een democratie heerst doorgaans vrijheid van meningsuiting. Dus als ik een opmerking over die waslap van Trump plaats die jou niet aanstaat, dan is dat mijn vrije mening. Daar kun je het mee eens zijn of niet. Bevalt het je niet, dan lees je erover heen en ga geen onzinnige opmerkingen plaatsen die niets met te maken hebben met mijn mening over een president die de democratie met handen en voeten in elkaar trapt.
 13. Ein prachtige ochtend in de Emiraten. Hier is het weekend al begonnen. We gaan chillen en lekker niks doen. 🙂
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy