Ga naar inhoud


Mikej0h

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

121 profielweergaven

Mikej0h's prestaties

Nieuw hier

Nieuw hier (1/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. De vraag is betreft nieuwe LNBs. De ALPS kan ik nergens meer nieuw vinden. De Inverto's blijven dan over; met andere woorden, keus is er niet meer - dan is "de keus gemaakt" ;-).
  2. Dank voor de suggesties, met name @Sprietje voor de uitzoektocht. Het is niet dat ik direct op zoek ben naar "het aller goedkoopste", maar vind het fijn als ik een keuze kan maken. Door de gegeven informatie blijkt dat er eigenlijk niet echt een keuze is, en de opties praktisch gelimiteerd zijn tot 1 merk/model. Dank allemaal!
  3. Overigens zie ik dat ik een foutje in de startpost heb. Het moet wel een B5 bracket zijn, want ik heb 4 houders. Drie houders zijn gemonteerd (door de vorige eigenaar), en een is nog beschikbaar (de linker op de bracket, dus voor Hotbird).
  4. @Sprietje dank voor je antwoord! Zijn er nog andere LNBs die ik kan overwegen? Ik vind een LNB van 30 euro vrij stevig aan de prijs.
  5. Ik ben nieuw naar de hobby met schotels, en heb tweedehands een flinke Visio Bisat gekocht. De schotel heeft een B4 beugel, en bied dus plaats voor 4 LNBs. De meegeleverde LNBs zijn zwaar verweerd en geoxideerd, en wil ik voor mijn avontuur het liefst vernieuwen. Mijn voorkeur is tenminste Astra 1/2/3 (of, op de beugel is dat dan 1,3,2), en wellicht later met Hotbird erbij. Ik heb niet meer dan 2 ontvangers, daarmee is een Twin LNB meer dan voldoende. Als ik online kijk naar plaatjes van de LNBs op een vergelijkbare schotel, zie ik verschillende modellen (vormen van LNBs). Zie hier een voorbeeld: Het liefste heb ik een 'reguliere' variant. Welke LNBs passen goed voor de door mij gewenste sateliet ontvanst? (de A's) Alvast bedankt ovor de input!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...