Ga naar inhoud

Pjotter6

Leden
 • Aantal items

  52
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Pjotter6

 • Verjaardag 04/22/1947

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Nuth lb

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Pjotter6's prestaties

 1. Bistabiel relais is gedeeltelijk mechanisch bij elke puls word er een wieltje een stukje gedraaid waardoor dan het ene en dan het andere contact geschakeld wordt Zoek maar een bij google op bistabiel relais.
 2. op de bekende site voor gebruikte spullen staat een Selfsat H30D2 te koop
 3. Ik gebruik al lange tijd de H50D2, en heb daar zeer goede ervaringen mee. prima ontvangst ook bij slecht weer.
 4. @ Sat-marc Heb vanmorgen even in het menu gezocht en inderdaad ook in OpenPli kon en heb ik dat uitgeschakeld, en ziedaar blijft na uitschakelen mooi op de laatst gekozen satelliet staan. Hartelijk dank
 5. Laatst gekozen sat positie is altijd 19.2.
 6. Dacht dat de schotel dan minder zichtbaar zou zijn, maar dat zal wel niet erg veel helpen hier in het Limburgse, bij 50.9 graden
 7. Dan kan ik dat onderste boven monteren van de schotel dus wel vergeten. bedankt voor de antwoorden.
 8. Ik heb een vraag als ik een Cahors schotel met vier LNB's ondersteboven op mijn balkon monteer, hoe zit het dan met de plaatsing van de LNB's blijft dat hetzelfde of moeten de volgorde anders om zijn. ( Spiegelen)
 9. Sprietje ik zou graag willen weten of ik een Cahors schotel met vier lnb's ook op de kop op het balkon kan gebruiken , blijft de volgorde van de satellieten hetzelfde?

  Met vriendelijke groet,

  Pjotter6

 10. Pjotter6

  Oscam in Openpli

  Ik ben van plan om een Vu+Ultimo 4K te kopen en wou daar dan Openpli 6.0 of 6.1 in zetten maar heb begrepen dat daar alleen nog maar een Oscam als soft cam in zit of kan. Nu is mijn vraag kan ik daar net als bij CCcam zelf eenvoudig een paar regeltjes in zetten, om al mijn zenders welke ik nu op mijn oude receiver via CCcam kan ontvangen, dan ook weer te ontvangen. Mij is verteld dat dat bij de Oscam een stuk moeilijker is, en zo'n geweldenaar met programeren ben ik nu ook weer niet. Ik hoop dat iemand mij kan verder helpen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.