Jump to content

Pjotter6

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

About Pjotter6

 • Rank
  Lid
 • Birthday 04/22/1947

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Nuth lb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bistabiel relais is gedeeltelijk mechanisch bij elke puls word er een wieltje een stukje gedraaid waardoor dan het ene en dan het andere contact geschakeld wordt Zoek maar een bij google op bistabiel relais.
 2. op de bekende site voor gebruikte spullen staat een Selfsat H30D2 te koop
 3. Ik gebruik al lange tijd de H50D2, en heb daar zeer goede ervaringen mee. prima ontvangst ook bij slecht weer.
 4. @ Sat-marc Heb vanmorgen even in het menu gezocht en inderdaad ook in OpenPli kon en heb ik dat uitgeschakeld, en ziedaar blijft na uitschakelen mooi op de laatst gekozen satelliet staan. Hartelijk dank
 5. Laatst gekozen sat positie is altijd 19.2.
 6. Dacht dat de schotel dan minder zichtbaar zou zijn, maar dat zal wel niet erg veel helpen hier in het Limburgse, bij 50.9 graden
 7. Dan kan ik dat onderste boven monteren van de schotel dus wel vergeten. bedankt voor de antwoorden.
 8. Ik heb een vraag als ik een Cahors schotel met vier LNB's ondersteboven op mijn balkon monteer, hoe zit het dan met de plaatsing van de LNB's blijft dat hetzelfde of moeten de volgorde anders om zijn. ( Spiegelen)
 9. Sprietje ik zou graag willen weten of ik een Cahors schotel met vier lnb's ook op de kop op het balkon kan gebruiken , blijft de volgorde van de satellieten hetzelfde?

  Met vriendelijke groet,

  Pjotter6

 10. Ik heb een vraag mijn rotor draait als ik mijn tuner uitzet vanzelf na enkele minuten naar 23.5 graden terwijl hij op 19.2 stond . Ik kijk via een Vu+ duo 4K. Alles werkt perfect , alleen dat terug draaien naar 23.5 snap ik niet, ik hoop dat er hier iemand is die daar een verklaring voor heeft.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.