Ga naar inhoud

Satbeginner

Leden
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Satbeginner

 • Titel
  Sat4all Lid

Recente bezoekers van dit profiel

3532 profielweergaven
 1. Het is me gelukt om OSCam te installeren nadat ik een sofcam-feed eerst installeer. Via plug-in kan ik OScam installeren en Oscam web-gui werkt.
 2. Heb net enigma2-softcam-oscamemu_11.390-FOR-TeamBlue+all.ipk geinstalleerd maar helaas is deze niet zichtbaar met blauwe knop. Wie kan mij voorzien van een werkende OScam versie voor TeamBlue?
 3. Yep, OSCam_11.577-r798 in usr/bin heeft attributes 755. CCcam heb ik nu aan de praat gekregen door een andere ipk(CCcam_2.3.2) te downloaden en te installeren. Maar toch wil ik die OScam ook aan de praat krijgen, zit nu in de materie Om in OScam web GUI te komen moet ik OScam al opstarten op box? Dit lukt niet. Ik zou verwachten dat dit moet werken als ik OScam geinstalleerd heb.
 4. Canal Digitaal, toch alle moet bij elkaar geraapt om OScam te installeren. Heb forum gelezen van afgelopen week maar helaas loop ik tegen zelfde probleem als Sharky1 dat box blijft hangen als ik Oscam activeer met de blauwe toets. Blauwe driehoek blijft maar draaien. Teamblue 6.4 image moet ik iedere keer opnieuw laden mbv usb stick en softcam setup weer installeren... Doordat ik Oscam niet kan activeren kan ik web gui ook nog niet opstarten.
 5. Sinds deze week heb ik een Gigablue UHD UE4k met TeamBlue 6.4. Ik heb gelezen dat CCcam ook moet werken met ARM. Vandaag ik heb CCcam enigma2-softcams.cccam-all-images_2.3.8_cccam_mips_arm_all.ipk geinstalleerd. Bij softcam zie ik wel 2.3.2 staan. Helaas krijg ik deze niet aan de praat, wie heeft hier ervaringen mee?
 6. Momenteel draait mijn GB HD Quad plus op OpenMips 4.3. Helaas kan ik nergens zien welke bootloader versie ik heb. Deze is waarschijnlijker ouder dan laatste bootloader 4-11-2015. Waar kan ik dit zien op mijn STB? Mijn STB is van 2014. Voor Teamblue 6.3 heb ik laatste bootloader 4-11-2015 nodig?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.