Spring naar bijdragen

Tripleboy

Leden
 • Aantal bijdragen

  5463
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Tripleboy geplaatst

 1. Persoonlijke aanvallen, dat verbeeld je zelf hoor. Het is vooral een feit dat je met verkeerde informatie komt, en als je daarop word aangesproken je dan een bocht neemt van 180 graden, en ook nog je eerder geplaatse info gaat verdraaien in en poging om je ongelijk te verdraaien. En hier doe je dat alweer: Ik heb aangetoond dat je eerdere bewering dat je vrijwel onbeperkt kan opnemen met je VU+ 4K ontvanger van de Telenet ongecodeerde ontvangers in de praktijk niet kan eenvoudigweg om dat er slechts een handvol op zitten op heden, en nu kom met bewering dat het vroeger anders was, daar zijn we vandaag dus niets mee, en heb je ongelijk op heden. Ook een eerdere bewering dat je zweerde bij Hardware van de betreffende provider, kom je dan achteraf verdraaien, en nu moet het zelfs zoveel mogelijk vrije hardware zijn. Ook je bericht dat de TVV kaarten een Sid limitatie hebben, als ik dan meld dat bij Telenet zowel de Digicorder als de module ook beperkt zijn op een vergelijkbare manier hoor ik je niet meer, behalve dat je in herhaling valt, overigens ik moet niet instappen bij TVV, dus dat doet hier ter zake, verder zijn de kaarten nog verkrijgbaar.
 2. Het is uw probleem, niet het mijne, een smartphone is een wegwerptoestel, na 2 jaar stopt voor sommige al de ondersteuning. DVB-S2 had ik al op mijn 1ste Satelliet ontvanger. Nooit gedwongen geweest mijn computers te vervangen, dat bepaal ik zelf wel. De Evolutie is op heden dat de Analoge zenders verdwijnen en vervangen worden door SD zenders in slechte beeldkwaliteit, en dat je daarvoor kosten moet gaan maken, ja wat is dan het probleem.
 3. Zo lees ik het niet hier, je verzint maar wat hé, concrete gegevens zijn er ook niet. Windows 10 bevalt uitstekend hier.
 4. En Telenet zal die meerkosten waar je niet om gevraagd hebt natuurlijk vergoeden.
 5. Klik op Start, vul in restore > de pc opnieuw instellen > aan de slag.
 6. Onversleutelde zenders op de Telenet kabel, daar zijn er niet veel van, heb je dus geen FBC tuner voor nodig die 8 muxen kan opnemen, je eerdere bewering dat je Provider ontvangers de voorkeur genieten probeer je alweer te verdraaien met iets dat niet kan. En eerts ga je beweren dat Provider ontvangers voor jou de voorkeur genieten wat dan zo niet blijkt te zijn, en het verhaal over support en onversleutelde kanalen, wat natuurlijk geen steek houdt, je eerdere verklaring blijft echter wel voor je rekening. De kans dat " no free tuners available" zal verschijnen is inderdaad heel klein met zo weinig FTA zenders op de kabel, goed verzonnen maar helaas. Al jaren roep je hetzelfde over de TVV kaarten, ondertussen 12 jaar in gebruik naar volle tevredenheid, en niet 1 kaartje hoor maar meer.
 7. Citaat zzzzzz: Ik blijf bij mijn punt, ik heb liever een situatie die door de leverancier ook echt ondersteund wordt. En hoe ga je dat rijmen met een VU+ Duo 4K met een FBC DVB-C tuner, die helemaal niet ondersteunt word door TN. Beperkingen bij Telenet opname's Op de website Telenet staat vermeld Digicorder / Digibox Goed om te weten Neem tot 2 programma’s tegelijk op en kijk naar een 3de programma Je kan géén programma's uit het verleden opnemen.
 8. Weten we al decennia lang, enkelingen daar gelaten.
 9. Dus een Fantast, ga nu maar een flink eindje gaan lopen, en bezinnen.
 10. En Kernenergie is er nog steeds in België, uw leugen ten spijt. Hoe zouden we dan opnieuw Kernenergie willen, als die er al actief is En blijkbaar gaan dat nog voor een hele tijd verlengen, en ja goed gelezen.
 11. De Telenet Module & kaart is anders ook flink beperkt, in voorgaande berichten al vermeld.
 12. Hallo, Mol heeft geen kerncentrale maar 3 kernreactors voor testen te doen. Die centrale naast het kanaal is een steenkoolcentrale en heeft absoluut niets van doen met die testreactoren. Op enkele honderden meters van de reactoren bevinden zich ook grote ondergrondse bunkers waar licht radioactief materiaal wordt opgeslagen.
 13. Geeuw, dat je post om de teller te doen draaien weten we onderhand wel, dat daarbij anderen ook nog eens moeten beledigd worden weten we nu ook, en je kan echt niet in alle materie de profeet zijn.
 14. Maar wanneer en hoe stopt (reden) het sturen van die puls.
 15. Je zegt eerst "A" en achteraf neem je naar goede gewoonte een bocht van 180 graden om dan met een andere verklaring te komen in een poging om je gebrekkige informatie te verdraaien. En dan komt bericht "B", dat dan natuurlijk onderschrijft wat eerder is geplaatst door andere leden. Van die goedgekeurde ontvangers had je niets vermeld, naar goede gewoonte word dat er achteraf maar bij gesleurd, de beperkingen die je noemt vrijwel geen last van hoor, en wel vele voordelen die de dichtgetimmerde bakken je ontnemen. IP zenders bij TVV, meer dan 95 procent zijn via de satelliet te ontvangen op heden, valt heel goed mee, overdrijven moet je ook niet doen.
 16. Tripleboy

  Formule 1 in 2019

  Op vandaag is de WK stand de volgende 1 Lewis Hamilton GBR Mercedes 338 2 Valtteri Bottas FIN Mercedes 274 3 Charles Leclerc MON Ferrari 221 4 Max Verstappen NED Red Bull Racing Honda 212 5 Sebastian Vettel GER Ferrari 212
 17. Op de hoofdontvanger DLNA server (onder applicaties) installeren. Op de andere ontvangers DLNA browser installeren. Met deze kan je dan de hoofdontvanger zien en naar de map met movies gaan, en ze afspelen. Voor de TV HDMI-cec aanzetten in de ontvanger.
 18. Tripleboy

  Formule 1 in 2019

  Na de Japanse F1 Grand Prix 2018 was de WK stand zo 1. L.Hamilton - 331 2. S.Vettel - 264 3. V.Bottas - 207 4. K.Raikkonen - 196 5. M.Verstappen - 173
 19. Tripleboy

  Formule 1 in 2019

  Max had eind 2018 249 WK punten en een 4de plaats in het WK F1 Max heeft op 17 oct 2019 212 WK punten en bezet de 4 de plaats in het WK F1 met nog 4 races te gaan.
 20. En hoe deactiveren ze een module, technisch en voorwaarden, moet je dat echt aanvragen, of beter niets doen.
 21. Tripleboy

  Nostalgie in Beeld

  Zelf ben ik pas gaan tanken in 1973 (bromfiets), koste dus weinig. de Sixties en betogen maar. Ha, die zomers toen Elk zijn Skippybal in de Sixties
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid