Spring naar bijdragen

Tripleboy

Leden
 • Aantal bijdragen

  3350
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Tripleboy

 • Rang
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Astra
 • Interesses
  Techniek

Recente profielbezoeken

127118 profielweergaven
 1. Binnenland minister Gatz wil reclame doorspoelen verbieden

  En blijkbaar beseffen ze niet dat een leegloop zich aan het ontwikkelen is, de kortzichtige manier van denken van de managers daar gaat nog in hun gezicht ontploffen. Een enquête toont aan dat 92 % van de kijkers reclame in een programma als zeer storend ervaart, en toch gaan ze dit blijven doordrukken, te gek voor woorden.
 2. Binnenland minister Gatz wil reclame doorspoelen verbieden

  Wat een onzin dus, de klant bij Telenet word bij de neus genomen, natuurlijk kan hij opzeggen, maar dan is hij geen klant meer, Telenet is ondertussen ook een zender ( is eigenaar van meerdere zenders). https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180308_03399132 Iemand die stopt met tv kijken, is helemaal geen klant meer, bij niemand.
 3. Binnenland minister Gatz wil reclame doorspoelen verbieden

  Dat de reclame inkomsten gebruikt zouden worden voor betere programma's is een illusie, het zijn zoals al eerder vermeld de toplui die ermee gaan lopen, wat had je anders wel gedacht. https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180323_03425785 De achteloze klant word naar goede gewoonte verder afgezet en verder bedrogen.
 4. Tel mee (deel 2)

  4842
 5. Opel corsa

  Mysterie opgelost,
 6. Binnenland minister Gatz wil reclame doorspoelen verbieden

  Uitgelegd https://www.vlaamseregulatormedia.be/nl/commerciele-communicatie/veelgestelde-vragen-over-reclame
 7. Binnenland minister Gatz wil reclame doorspoelen verbieden

  En zo zijn ze hun eigen ondergang aan het bespoedigen, reclame in een programma zal toch weg moeten, anders haken velen af.
 8. Binnenland minister Gatz wil reclame doorspoelen verbieden

  Hij al teruggefloten door de partij voorzitter, https://www.hln.be/nieuws/binnenland/gwendolyn-rutten-fluit-partijgenoot-gatz-terug-over-verbod-doorspoelen-reclame-gaan-we-echt-niet-doen~ad4ab67b/ De rest zijn nu verzinsels, niet kunnen doorspoelen word bij deze afgevoerd, punt uit. Bevestiging staat ook op Twitter
 9. Binnenland minister Gatz wil reclame doorspoelen verbieden

  Natuurlijk, de riante salarissen van de toplui bij SBS moeten alweer omhoog, en dan gaan we de ruim betalende kijker nog wat meer gaan uitzuigen en pesten, zolang die idioten dat allemaal blijven slikken gaat het spelletje door. En meneer de Minister gelooft al dat lobbyen natuurlijk, opzeggen kan ook hoor, als we dat massaal gaan doen kunnen ze hun reclame steken waar de zon nooit komt.
 10. Opel corsa

  Lentekriebels (21 maart)
 11. Tel mee (deel 2)

  4839 aan de PIL
 12. Nieuwe zender: DocuBox

  Was ook op VTM te zien met co commentaar van Tom Boonen, dus niet alleen op Eurosport. De live tv-uitzending van VTM begint om 14u30. De commerciële zender VTM is helaas door de meeste Nederlandse tv-kijkers niet te ontvangen. Bij VTM wordt het commentaar verzorgd door Merlijn Castelyn, met als co-commentator Tom Boonen. In België is Milaan-San Remo eveneens vanaf 14u30 live op tv te zien op de zender Eurosport 1. Ook is er een Live stream bij VTM te bekijken.
 13. Wat vind jij van het weer buiten op dit moment?- deel 3

  Dat Winterweer mag gaan ophouden, bijna 21 maart welkom Lente
 14. Tel mee (deel 2)

  4837 Tjoek, tjoek, tjoek ....... tuuuuuuuuttt
 15. Tel mee (deel 2)

  4834 4835
×