Ga naar inhoud

RowanF1

Leden
 • Aantal items

  238
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over RowanF1

 • Titel
  Sat4all Regular
 • Verjaardag 12/04/1991

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

8517 profielweergaven
 1. Bij een bepaalde piraat vond ik het volgende: SKY DE Pairing Please note that from 21.10.2019 Sky started new pairing encryption Many of channels are already dark from caid 098C, but we somehow managed to put them to work from 09C4 For now situation is unknown, since this is first day of process We will put new news here when there is any information In worst case signal will be reachable through our Free IPTV without any additional cost. We are doing our best to restore service as soon as possible, but your patience is required Toen ben ik even verder gaan kijken op een cardsharing-forum en daar zijn al tientallen topics aangemaakt met alleen maar de vraag naar 09C4 CAID's. Zouden ze toch alweer iets gevonden hebben?
 2. Winterbanden. Overigens puur en alleen om in en door Oostenrijk te mogen rijden.
 3. Kwalificatie is in de nacht van zaterdag op zondag om 3:00 tot 4:00 (Nederlandse tijd)
 4. Misschien eens CloudFlare DNS (1.1.1.1 en 1.0.0.1) proberen?
 5. Caravans hebben vaak ook geen accu waardoor er ook geen 12V aansluiting is.
 6. Deze zijn tussen de €10 en €30 te koop in verschillende webshops. Op Chinese sites voor nog lagere prijzen.
 7. Het recreatiepakket heet nu Op Vakantie Basis. Dat is alleen bij de flex abonnementen, voor de wintersporters onder ons 🙂 Je abonnement zal worden omgezet naar het Op Vakantie Basis-pakket of in elk geval worden aangeboden. Met drie dagen is het inderdaad gebeurt en een activatiesignaal op 21 maart zal de kaart(en) weer tot leven wekken.
 8. Die hebben toch geregeld na een aantal minuten van aanvang een redelijk transparant logo in grijstinten?
 9. F1TV Pro is op dit moment voor 7 dagen 'gratis' te verkrijgen.
 10. Niet. Eerder werd er nog wel eens door providers gebruik gemaakt van verschillende APN's maar dat gebeurt tegenwoordig ook al niet meer.
 11. De Next-afstandsbediening kan je instellen om met de volume-toetsen je versterker aan te sturen. Persoonlijk vind ik dat een verbetering dan dat het volume op de decoder geregeld wordt.
 12. Het vervelende is dat Digitenne en C+ maar twee van deze kanalen doorgeeft. Het verhuizen van de 'beter bekeken' wedstrijden naar FOX Sports 2 en 3 kan dus betekenen dat je als klant van Digitenne of C+ een deel van de wedstrijden je favoriete club niet kunt zien.
 13. Het begint inderdaad erg vervelend te worden. Grappig genoeg vergeten ze bij mij het abonnement te verhogen...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid