Ga naar inhoud

moonchild

Leden
 • Aantal items

  2155
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over moonchild

 • Titel
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. zie dit net op tweakers, wil JayZ nog effe cashen voordat Spotify zn handel plat walst? Betalingsverwerker van Twitter-ceo Dorsey neemt meerderheidsbelang in Tidal
 2. Dat zou mogelijk kunnen zijn, maar voor een test heb ik de units ook zonder crossover op de versterker aangesloten. En de vervorming bleef.
 3. Een video op youtube over het vervangen van de conusrand indien nodig:
 4. Nee, de conussen waren toen allemaal zo. Latere werden netter met strepen van binnen naar buiten. En nu heb je de Zellaton. https://www.google.com/search?q=podszus gorlich
 5. 3 en 4 zijn inderdaad de speakers die het langst niet hebben gespeeld, omdat de versterker defect ging. Maar dat is weer een ander verhaal met vintage audio. De randen zijn van een soort stof, maar niet meer super flexibel. Zit wel een soort vouw in. De rimpels in de conus zijn trouwens normaal.
 6. Je kan dat Spotify toch zeker digitaal opnemen? Dus geen noodzaak voor een analoge recorder, de betere vintage was trouwens een Sony Pcm F-1 met betamax recorder geweest. Maar de reparaties aan dat vintage spul zijn duur. Minimaal Cd kwaliteit zou in 2021 toch ook wel de standaard moeten zijn denk ik.
 7. Ik heb hier een Nas met 16 TB opslagcapaciteit. Hier passen toch zeker 20.000 cd's op, niet gecomprimeerd! Een stapel van deze cd's zou 200 meter hoog zijn. m En wie de hoesjes en al de rest mist, die zou zeker eens naar Roon moeten kijken. De oplossing om naar eigen en cloud muziek te luisteren via een geintegreerde beleving.
 8. Het is voor mensen met een sublieme hoofdtelefoon of deftige geluidsinstallatie. Niet voor de freeriders met een sonus/teufel setje.
 9. Ik zit hier met 4 speaker modules , 13 cm laag/mid, waarvan er 2 zeker 5 jaar niet meer hebben gespeeld. De leeftijd is 20 jaar. Alle 4 laten bij het spelen min of meer duidelijke vervorming horen. Luister naar de 4 toegevoegde bestanden, opgenomen met mobiphone. Uiterlijk zijn er geen beschadigingen zichtbaar. Iemand een idee wat er aan de hand is en of ik dit zelf kan oplossen? 20210221_165439.mp3 20210221_165415.mp3 20210221_165218.mp3 20210221_165203.mp3
 10. Maak je geen zorgen en geef zeker geen geld uit hieraan. De afmetingen van de tv zijn immers te klein om enig verschil te zien.
 11. Vettel verkoopt 8 auto's uit zijn priveverzameling. Het gaat om wagens met weinig km's van vooral Ferrari zoals F50, Enzo en The Ferrari. Prijzen liggen niet echt op sat4all niveau, met CeesV als uitzondering
 12. De ontwikkeling van de Power Unit zal vanaf 2022 bevroren worden. Dit is op 11-2-2021 besloten. Hierdoor kan Red Bull Racing de motorenafdeling van Honda in het VK overnemen. Hiervoor is een nieuw bedrijf , Red Bull Power Trains, opgericht. Deze PU's zijn enkel voor RBR en haar dochterteam bescchikbaar. Er zal geen branding, zoals bv bij de Renault motoren als Tag Heuer, plaats hebben.
 13. De verhoudingen met de buren is hier toch al niet zo goed, dan maak een beetje geluid op zondagmorgen ook niet meer uit:
 14. Kg is inderdaad de betere aanduiding voor een hoeveelheid vloeistoffen. De massa van een x aantal atomen is immers een vast gegeven. Het volume kan varieren. Waarom wordt anders in de F1 de hoeveelheid brandstof in kg gemeten? De ingenieurs daar weten anders wel wat ze moeten doen. Ook bij benzinepompen zie je nu vaak de aanduiding 15 graden C, reken maar uit wat je dan krijgt.
 15. moonchild

  Bekabeling TV?

  Juist met 1 kabel naar de plek, en daar verdelen met een switch. Is ook veel beter voor de klank van de apperatuur : https://audio-creative.nl/muziekstreaming/ethernetkabels-de-cat-vangen-deel-2/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.