Jump to content

moonchild

Members
 • Content Count

  1,975
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About moonchild

 • Rank
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zeker ook anti voetbal dat je geliefde voetballers belastingplichtig zijn. Ze hebben immers al zo weinig
 2. Nee dus, de wagens voldoen aan het technische reglement en zijn dus legaal. Maar het ontwerpproces van de achterste brakeducts is strijdig met het sport reglement. De clou zit hem erin dat de van Merc in 2019 ingekochte ducts, toen helemaal legaal, nooit op de 2019 Racing Point gebruikt zijn.
 3. Ziggo is dus gezwicht voor de denkbeeldige druk door het voetbal. Fox is het ziggo karkas nu aan het uitbenen als een roedel vraatzuchtige hyenas.
 4. Pas als de brabantse bouwvakkers klaar zijn met feesten, en terugkeren uit Benidorm begint de 2e golf pas echt. Als elke ochtend de witte bestelbusjes weer de Moerdijk oversteken dan moeten we weer de schuilkelders in........
 5. Wat een lulkoek schrijf je toch bij elkaar. Pirelli zal toch niet openlijk toegeven dat de banden de belasting niet aankonden, externe oorzaak is dan veel beter. Pirelli geeft wel degelijk van te voren aan hoe de banden tijdens een race zullen presteren. Afdwingen kan Pirelli hierbij de minimale bandendruk, de rest is aan de teams. Max kreeg nieuwe banden om de snelste ronde te rijden. Niemand gaat in de laatste ronde uit voorzorg banden wisselen.
 6. Feiten en bewijzen, denk je dat ze ons de contracten laten zien? man man man, voetbal wil geld en voetbal krijgt geld, jou geld en ons geld, Duidelijk toch.
 7. De Mercs met een voorsprong van meer dan een complete volledige hele seconde.....een universum. De reden voor het slechte presteren van Racing Point heb ik reeds verteld. Zal dit teven de reden zijn waarom papa Stroll volgend jaar Vettel naast zijn jong wil hebben?
 8. Doe mar de Nieuw Zeelandse aanpak. Geen toegang voor Niet inwoners. Terugkerende inwoners 2 weken in quarantaine in speciale hotels.
 9. Ben het volkomen met je eens over de status van de Hulk als topcoureur. Maar hij zal toch moeten wennen aan de auto, en Stroll heeft dit jaar ook bewezen dat hij een beetje kan sturen. Een achterstand voor zelfs ervaren nieuwelingen is altijd vrij normaal. Voor het team is er met het wegvallen van Perez een groter probleem, wie gaat nu de afstelling van de auto doen? Hulkenberg kent de auto nog nauwelijks, en kan Stroll die klus wel aan. Een plek achter de Mercs zie ik dus niet als vanzelfsprekend in Silverstone.
 10. Het was vandaag 35 graden, met een asfalttemp van 50 graden. ongekend voor Silverstone en dodelijk voor de grip van de banden. Morgen zal het veel koeler zijn, met de juiste verhoudingen hersteld. Go Kimi
 11. Ik heb ttrouwens nog een goed advies voor alle Ferrari fans. Ga zondag middag lekker wandelen of bij schoonmoeders op bezoek, maar ga niet naar de race kijken
 12. Mijn voorspelling is dan toch anders: Ham- 1 Bot- 2 Per- 3 Stroll- 4 verstappen- 5 maakt de boel dan toch weer spannend
 13. Dit is HET Merc circuit par excelence. Zij gaan hier alle andere teams in grond en bodem stampen. Als je denkt dat Max toch wel eens kans heeft dan heb je nul verstand van F1. Voor Ferrari zal zal dit een ultimatieve vernedering worden, heel Italie zal huilen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy