Jump to content

moonchild

Members
 • Content Count

  2,224
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About moonchild

 • Rank
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Was net op RTL4 nieuws. Geen F1 bij ziggo vanaf volgend jaar. Volgens ziggo zijn de rechten te duur. Andere partij had belangstelling. F1 en ziggo zijn toch beiden van liberty media?
 2. Ik zie niet wat streamen binnen het eigen netwerk nou met VPN te maken heeft. Heel misterieus.
 3. Tijdens het afspelen in youtube op het tv teken in de video drukken. Nu krijg je een overzicht van devices die de stream kunnen ontvangen, met een beetje mazzel staat je tv ertussen. Indien niet moet je een chromecast kopen voor 40 euro.
 4. Ik zet hier even een scenario voor de experts neer: We, het westen, kijken zo naar onszelf dat we de achtergestelden op de wereld vergeten. Terrasje pakken is immers intens belangrijk en essentieel mensenrecht. Mutatatie ontstaat ergens bij de achtergestelden waartegen onze huidige vaccins niet werkzaam zijn. Vrijheidsvierende tourist neemt deze nieuwe variante mee naar huis. Loop terug naar februari 2019.........enz enz
 5. Maar Elon's vloot komt eraan en die vliegen zo laag dat je soms bijna moet bukken. De 1e Nlérs schijnen een uitnodiging te hebben gehad. Maar Elon's vloot komt eraan en die vliegen zo laag dat je soms bijna moet bukken. De 1e Nlérs schijnen een uitnodiging te hebben gehad.
 6. Is een absurd hoog bedrag maar wel volkomen logisch voor een team om dit te betalen. Waarom? De top , zoals Ham en Max zijn in elke wagen minimaal 2 tienden sneller dan de rest. En een wagen enkele tienden sneller maken kost ook tientallen miljoenen.
 7. Zolang er straks maar genoeg tijd blijft om de verschillende aanbieders van Pay-Servers te testen. Ik ga ervan uit dat deze hun zaken wel goed op orde zullen hebben. Als CD mijn geld niet meer wil hebben dan iemand anders wel.
 8. Technisat heeft dus brakke software en de aangegeven waardes zijn volkomen waardeloos. Tip: gebruik dan ook geen dB, maar smileys of duimpies voor de kwalitets.
 9. Een Quattro met body in lengterichting en smalle kop is goed nieuws nadat de black premium qauttro juist die achterlijke dikkere kop heeft gekregen https://www.inverto.tv/lnb/448/quattro-high-gain-low-noise-40mm-lnb
 10. Ik dacht dat hij geen goede set Medium banden meer had, Dan had hij 10-15 ronden voor het einde op Soft moeten gaan rijden en Ham opjagen. Rollen omgedraaid. Nu is er op gewed dat de banden van Ham ook minder zouden worden, was dus niet zo. Je kan niet alles berekenen, gelukkig maar. Maar het complete pakket van Mercedes was beter.
 11. Bij RTL liep er een schattig hondje rond in de studio, bij ziggo weer zn blauwe spuitbus?
 12. motorsport.com Dit zijn dus niet jongens die achter een draaibank staan of de werkplaats aanvegen Die is een serieus verlies voor HPP. Daarnaast de strijd van RBR om de budget cap ook voor de PU's te laten gelden. Daar staat Mercedes dan met 500 medewerkers bij HPP.
 13. Dat is precies hetgeen een Nasa director vorig jaar al zei toen het al eerder met een chinese raket mis ging. Nu weer hetzelfde. Ik wil hier niet weer als chinahater neer worden gezet, maar het lijkt toch wel dat het hen geen ene moer uitmaakt.
 14. Het gaat dus om de raket waarmee een onderdeel naar het chinese ruimtestation gelanceerd is, de chinesen zijn niet welkom op de ISS. Normaal zorgt men ervoor dat de zooi weer veilig op aarde komt zonder dat er slachtoffers vallen, maar in china mogelijk dus niet.
 15. Gerrit, veel sterkte en beterschap gewenst. Zelf had ik ook geen last van smaak/geur verlies maar ook geen hoesten. Enige symptoom was eigenlijk extreme uitputting, ging ook erg op en neer. Nu na 5 weken sinds begin weer op 80% van oud energielevel. Gekke ziekte met zoveel variatie. Toch redelijk aantal survivors hier gelukkig.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.