Ga naar inhoud

moonchild

Leden
 • Aantal items

  1584
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over moonchild

 • Titel
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik denk dat je hier moet zijn, en dan een lokale vereniging uitzoeken Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS)
 2. moonchild

  100 km/h

  BMW, groot type, meest luxe uitvoering, diesel.......gewoon de normale moderatur mobiel bij sat4all
 3. Binotti denkt dat zn boys goed met elkaar op kunnen schieten. En dat ze voortaan verstandig gaan racen. Een echte techneut dus...... Wordt dus wel lachen in 2020.
 4. bekend verhaal, te weinig werkgeheugen......alles gaat via de pagefile op de hdd.....die is ook bijna vol.....dagenlang geratel als gevolg
 5. Wat praat je nou over Sainz. Doktor Alban was 2e toen hij door Lewis eraf gekogeld werd. Wat moet die Alban nou? 14e is ie En het publiek uren laten wacchten op een degelijke beslissing, incl beelden telemetrie antwoord coureurs......
 6. De Honda motor was het snelste op het rechte stuk, wel bijzonder. Hopen dat alles zuiver is en geen disqualificatie volgt.
 7. Beroemde circuits met kombochten in EU: Monza, Avus, Spa-Francorchamps......
 8. moonchild

  100 km/h

  De luchtweerstand stijgt met het kwadraat van de snelheid, is dus niets marginaals aan.
 9. De naam komt rechtstreeks van het liedje dat de Berlijnse muur heeft doen vallen, hoe ging die ook al weer?
 10. Het lijken wel de jehovas of hare krishnan, al 20 jaar post er iemand in het Windows forum dat je beter linux kan gebruiken op de desktop. En al 20 jaar luistert er geen kip naar laat het gaan
 11. Al die stoere mannen met hun macho verhalen in de F1, maar niemand heeft de ballen om een officieel protest tegen Ferrari in te dienen. Dan weet ik genoeg, hoe noem je die praat.........precies.
 12. Snelste ronde voor Leclerc........ Maar ik had ook al eerder geschreven dat de long-runs van Mercedes op vrijdag erg goed waren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid