Ga naar inhoud


Petrojan

Lid
  • Items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Petrojan

  1. Vandaag heb ik de draaibare schotel op de camping geïnstalleerd, ingesteld op de Hotbird en Astra’s 1,2 en 3. De signaalsterkte en de kwaliteit zijn prima en de fta-kanalen komen uitstekend door. Ik kan de Canal digitaal card niet opnieuw online en via sms activeren, we hebben een oranje smartcard, die het thuis met een cam-module in de tv voor alle kanalen prima doet, helaas op de Vantage HD 8000S zijn de Canal Digitaal gecodeerd. Volgens mij can er geen cam-module ingevoerd worden. Is het nu einde oefening?? Graag suggesties en/of oplossingen, alvast bedankt.
  2. Goede morgen, dit is ‘m dus, de oplossing 👍👌, het was heel even proberen, maar het systeem draait! Nu alleen nog uitvissen hoe ik de rotor terug kan krijgen op de referentie positie. Bedankt voor deze snelle tip!! Dat geldt overigens ook voor alle andere suggestie- en tip aandragers.
  3. Daar ben ik eerlijk gezegd, domweg van uitgegaan 🥴. De ontvanger heeft eerder gedraaid met een Visiosat met 4 lnb’s, maar nu hebben we een tv met ingebouwde sat-ontvanger, de Technisat is dus over, vandaar dat ik ‘m aan een draaibare schotel wil verbinden.
  4. Bedankt, dat had ik al ontdekt, moet dat dan per satelliet ingevoerd worden en waar vind ik dan de optie”USALS”? Het vreemde is, dat de schotel meldt dat naar 19,2 gedraaid wordt, maar in werkelijkheid naar de 28,5 gedraaid wordt, ik zie vast en zeker iets heel simpels over het hoofd 🥴
  5. Bedankt voor de vlotte reactie. “Dat moet niet zo moeilijk zijn”, dat dacht ik ook, schotel is 100% goed uitgericht en mbv een andere tuner gecontroleerd, alle 4 satellieten geven dan prima beeld, de schotel heb ik weer teruggesteld op de referentie, en daarna de Technisat aangesloten, het punt is dat ik nergens USALS in kan stellen, ik kan dus ook onze eigen gps-locatie niet instellen. Ik heb ook geen idee waar dat in te stellen is. We gaan gewoon door met proberen.
  6. Is er iemand die mij kan vertellen of helpen hoe ik op onze Technisat Digit ISIO S2, vier satellieten (19,2 Astra, 23,5 Astra, 28,5 Astra en 13,0 Hotbird) kan toevoegen? We hebben een Selfsat H30D met daaraan de Stab Selfsat HH90. Volgens mij heb ik geen enkele mogelijkheid niet geprobeerd en het heeft me uren van "vogelen" gekost, steeds zonder resultaat. Bij de "good-old" Vantage, de kleine rode SAB en de Amiko lukte dat prima, maar bij de Technisat kan ik het niet voor mekaar krijgen. Een stap-voor-stap procedure is zeer welkom, ik wil de Technisat ook wel opsturen of, als het in de buurt van 7683 is, ook wel komen brengen, het mag ook bij mij thuis geregeld worden, in principe zijn alle opties open. Alvast bedankt voor de eventuele reactie(s?).
  7. Wij hebben een Technisat Digit ISO S2 op het schap liggen die we niet meer gebruiken, zonder module. Een wat late reactie, maar ik zie nu de advertentie pas. Laat maar weten of u er wat mee kunt.
  8. De hele set is onlangs verkocht, de advertentie mag daarom verwijderd worden.
  9. Het is een originele Selfsat H50D met 1 coax aansluiting, samen met een Stab HH90 rotor. We hebben deze combinatie 2 jaar gebruikt als multisat-installatie tijdens onze (buitenland)vakanties. De “zonnepaneel-sticker” is later aangebracht, omdat we het grote witte vlak niet mooi vonden. De prijs is € 200,- Mocht u serieus geïnteresseerd zijn, dan wil ik ‘m thuis met alle plezier demonstreren. Gezien de afmetingen en het gewicht, is verzenden nauwelijks een optie. U kunt ook reageren via derksenj@outlook.com
×
×
  • Nieuwe aanmaken...