Jump to content

elismax

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

About elismax

 • Rank
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Zwitserland
 • Interesses
  DM920 OE 2.6 origineel

Recent Profile Visitors

11,764 profile views
 1. Hoihoi, ik ben het weer. De Fritzbox heb ik geupdate met versie 7.21 en een nieuwe freetz en vooral een nieuwe Oscam versie 11678. Mijn CD kaartje doet het nog steeds niet maar geeft nu een andere fout melding en misschien zien jullie er wat in: Ik moest het kaartje een keer weer uit halen want het werd niet herkend en toen ging het wel. Zou het toch an die Triple Argolis aparaat kunnen liggen? Ik heb gezien dat er vaak oorlog ontstaat bij kaartenlezer anbevolen. Ik zal toch een kopen en dan proberen.
 2. de readers zijn dezelfde sinds aankoop... 5 jaar of zo. Vooral, ik heb drie perfect werkende kaarten erin zitten. Het verplaatsen mijn CD kaart naar de SRG plaats heeft ook niets gebracht. Ik zal een nieuwe OSCAM op de Fritzbox doen en zien of dat wat helpt. bedankt nog voor jullie kennis, tijd en geduld.
 3. die nagra_read is weg log Fritz het mag ook gewoon een mysterie blijven als het echt niet gaat.
 4. Ja, ik zal een SRG kaart eruit halen en de CDS kaart daarin doen.
 5. Wel tien keer erin gedaan en steeds ging et eruuit nu is goed. log Dreambox log Fritzbox
 6. Fritzbox oscam.conf oscam..user oscam.server Dreambox oscam.conf oscma.user oscma.server en dan komt in de log van de Fritz de key in de Dreambox oscam.srever reader blijft er niet in.
 7. oscam.server in de Fritz de key hiervan is dus de deskey in de Dream oscam.server gaat ook niet
 8. het ging niet! Ik had mijn laptop wel uit het raam kunnen... toen ging ik maar rollerbladen. zo frustrerend !
 9. Na voorbeelden gezocht op internet voor newcamd en allemaal niet duidelijk, vindt ik. Zo ziet het eruit: FB oscam.conf volgende ingevoegd FB oscam.user volgende ingevoegd en een reader gemaakt in oscam.server met volgende erin Op de DB heb ik dan ook maar een aantal files veranderd oscam.conf oscam.user oscam.server Als jullie een betere bron hebben om te leren hoe men newcamd in moet stellen sta ik in de startblokken.
 10. Ben echt niet onhandig hoor 😜 Maar Oscam ken ik inderdaad niet en mijn Nederlands is ook niet zo goed. Ik heb intussen dit bericht gevonden en dacht "aaahhhh, zo werkt het" Intussen heb ik hier waar je om vroeg, of de ecm wel aankomen. Dit is nog niet met newcamd, dat ga ik nu proberen. Ik weet, het gaat allemaal heel langzaam. Vindt ik ook.
 11. Ik heb eerst met log 2 geprobeerd te kijken wat er in de FB gebeurd en inderdaad is er iets mis hier als ik het in de DB doe, waar het dus werkt en ik beeld heb zie ik bij de lijn na cw: niet nullen maar gewoon hexadecimale codes. Ik ga nu niks meer aan mijn instellingen doen en eerst nu een nieuwere Oscam versie op de FB doen misschien ligt het hier aan. Bedankt voor jullie inzicht en hulp. Ik ben er nog niet maar heb meer hoop nu.
 12. Als ik het goed begrijpen heb zijn de groepen er om kaartjes in een bepaald groep te doen voor bepaalde users. De Oscam versies zijn DB 11425 FB 11576 Ik zou de FB moeten een update geven om een nieuwere versie van oscam op te krijgen. Newcamd zal ik nu proberen.
 13. Nu weet ik het weer. Ik had een CD met extra kaart, een HD+, twee SRG en een TNTSAT en dat waren dus mijn zes kaartjes. De twee SRG kaartjes heb altijd nog en die zijn ieder in een groep zodat ze beide gebruikt woorden door elk een receiver. Ik vind het allemaal heel complex en moeilijk te begrijpen maar toch heel handig.
 14. Ben even gaan zoeken op internet over camd35 en kwam dus meteen op een bericht: OScam to OScam using Camd35 protocol You can share between two Oscam servers using camd35 protocol on UDP. This is my preferred protocol. Why? Its the fastest and most reliable. I only use it to transfer local cards from my OScam server to my receivers which are running OScam as client. Activate camd35 protocol in oscam.conf on your server and use camd35 reader on your client. Genoeg om te proberen en dat heb ik vermoedelijk ook zo gedaan en het ging.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.