Ga naar inhoud


elite7979879

Lid
  • Items

    60
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door elite7979879

  1. Zou kunnen. Maar hoe aannemelijk is dit in gradaties? Stel je pakt een cijfer 1-5 hoe moeilijk is het om zoiets te doen en hoe aannemelijk is het dat dit een fout is. Denk aan bij de studio een verkeerd bestand sturen. Ik denk dat het sowieso lastig is om te zeggen nu. We hebben niet vaak zoiets gezien. Technisch is het uiteraard mogelijk (maar zeer lastig).
  2. Die blokken krijg je altijd met coderingsdingen/decodering. Kan ook met de codec te maken hebben, maar hier ga ik uit van encryptie. Of dat het is. Geen idee. Moet je onderzoeken. De engelse vertaling van het hoofdartikel van bovenstaande: The children's channel Baby TV broadcast Russian propaganda for a few minutes on March 28, in a cyber attack against Eutelsat (European Satellite Telecommunications Organization), the third largest satellite operator in the world. In response to the Observer, the official source of the French company confirms the existence of “external radio frequency interference” that had an “impact on some services”. However, Eutelsat did not reveal who was behind the attack . “We cannot comment on the origin of the external interference at this time”, assumed the same source. The company guarantees, however, that the “Eutelsat teams are fully committed” to ensure that a similar episode does not happen, maintaining a “high level of vigilance”. “A small number of content customers distributed in Europe were affected by this interference” , continues the same source, who assures that an investigation is being carried out to clarify the episode. “All measures to mitigate the impact of affected services” are still being implemented. In turn, an official source from Baby TV confirmed to Observador the existence of two “unexpected interruptions in the transmission” of the channel. “These outages occurred while our content was being distributed via satellite operator Eutelsat.”
  3. Eens. Das ook weer waar. Ik vond het iig leuk om te delen omdat het over de sat gaat. Hebben wij sowieso meer verstand van dan de gemiddelde NL. Zie ook de commentaren bij nujij. Dingen als hotbird niet beveiligd las ik en super oude satelliet uit de jaren 80 (terwijl er in 2022 een nieuwe gelanceerd is). Etc etc. Afijn. We wachten het wel af.
  4. Tuurlijk. Maar dat is iets anders. Wij kunnen het ook overigens. Gaat mij er om dat ze dit soort berichten naar buiten toe brengen als feiten, terwijl als je het leest je merkt dat ze het helemaal niet weten.
  5. Of Rusland daadwerkelijk achter de verspreiding van deze propagandabeelden zit, is vooralsnog onduidelijk. Wel is bekend dat Rusland vaker cyberaanvallen uitvoert op satellietbedrijven. Zo voerde Rusland een uur voor de inval in Oekraïne in 2022 een cyberaanval uit op een belangrijk satellietnetwerk. Daarmee werd de communicatie van het Oekraïense leger verstoord en werden ook 30.000 modems in andere landen geraakt. inderdaad. Kortom propaganda bericht van nu.nl. Ze weten alleen externe bron te melden maar eigenlijk niks over een hack.
  6. Ah joh eutelsat is bezig met een antwoord, maar in de tussentijd heeft nu.nl en rtlnieuws enzo het opgepakt en zegt het is moedwillig en een hack. Ik vind het stuitend dat we nu gewoon nieuws hebben zonder feiten.
  7. Als ik nu.nl filmpje mag geloven en de decoder. Als die tijd klopt. Rond 12:27.
  8. Ja op youtube staat het stukje het is een muziekclip van een of andere patriotische zanger. Maar is denk ik geen opzet. Lijkt mij iig sterk. Het is veel te letterlijk de clip. Ach ja is ook een gratis site, moet ook weer niet teveel van maken. Vond het wel een grappig artikel om te delen.
  9. Lees het amateuristische artikel maar. Verklaring van Eutelsat is dat ze het nog aan het onderzoeken zijn. Nu.nl komt met het idee dat het een hack is direct en omdat het een muziekvideo is van een artiest is het direct ook een Russische hacker. Ik vind het plausibeler dat het een mixup is. Kijk maar naar 36 oost eutelsat. Allemaal Russische kanalen. Daarnaast als je gaat hacken, doe je het toch niet op het BABYtv kanaal komop.
  10. https://www.nu.nl/tech/6307917/peuters-zien-ineens-russische-beelden-op-babytv-zet-iedereen-op-scherp.html
  11. Jongens heel veel dank. De 7020 ik heb gechecked die heb ik namelijk zelf ook nog. Die oude. Maar daarvan is de orientatie andersom. Ik heb op **** gekeken en er stond nog gelukkig een 7020HD v1 defect op met doos en handleiding en een bracket én een DM8000 defect. Heb ze beiden gekocht voor 40. Ga kijken of ik ze nog kan maken. Leuk klusje voor mij. Ik denk dat ik het dan heb opgelost. Laat wel even weten als ik alles heb en zal wel een foto ofzo posten.
  12. helaas is die anders. Dm800 heb ik ook. Dat is voor een 2,5 inch schijf. De 7020HD heeft een 3,5 inch hdd. Dank voor het antwoord.
  13. Van *** heb ik een DM7020HD v1 gekocht. Alles werkt prima, alleen de interne hdd houder plus bekabeling ontbreken. Nu weet ik dat ik al erg ver kan komen met een molex naar sata stroom en een sata kabel via ali express en dan iets bedenken hoe de hdd daar mooi in kan. Maar goed mocht iemand er nog eentje hebben liggen dan ben ik daar wel in geinterresseerd. Het is uiteindelijk natuurlijk wel mooier. Tips etc zijn ook welkom voor alternatieve oplossingen.
  14. Misschien heb je gelijk. Ik heb zelf geen TV vlaanderen, dus heb hier geen aanpassingen in gemaakt. Maar dit is de dreambox van zolder die het goed doet op alle zenders. Zappen gaat lekker snel en de kaart vergeten als je dan in bed ligt zit er ook niet meer bij. Heel tof. Uiteraard als de eer voor de PDF aan iemand anders toekomt dan sorry, dan is het van iemand anders.
  15. Het is allemaal gelukt. PDF heeft geholpen in een link in deze threat. Ik heb naar de hoofduser verwezen in de user/reader. Dus de user was ook dezelfde die ik al had in de basis. Van Tonskidutch deze gebruikt: https://www.sat4all.com/forums/applications/core/interface/file/attachment.php?id=308155 Ging echt soepeltjes. Binnen uurtje alles draaiende. Erg blij mee. Geen 10 euro per maand extra maar gewoon prima delen zo. Veel dank!
  16. Dank daarvoor. De app is altijd mogelijk als backup. Liefst gebruik ik de sat hiervoor. Trouwens vaak staat de decoder beneden uit en wordt er ook niet echt gekeken als ik op zolder zit. Het is alleen vervelend om elke keert de kaart naar boven mee te moeten nemen. Beste is als het niet hoeft en mooi verbonden is met elkaar. Ik ga het uitzoeken, volgens mij heb ik genoeg om mee te beginnen. Boven op zolder staat sowieso ook een Nvidia Shield nog en daarop staat de canal digitaal app.
  17. Graag zou ik binnenshuis mijn canaldigitaal kaart delen met de decoder op zolder. Ik heb het standaard pakket (dus met de basiszenders voor 21,95) en dat is geactiveerd beneden in een DM800SE. Deze DM800SE is verbonden op het netwerk in huis en kan ook door de decoder boven op zolder worden gevonden. Nu dacht ik eerst zelf aan een extra kaart, maar ik zie dat er 9,95 euro per maand voor wordt gevraagd. Vind ik vrij hoog. Terwijl het enige wat ik doe is van boven naar beneden gaan en andersom. Ik heb recht op 4 streams. Op zolder staat overigens ook een DM800SE. Beiden zijn originele boxen. Nieuwste OpenPli met Oscam zijn geinstalleerd. Enig idee hoe ik dat voor elkaar krijg met Cccam of met Oscam? Ik gebruik zelf Oscam al voor het laten draaien van de kaart op de DM800SE en dat werkt prima. Alvast dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...