Ga naar inhoud


DANYFROMBELGIUM

Aspirant lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DANYFROMBELGIUM

  1. OPGELOST. de Google Chromecast op 'fabriekinstellingen' gezet en de ganse instellingsprocedure opnieuw doorlopen. het heeft even tijd en geduld gevraagd.
  2. Vergat ik te vermelden: YT filmpje afspelen met chromecast via PC of smartphone lukt ook niet meer. maar ik vind het wel vreemd dat het YOUTUBE logo wél gecast wordt naar het scherm en alle andere 'castbare' apps wel nog werken. Het is misschien een detail, het is een Google Chromecast 3 HDMI
  3. al enkele jaren gebruik ik Google Chromecast via HDMI op onze NIET-smart tv. probleemloos kan ik vanaf mijn Android tablet VRTMAX, VRTNWS, GOPLAY, VTMGO, NETFLIX ...op mijn groot tv scherm bekijken. De afgelopen dagen lukt dat niet meer met YOUTUBE videos. Ik kan verbinding maken via het cast-icoon naar de tv en zie ook het typische YOUTUBE logo in het groot op het tv scherm, doch als ik een YT filmpje aanklik om te spelen, blijft het logo gewoon staan zonder filmpje te spelen. ik heb al van alles geprobeerd en zo ontdekte ik dat ik wel mijn tabletscherm kan 'mirror'-en naar de tv en op die maniet YT bekijken, maar ik vind dit eerder omslachtig. Iemand ?
  4. PLAYLIST RADIO2VRT zondag 25.02.2024 07-08 en 08-09 uur gevonden op https://www.vrt.be/vrtmax/luister/radio/r/radio2-wat-een-weekend~20-244/radio2-wat-een-weekend~20-31781-0/#playlist. maar voor zekerheid 2 screenshots hierbij gevoegd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...