Ga naar inhoud


DANYFROMBELGIUM

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DANYFROMBELGIUM

  1. wat fijn voor je dat het gelukt is. ikzelf heb al zeker bijna 20 jaar een sat schotel gericht op 28.2 voor de Britse FTA zenders. heb er al zo veel plezier aan beleefd. ooit eens gekocht als éénmalige aanbieding bij een duitse supermarktketen😉 in ons dorp voor €100. bij de installatie heb ik 'mijn plan moeten trekken en geklungeld met de bijgeleverde gebruiksaanwijzing' want had zelf nog geen internet om alles op te zoeken. intussen is de bijhorende externe tuner al vervangen door achtereenvolgens een SD en een HD. in mijn huidige woonplaats Wingene (WVL) heb ik gewoonlijk 95% signaal en 85% kwaliteit. voor het instellen en metingen heb ik geen apparatuur, maar gebruikte ik wel éénmalig https://www.dishpointer.com/ . dit forum is een heel handige tool om up-to-date te zijn met al die leden die échte sat-kenners zijn.
  2. OPGELOST. de Google Chromecast op 'fabriekinstellingen' gezet en de ganse instellingsprocedure opnieuw doorlopen. het heeft even tijd en geduld gevraagd.
  3. Vergat ik te vermelden: YT filmpje afspelen met chromecast via PC of smartphone lukt ook niet meer. maar ik vind het wel vreemd dat het YOUTUBE logo wél gecast wordt naar het scherm en alle andere 'castbare' apps wel nog werken. Het is misschien een detail, het is een Google Chromecast 3 HDMI
  4. al enkele jaren gebruik ik Google Chromecast via HDMI op onze NIET-smart tv. probleemloos kan ik vanaf mijn Android tablet VRTMAX, VRTNWS, GOPLAY, VTMGO, NETFLIX ...op mijn groot tv scherm bekijken. De afgelopen dagen lukt dat niet meer met YOUTUBE videos. Ik kan verbinding maken via het cast-icoon naar de tv en zie ook het typische YOUTUBE logo in het groot op het tv scherm, doch als ik een YT filmpje aanklik om te spelen, blijft het logo gewoon staan zonder filmpje te spelen. ik heb al van alles geprobeerd en zo ontdekte ik dat ik wel mijn tabletscherm kan 'mirror'-en naar de tv en op die maniet YT bekijken, maar ik vind dit eerder omslachtig. Iemand ?
  5. PLAYLIST RADIO2VRT zondag 25.02.2024 07-08 en 08-09 uur gevonden op https://www.vrt.be/vrtmax/luister/radio/r/radio2-wat-een-weekend~20-244/radio2-wat-een-weekend~20-31781-0/#playlist. maar voor zekerheid 2 screenshots hierbij gevoegd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...