Jump to content

Telesmurf

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Telesmurf

  1. Hier ook eerst enkel de melding dat er X services werden ingeladen maar geen namen in de log. Ik kreeg het opgelost door de lijst(en) van http://kos.twojeip.net/ in oscam.srvid te copy-pasten + het bestand oscam.srvid2 te verwijderen. Daarna nog een oscam restart en het was in orde.
  2. Ik vul graag nog even aan dat Oscam ook met TCP kan gebruikt worden en dit absoluut geen mindere prestaties geeft of in langere zaptijden resulteert. Het protocol Cs378x is de TCP variant, wordt net zo eenvoudig geconfigureerd en werkt net zo goed als Cs357x via UDP. Een mogelijk voordeel van TCP is dat je bij minder betrouwbare verbindingen (wifi, internet) minder kans hebt op haperingen. Als je bvb in je vakantiewoning een decoder wil gebruiken die via verbinding met je Oscam thuis de ECM's binnenhaalt dan zou dit net iets beter kunnen werken. Zelf heb ik nooit cccam gebruikt, gewoon meteen gestart met Oscam en steeds blij mee geweest. Indien iemand graag een testje doet dan wil ik via PM wel even de coördinaten en tijdelijke login van mijn Oscam service doorgeven (TVV basic abbo).
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.