Jump to content

Telesmurf

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Telesmurf

 • Rank
  Sat4all Lid

Recent Profile Visitors

532 profile views
 1. Hier ook eerst enkel de melding dat er X services werden ingeladen maar geen namen in de log. Ik kreeg het opgelost door de lijst(en) van http://kos.twojeip.net/ in oscam.srvid te copy-pasten + het bestand oscam.srvid2 te verwijderen. Daarna nog een oscam restart en het was in orde.
 2. Ik vul graag nog even aan dat Oscam ook met TCP kan gebruikt worden en dit absoluut geen mindere prestaties geeft of in langere zaptijden resulteert. Het protocol Cs378x is de TCP variant, wordt net zo eenvoudig geconfigureerd en werkt net zo goed als Cs357x via UDP. Een mogelijk voordeel van TCP is dat je bij minder betrouwbare verbindingen (wifi, internet) minder kans hebt op haperingen. Als je bvb in je vakantiewoning een decoder wil gebruiken die via verbinding met je Oscam thuis de ECM's binnenhaalt dan zou dit net iets beter kunnen werken. Zelf heb ik nooit cccam gebru
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.