Ga naar inhoud


MrDish

Lid
  • Items

    855
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door MrDish

  1. Of je drukt je verkeerd uit Wil ermee zeggen dat het netsnoer / kabel alle dagen van het jaar in het stopcontact zit van de koelkast / diepvries
  2. Hier treedt een gigantisch groot misverstand op. Zal tzt we een foto plaatsen hoe ik het gemaakt heb.
  3. Ten eerste maak ik er een sport van met die bezuinigingen. ten tweede beschouw ik het al lichamelijke oefening met het lauwe handwas water ,omdat ik reumatiek krijg in mijn handen en de steunkousen ook met de handwas moet doen. ten 3e ; het is het douche water wat ik opvang ,en het zou zonde zijn dat het zo wegloopt in het riool. en voor het opvangen hoef ik weinig voor te doen want het loop automatisch in een regenton. Alle leidingen op dat gebied zijn namelijk al gescheiden tijdens de verbouwing. Hebben jullie een idee of kunnen jullie een voorstelling maken wat voor Peltier Element ik bezit. Een koelkast loopt toch al ,want die loop 24/7/365
  4. Ik denk paardengek ,dat je bedoelt : Dus voor de eerste keer kraanwater gebruik, was je eigen handen. Dat water vang je op. Ik was mijn handen niet eens ,maar doe de afwas .
  5. Ps : welke veronderstelling ( met mijn veronderstelling dus wel goed)
  6. Oh geld speelt bij jullie leden dus geen enkele rol. Duidelijk.
  7. Mijn handen zijn wel niet zo hard en ruw ,daar kan geen wasbord tegen op.
  8. Tja Wel eerst het deurtje open doen en was en wasmiddel erin doen. Bij mij duurt het wassen een kwartiertje.
  9. Pardon ,onzinnig experiment !? Ik heb nog meer te doen als gescheiden vader. Ben nu met de Handwas bezig van de werkkleren met mijn opgevangen douche water verwarmt door de (hout ) kachel. Werk voor Liander ; midden en hoogspanning kabels leggen in sleuven van een kilometer lang.
  10. Waar komt douche water uit dan Oh ja ,uit een Douche kop. waar zit die douche kop aan aan een slang waar zit die slang aan aan een Thermostaat KRAAN
  11. Dit is de stomste redenering die ik ooit heb gehoord. Natuurlijk gebruik ik water van Vitens. Moeten we ons dan douchen met regenwater of hemelwater. Dat zou lekker worden. Dus ook hemel of regen water drinken. Sorry maar dat gaat mij te ver.
  12. Nope , het kraanwater opvangen en hergebruiken , en met emmers gaan werken . scheelt weer stroom. zo komt splinter door de winter.
  13. Pardon ,niet besparend. Als men van Vitens geld terug krijgt , loopt het paard nog steeds voor de wagen .
  14. ten uitvoer brengen van simpele dingen Besparing in of van gebruik voor mij zelf . wat een ander doet moet hij zelf weten. Bij deze zinnen lig ik echt in een deuk.
  15. Ik rook niet (meer),maar ook niet minder , en drink niet (meer) ,maar ook niet minder ,wil je hier zeker mee zeggen . maar mij ontgaat de logica voor "uitvindingen" die meer kosten dan dat ze opleveren. dit heeft niks met ( uitvinding) te maken , maar ten uitvoer brengen van simpele dingen.
  16. Als jullie leden elke keer zo gaan redeneren met deze zin wat Ceesv typt , heb ik een volgende vraag ; wie rookt er en drinkt uit alcoholische drank ik zelf rook niet ,en drink geen alcoholische drank.
  17. Dat werkt hier al. is mogelijk. ik tap 1 keer water en gebruik het 3 x
  18. Ik bouw hier eigen kracht centrales ,en dan in het klein. waterkracht en zonnekracht en een klein beetje windkracht in verband met omgevings vergunningen. Mvg
  19. Zonde. inbrekers komen en slaan hun slag overdag , tussen het gewone werkvolk door. valt het minste op. zeg dat niet te hard.
  20. Ga is een uitdaging aan ,en probeer is wat anders wat ook stroom oplevert Altijd weer die zonnepanelen.
  21. Nog nooit van de Site : Pinterest gehoord. Wat moet ik met een airconditioning als ik dat andere ter beschikking heb. En dat andere waar ik mee bezig was dat werken allemaal. Gegroet:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...