Jump to content

Alex1970

Members
 • Content Count

  5,296
 • Joined

 • Last visited

About Alex1970

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 08/14/1970

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  ZHZ
 • Interesses
  Gok eens...

Recent Profile Visitors

89,493 profile views
 1. Alex1970

  KA-BAND

  Noem je dat betaalbaar?
 2. Dat zei ik niet. Maar je verhaal, en de plaatjes van @Sprietje zijn beschreven voor een ander type motor dan een polarmount. Dus dat moet ik even goed bekijken hoe ik dat toepas.
 3. Ik moet hiervan e.e.a. "vertalen" naar hoe ik dit moet doen met een polarmount. Ook dat met die "modified motor angles" en USUALS is niet voor een polarmount met actuator (aangestuurd met een v-box/DiSEqC 1.2). Het principe is natuurlijk wel hetzelfde.
 4. Inderdaad, moet eerst de afstelling van de polarmount maar weer eens finetunen. Heb je alle afbeeldingen voor me, en eventueel een stappenplan?
 5. Alex1970

  dm500hd/joyne

  Sinds wanneer vallen de Discovery zenders onder de vlag van Viacom? (Wat inmiddels ViacomCBS heet). Onder ViacomCBS vallen voor Nederland de zenders van MTV, VH1, Nickelodeon, Spike, Comedy Central en CBS Reality. ViacomCBS Discovery Benelux
 6. Ik had eens zitten proberen om mijn LNB te kantelen in de origineel houder. Dit gedaan terwijl de schotel op Türksat gericht stond. Tot mijn verbazing van 11 naar 14 dB door de LNB veel meer naar boven te richten. Zie bijgevoegde foto. Echter betere ontvangst op andere satellieten bleef uit, sterker nog deze was zelf iets slechter. Maar mijn verklaring is deze: De Türksat op 42°E is de laatste positie die nog van achter de huizen ten oosten van de schotel te ontvangen is. Schijnbaar wordt daarbij de onderkant van de schotel niet beschenen door de satelliet, dus logisch dat als je de LNB naar het bovenste deel van de schotel richt je meer signaal krijgt. Het experimenteren van het kantelen van de LNB (i.c.m. afstand tot de schotel) zal ik later nog eens doen op andere satellieten.
 7. Wel slordig dat zo'n kwaliteitsmerk nog een afwijking heeft, zelfs met de eigen feedhorn. Hoeveel graden verschil is het tussen de rode en groen lijn? 7? Misschien kan ik zelf wat bedenken, maar hoe kom ik anders aan een LNB-houder die wel goed is dan?
 8. Klopt het dus dat een LNBF dan met de origineel feedstangen en houder niet goed gepositioneerd is? Aangezien de plek van de houder bedoeld is voor gebruik met een feedhorn? En hoe los ik dat het makkelijkste op?
 9. 12360 H staat toch ook vermeld op Lyngsat?
 10. Besteld, betaald maar niet geleverd?? Welke Inverto Black Ultra? Ik heb de single nu in de originele CM houder met de originele feedstangen, maar heb ook de twin LNB. De laatst kan ik minder ver in de LNB houder richting schotel krijgen waar ik het hoogste signaal hebt. Kan je eens een foto maken van de LNB in de houder en/of opmeten hoe ver de kop van de LNB van de schotel af zit? Is de MTI beter? Had eerder hier gelezen van één van jullie dat die LNB goed presteert. Zojuist voor €59 gespot bij een shop. Ik heb ook nog een Octagon Quad Green HQ OQSLG LNB (PLL LNB).
 11. Hoe dan?? Zou dat stukje zuidelijker dan zoveel uitmaken?
 12. En dat allemaal met 120 cm Channel Master? Welke LNB gebruiken jullie?
 13. Ter overbrugging kan je ook twee maanden gratis kijken:
 14. Het was mij vooral een doorn in het oog dat er zoveel picons ontbraken, maar is een hele klus om ze te vinden of te maken en up-to-date te houden.
 15. Ze hebben de ondertiteling ook gevonden zie ik.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy