Jump to content

Alex1970

Members
 • Content Count

  5,589
 • Joined

 • Last visited

About Alex1970

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 08/14/1970

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  ZHZ
 • Interesses
  Gok eens...

Recent Profile Visitors

90,378 profile views
 1. Laten we ook hopen dat het alleen onder hobbyisten gebruikt blijft, anders is de lol waarschijnlijk snel voorbij.
 2. M: [CAID]:[provider ID]:[service ID]:[ECM PID] <target CAID>[:][target provider ID] Vraagje aan @all: Waarom werkt het niet met J: (join) ? Syntax: J: [CAID]:[provider ID]:[service ID]:[ECM PID] <joined CAID>:<joined provider ID>:<joined ECM PID>
 3. RTBF mux is nog lekker DVB-T. Ze zouden wel van kanaal wijzigen dacht ik? Laat eens weten wat je van waaruit ontvangt?
 4. Hongaars, Chinees, Israëlisch, paar Afrikaanse zenders in minder kwaliteit dan SD en verder zenders die je elders ook al hebt.
 5. Ik vraag me af wat je nog aan 9E hebt als Joyne weg is? De Italiaanse zenders kan je niet hier ontvangen.
 6. Doet me ergens aan denken: "Wij gaan iets nieuws doen..."
 7. Nee, ik kan jouw kennisniveau niet inschatten, maar je zei eerder dat je je huidige picons uit de feed had geïnstalleerd, dat is dan toch via het menu op de VU+? Dus Menu > Applicaties ? Daar zie je groen voor downloaden en rood voor verwijderen. Druk op rood en ga naar de rubriek picons en verwijder alles. Dan met Exit terug, dan groen (downloaden), ga naar de rubriek picons en kies snp-full.400x240-370x210.light.on.transparent
 8. Snp betekent dat de picons gekoppeld worden aan de naam van de zender. Srp betekent dat de picons gekoppeld worden aan de (unieke) service referentie van de zender. Per saldo zullen er dus meer bestanden nodig zijn bij srp dan bij snp. Snp is in mijn ogen te prefereren boven srp. Als er zenderwijzigingen zijn zal de service referentie altijd veranderen, daarentegen zal de naam van de zender vaak hetzelfde blijven. Srp vergt dan ook meer onderhoud en zal sneller niet meer kloppen dus. Als je beide erop zou hebben staan gaat je geheugen nog sneller vol. Kijk
 9. Dank je, ik had hem niet gevonden. Nu wel. Maar is een scalarring minder nu juist niet een nadeel? De andere nieuwe PLL-LNB's hebben toch ook meer scalarringen?
 10. Ideaal. Veel beter dan WhatsApp bijvoorbeeld. [/Offtopic] Zonder naam is die Telegramgroep of -kanaal niet te vinden.
 11. Heb je een speciale reden waarom je srp gebruikt? Bij snp heb je minder picons nodig, dus scheelt ruimte, en die zijn veel minder snel verouderd bij wijzigingen. Welke satellieten gebruik je? We maken ook picons-pakketten voor alleen Astra123+HB, maar kan regelen of we nog anderen kunnen maken?
 12. Ontwikkeling van nieuwe versies bleef bij Star achter, daarnaast ontbrak e.e.a. in de door hun gebruikte oscam (ik geloof smartreader support). Bij Openvision was helemaal geen plugin te downloaden en moest je zelf het image bouwen. Kortom: Het Satmaat-image kwam als geroepen en de modules die ik gebruik zaten erbij. Dan was er hier de mogelijkheid om wensen, verbeteringen en bugs te melden. Iets wat op de fora van bovengenoemden niet echt opgepakt werd.
 13. Af te halen bij het vierlandenpunt?
 14. 🤔 mijn actuator wil niet meer verder dan 30°W...
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.