Ga naar inhoud

Alex1970

Leden
 • Aantal items

  5183
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Alex1970

 • Titel
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 08/14/1970

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  ZHZ
 • Interesses
  Gok eens...

Recente bezoekers van dit profiel

89041 profielweergaven
 1. Deze staan bij mij geblokt op de reader van de kaart, maar ik neem aan dat je (ook) bedoeld van de reader naar de ontvanger waar de kaart in zit? De client dus? Maar dat heeft dan ook gevolgen voor het updaten van mijn Canal Digitaal kaart of mijn Fransat-kaart?
 2. Voor een kabelscan heb je geen cables.xml nodig. Wel voor een handmatige scan, maar eigenlijk zou daar de optie 'Netwerk doorzoeken' ook het ontbreken van de cables.xml kunnen opvangen. Misschien deze cables.xml eens proberen? Kan je bij Tunerinstellingen wel 'Provider' kiezen bij Gebruikte zoekmethode? Aangezien je al tot twee keer toe zegt geen Netwerk ID te kunnen instellen vraag ik me af of je wel de Kabelscan plugin geïnstalleerd hebt. Je geeft ook niet aan welke Ziggo regio het betreft, er is nl. nog steeds verschil.
 3. Bij zenders zoeken kiezen voor Handmatig zoeken, Gebruikersgedefinieerde transponder kiezen bij Zoekmodus, de nieuwe parameters instellen (zoals hieronder) en de optie Voor het zoeken alle zenders wissen aanzetten:
 4. Alex1970

  cables.xml

  Dank u, maar in die lijsten staan mijn gegevens al. Zie ook deze tekst uit 'Cable-all-regio-2019.xml': <!-- Dutch cable providers. Based on the work of Alex1970 27-06-2017 -->
 5. Met het Windows programma GemistDownloader kan je YouTube filmpjes opslaan en die zijn dan weer door je Xtrend af te spelen. Zie https://www.helpdeskweb.nl/gemistdownloader/
 6. Real time of is opslaan en afspelen is ook goed?
 7. Als bestaande abonnee heb je al toegang tot de app. Deze werkt alleen via internet inderdaad. In hoeverre vraag je je af of je 9°E kan ontvangen? Vrij zicht? Signaal? Moet beide geen probleem zijn vermoed ik. Ander adres en ander rekeningnummer gebruiken inderdaad.
 8. Picons in de root idd. Goeie source heb je te pakken daar. Van de genoemde satellieten zal je niet veel picons missen. Met Hotbird ben ik onlangs bezig deze verder te complementeren en te controleren.
 9. Fijn dat je tevreden bent. Zijn alle picons naar wens en up-to-date? Ik vond zelf dat logo voor één nogal donker voor op een donkere achtergrond, dus is er ook een lichte variant (de groene die VRT zelf ook gebruikt). Verder worden de letters 'HD' niet in dit logo gebruikt door de VRT. De openpicons waar je mee begon zijn gebaseerd op de picons van Ocram, dat zijn de picons die ik gebruik en m.i. de meest complete, vooral als je meer dan alleen Astra 1/2/3 ontvangt. (Onlangs Eutelsat 16A zo goed als helemaal bijgewerkt). Ik heb echter geen idee of en hoe je die op VTi kan installeren, het zou mooi zijn als deze bij VTi gewoon te downloaden zijn als plugin.
 10. Ik heb nog oude kaarten liggen hier (1x hoofd en 2x extra kaart)...ooit tesamen met kaartlezers erbij gekregen maar ik kan de verkoper niet meer bereiken, anders konden die kaarten een tweede leven krijgen.
 11. Gek idee, maar als deze ontvanger geheugen problemen blijft hebben dan per satelliet maar één transponder scannen en hem alleen gebruiken voor de automatische uitrichting en via een andere ontvanger kijken?
 12. Ik geloof dat je geen smartcard meer bij het VOL abonnement (€9,95/maand) krijgt? Anders kan je dat afsluiten op het tweede adres. https://www.canaldigitaal.nl/pakketten/tv-app/bestellen/
 13. Welke LNB gebruik je hiervoor?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid