Ga naar inhoud


Alex1970

Lid
  • Items

    6453
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    32

Over Alex1970

  • Verjaardag 08/14/1970

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    ZHZ
  • Interesses
    Gok eens...

Recente bezoekers van dit profiel

92355 profielweergaven
  1. Ik heb met 1,80 m geen signaal meer (!). Of zijn de parameters veranderd? Wie heeft (in Nederland) nog wel ontvangst? En met welke maat schotel?
  2. Loop op 30 maart op de Open Dag eens bij een hackerspace binnen. Wellicht dat zij een oplossing kunnen bedenken. https://hackerspaces.nl/ https://hackerspaces.nl/open-dag/
  3. Kan je wat tips geven waar dat bezwaar maken betrouwbaar aan uitbesteed kan worden, want er zijn mij teveel cowboys die alleen maar azen op die vergoeding. En op welke sites vind ik die waardevergelijker?
  4. Alex1970

    Vlaamse Play zenders

    Het schijnt dat die streams beveiligd zijn met DRM. Mooi logo trouwens van Play Crime. 😇
  5. Er zit een bekende schotelinstallateur in Friesland, maar een draaibare schotel (tenzij op een camper) blijft kennelijk te ingewikkeld, misschien bij dat bedrijf ook. Vriend van me die in Bakkeveen woont heeft goede ervaringen met dat bedrijf, maar dat betreft wel een vaste schotel. Een goede app om te kijken of je vrij zicht hebt is Satellite Pointer: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tda.satellitepointer Op de PC is www.dishpointer.com handig.
  6. Vanuit Friesland waar TS woont wordt dat een kleine uitdaging... Nee, de smartcard van Canal Digitaal, TV Vlaanderen of Télésat werkt niet in de CI+module van Ziggo, maar ik wijs juist op de mogelijkheid voor een smartcard om absoluut geen CI+module te hoeven gebruiken! Deze modules zorgen alleen maar voor beperkingen en zijn niet gegarandeerd te gebruiken in de door mij eerder genoemde Enigma2-ontvangers waarmee je naar meerdere platformen (bijv. satelliet + kabel) kan kijken en meerdere smartcards kan gebruiken., verder kan je alles opnemen wat je wilt en zolang bewaren als je wilt. Overigens is het gebruiken van een VPN niet illegaal.
  7. Ik zou er niet van staan te kijken als er tijdens de Formule 1 uitzendingen een slotje op Euronews Albania gaat... Wat betreft meerdere smartcards, geen probleem als je meerdere kaartlezers hebt. Wat dat betreft is een Enigma2/Linux ontvanger (VU+, Octagon, Mut@nt, Zgemma, Edison enz.) een goede keuze. Je hoeft natuurlijk niet per se over te stappen op Canal Digitaal, een schotel kan prima naast je bestaande abonnement. En als je kabel hebt kan dit zelfs op één ontvanger. Of je bij Skylink een abonnement kan afsluiten in de benelux weet ik niet, maar je kan bij M7 wel een abonnement op Canal Digitaal, TV Vlaanderen en/of TéléSat buiten de landsgrenzen afsluiten. Wellicht is dan een abonnement op de Waalse Télésat nog een idee, dan kan je via de Hotbird naar Tipik kijken. Kan ook via TV Vlaanderen, maar dan moet je het duurste abonnement hebben, Basic+. Bij TV Vlaanderen heb je overigens ook NPO 1/2/3 en een boel Nederlandstalige kanalen, dus wellicht een overweging i.p.v. een Nederlands abonnement, je mist dan wel de RTL's, Veronica, Net5 en de SBS'en. Wat betreft de CI+ module t.o.v. een smartcard. Je kan nog wel een bestaande smartcard van iemand overnemen, ook al staat daar geen abonnement meer op, met een overnameformulier, ook bij Canal Digitaal.
  8. De Central Asia Beam van Azerspace 1, waar Idman TV op zit, ga je hier niet ontvangen. Voor A Sports op Paksat heb je ruim 3m schotel voor nodig en een C-band LNB.
  9. De hongaarse zenders op 9°E hebben alleen het geluidskanaal voor origineel audio gecodeerd. Beeld en Hongaarse audio zijn ongecontroleerd. Kies het andere geluidskanaal maar eens. Bij F1 staat er een mededeling in beeld dat de uitzending niet doorgegeven mag worden.
  10. Alex1970

    Vlaamse Play zenders

    Ik heb geen idee hoe het werkt dus geen idee.
  11. Duitsland gebruikt de kanalen 5 t/m 12, Nederland gebruikt de kanalen 5 t/m 12. Dus...
  12. Alex1970

    Vlaamse Play zenders

    Oh ja, dat project. Heb je in dat ander draadje nog verder uitleg gegeven?
  13. Dank je voor de foto, ik kon niks vinden. Maar we ermee willen zeggen is dat het gezichtsbedrog is tussen hoe het lijkt waar een offset-schotel heen kijkt en wat daadwerkelijk de kijkhoek is. Bij een prime focus-schotel is dat direct duidelijk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...