Jump to content

Alex1970

Members
 • Posts

  5,697
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

About Alex1970

 • Birthday 08/14/1970

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  ZHZ
 • Interesses
  Gok eens...

Recent Profile Visitors

90,734 profile views

Alex1970's Achievements

 1. Als je alleen met de NS reist had je je die €7,50 kunnen uitsparen. De NS app op je telefoon installeren en daar plan en betaal je je reis mee, betalen kan met creditcard. Het "kaartje" staat op je telefoon welke je gebruikt voor in- en uitchecken/poortjes openen en bij controle. Ik heb met die app zelfs de toeslag voor de Intercity Direct nog op het perron erbij gekocht toen bleek dat ik met die trein naar Rotterdam zou gaan. Als ik die trein net gemist had, was de gewone trein de volgende en dan had ik voor niks de toeslag betaald. Wel zorgen dat je telefoon voldoende opgeladen is, want controle op een lege telefoon is wat lastig. Meest treinen hebben inmiddels wel oplaadpunten, maar ik trof toen net toevallig een oud treinstel en dat was dus even billenknijpen met 10% accu.. 😄 Oplossing kwam door op te laden via de USB-poort van m'n laptop. Verder ben ik ook geen fan van het OV, ik spoor ook niet.
 2. Ik vrees dat ze inderdaad alleen Nagra voor de CI+ vrij zullen geven waarmee de vrije hardwarekeuze nog steeds niet 100% is, maar een ACM en zeker een rechter zal wel vinden dat het afdoende is. Als ze al niet op IPTV over gaan.
 3. Ook met ATV? Ik meen dat je daar groter voor moet hebben? Een Channel Master is een hele goede schotel. Ik hem 'm zelf ook.
 4. Gezien je gebruikersnaam, wil je die gebruiken voor QO100?
 5. Ik zie ook geen C-band op die Inmarsat Maar wat zou er te ontvangen zijn? Voor zover ik weet wordt Inmarsat gebruikt voor communicatie, vn. in de scheepvaart. Deze Inmarsat satellieten zijn wel ontvangbaar in Nederland: Inmarsat GX5, 11°E, Ka-band Alphasat I-XL, 25 °E, L-band Inmarsat GX4, 56°E, Ka-band Inmarsat GX1, 63°E, Ka-band Inmarsat-4F2, 64°E, L-band Inmarsat GX2, 55°W, Ka-band Zoekende naar informatie kwam ik o.a. hier op: https://www.scannerforum.nl/index.php?topic=31608.0
 6. Ik heb wel een Fransat kaart en de zenders doen het prima. Al opnieuw gescand?
 7. Alex1970

  2 x DM8000

  Lijkt me ook nice to have, maar Lelystad is wat te ver om... Voorlopig kom ik niet in de buurt.
 8. https://www.tv-angebote.de/eurosport-bundesliga-bei-hd-plus-satellit/
 9. https://www.dstv.co.za/get-dstv-packages/dstv-streaming-packages/ Waarschijnlijk wel VPN nodig. Ik kreeg zelfs het aanmaken van een account niet voor mekaar, ook niet via een VPN met Zuid Afrika, dan kreeg ik een leeg scherm in diverse browsers geprobeerd. Ik kwam ook dit tegen: https://briefly.co.za/26009-how-watch-dstv-online-free-device-2021.html Maar een account aanmaken lukte al niet, dus ik kwam niet ver.
 10. Ook nu weer 3.8-4.2 dB signaal. Er zit ook M-net tussen. En SABC News. @edbe als jouw moeders nichtje een werkende decoder heeft mag je die decoder best eens komen testen hier. 😉
 11. Alex1970

  cables.xml

  Ik zou nog we meer aanvullingen willen zien. Van veel kabelnetten zoals Kabel Noord, KabelTex, Caiway en nog veel Ziggo en ex-UPC regio's heb ik geen recente scans.
 12. En anders (semi) legaal via de provider en een VPN? Via de satelliet zou je ook een ontvanger uit Zuid Afrika mee moeten nemen en daar je abonnement afsluiten.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.